Nekaj najbolj sexy, kar si lahko zamislimo, so zagotovo vroče športnice. Nekatere med njimi dajo zelo veliko na zunanjo podobo, saj jim atraktiven videz lahko prinese celo več denarja, kot pa športno udejstvovanje.
V zadnjih letih je pri samo promociji, Instagram povzročil pravi bum in postal eno izmed najbolj priljubljenih socialnih omrežij. Tako ni čudno, da ga s pridom uporablja večina znanih osebnosti, od igralcev pa do špotnikov. Obstajajo celo Instagram zvezdnice, ki so predvsem s pomočjo svojega atraktivnega videza tako rekoč čez noč postale znane osebnosti, ki za sponzorirano objavo računajo tudi več kot 5000 eurov. Zveni skoraj neverjetno, kajne? Med tistimi, ki znajo zelo dobro izkoristiti Instagram za promocijo pa so tudi sexy športnice in spodaj bomo predstavili deset najbolj sexy Instagram športnic.

Vibracijske hlačke Pantyrebel

Hlačke Panty Rebel so izdelane iz prefinjenega in mehkega materiala, ki omogoča udoben občutek in se lepo prilega telesu. Perilo ima všit poseben žepek, v katerega diskretno vstaviš vibratorček.

Za 10% popust ob nakupu uporabite kodo brstenje10

 

Sexy športnice in njihovi Instagram profili

Gretchen Bleiler

Ena najboljših snowboarderk generacije. Osvojila je 8 zlatih, 2 srebrni in 1 bronasto medaljo na igrah Winter X.

INSTAGRAM PROFIL: @gretchen_bleiler

 

Caroline Wozniacki

Ena najboljših tenisačic na svetu je hkrati tudi ena najbolj vročih. Njena serija fotografij za ESPN je dih jemajoča.

INSTAGRAM PROFIL: @caroline_wozniacki

 

Alex Morgan

Ena izmed najboljših nogometašic v zgodovini tega športa. Je tudi med najbolj plačanimi, saj ji videz omogoča nastopanje v raznih reklamah in modnih pistah.

INSTAGRAM PROFIL: @alex_morgan

 

 

Angela Rypien

Angela-Rypien

Pa začnimo z Angelo Rypien. Pri nas ni poznana, ampak to seveda ni čudno, če vemo, da tekmuje v Ameriškem nogometu v spodnjem perilu. Ja prav ste slišali, čez lužo dejansko obstaja liga v tej disciplini. 🙂

INSTAGRAM PROFIL: @angela_rypien

Allison Stokke

Allison-Stokke-01

Allison se ukvarja s skokom ob palici, ki je seveda tudi olimpijska disciplina. Mogoče je pridobil kakšnega novega gledalca odkar Allison žanje vse več uspehov. Za še več sexy fotografij pa le obiščite njen Instagram profil.

INSTAGRAM PROFIL: @allisonstokke

Stephanie Rice

Stephanie-Rice

Plavalke zagotovo spadajo med bolj privlačne športnice. Stephanie Rice je trikratna olimpijska prvakinja, s svojimi sexy objavami pa je hitro postala priljubljena tudi na Instagramu.

INSTAGRAM PROFIL: @itsstephrice

Ronda Rousey

ronda-rousey

Ronda je morda celo najbolj poznana športnica v borilnih veščinah. Ko Ronda ni zaposlena s premagovanjem svojih tekmic, pa zelo rada objavlja sexy fotografije. Ima že neverjetnih 7.8 milijona sledilcev. Vsekakor vredno ogleda. 🙂

INSTAGRAM PROFIL: @rondarousey

Paula Creamer

Paula-Creamer

Golf sicer ne spada ravno med najbolj atraktivne discipline, ampak golfistke v njihovih sexy opravah pa se splača pogledati. :).

INSTAGRAM PROFIL: @paulacreamer1

Julia Mancuso

julia-mancuso

Sedaj pa premik v nam bolj poznane športne panoge. Julio Mancuso zagotovo pozna vsak, ki spremlja alpsko smučanje. Znana je tudi po tem, da se zelo rada zabava. ;). Hladen šport in vroč Instagram profil bi lahko rekli.

INSTAGRAM PROFIL: @juliamancuso

 

Irina Avvakumova

Ker so ženski smučarski skoki vse bolj priljubljeni je prav, da predstavimo tudi predstavnice tega tehnično zahtevnega športa.

INSTAGRAM PROFIL: @avvakumova__irina

 

Allyson Felix

Allyson-Felix

Večkratna svetovna in olimpijska prvakinja v šprintih je vsekakor vredna ogleda. Ob ogledu njenega Instragram profila pa vam bo zagotovo začelo srce biti hitreje (mogoče vse tja do šprinta :)).

INSTAGRAM PROFIL: @af85

Miesha Tate

Miesha-Tate

V borilnih veščinah izgleda nastopajo same lepotice. Si predstavljate njen boj z Rondo Rousey? Miesha je znana po svojem divjem načinu borbe in sprašujem se, če je taka tudi v postelji. 🙂

INSTAGRAM PROFIL: @mieshatate

Anastasia Ashley

Anastasia-Ashley

Verjetno v nobenem drugem športu ni toliko sexy bejb kot v surfanju. In če pričakujete, da bo njen profil poln vročih fotografij, kjer pozira v bikiniju na plaži, se niste zmotili.

INSTAGRAM PROFIL: @anastasiaashley

Tina Maze

tina-maze-0027

tina-maze4

Seveda pa ne moremo mimo naše najuspešnejše športnice zadnjih nekaj let. Prav tako je verjetno med tistimi, ki pri nas nabolje zna izkoristiti socialna omrežja kot sta Facebook in Instagram v promocijske namene. Na njenem profilu sicer ni toliko gole kože, kot pri zgoraj naštetih, je pa prav tako vreden ogleda. 🙂

INSTAGRAM PROFIL: @tinamaze83

S Tino zaključujemo današnji seznam najbolj sexy športnic z Instagram profili. Naslednjič pa se bomo posvetili njihovim moškim sotrpinom.

Brstenje
Napisal Brstenje
Pišemo erotične zgodbe, žgečkljive stihe in vse, kar sodi zraven.