Tudi moški imajo svoje skrivnosti, ki jih ne delijo radi z vami zaradi več razlogov: zaradi sramu, strahu pred vašim morebitnim neprimernim odzivom, ne želijo izpasti šibki. Želijo nam dati občutek, da oni tega ne počnejo …

Vibracijske hlačke Pantyrebel

Hlačke Panty Rebel so izdelane iz prefinjenega in mehkega materiala, ki omogoča udoben občutek in se lepo prilega telesu. Perilo ima všit poseben žepek, v katerega diskretno vstaviš vibratorček.

Za 10% popust ob nakupu uporabite kodo brstenje10

 

Tip ne ve, kako dolgega ima

To vsekakor ni res, saj si svoj prirast merijo že kot najstniki. Če boste svojega vprašale po dolžini, bo verjetno redkokdo izstrelil pravo dolžino. Nekateri se pretvarjajo, da so z dolžino zadovoljni in da je to razlog, da ga niso pomerili. Vendar verjemite, nihče se ne bi odrekel kakšnemu dodatnemu centimetru. Debate o njegovem prijateljčku so občutljiva tema; morda povedal kakšen cm več ali pa se bo pošalil, da ne ve, ker nima tako dolgega ravnila. Pomerita skupaj!

Velik penis gif

Moj pa ne gleda porničev

Ja, pa kaj še. Vsak zdrav moški gleda filmčke in to iz enega razloga: masturbirati. Kljub rednemu sexu potrebuje dodatno dejavnost. Ne jemljite tega kot nek način varanja, to enostavno potrebujejo (v zmernih količinah seveda). Preverite ga na preprost način. Predlagajte mu, da si enega ogledate skupaj; mogoče vam bo predstavil najljubšega.

Pravi, da ne ve, kakšen okus ima sperma

Zelo verjetno je, da to ni res. Če mu ga je bejba vsaj enkrat povlekla tako, da je pogoltnila spermo in pri tem dala oceno okusa, se je verjetno o tem hotel prepričati tudi sam. To pa seveda ne pomeni, da je strasten jedec – bolj verjetno je, da jo je iz firbca poskusil le nekajkrat.

Pravi, da mu šarjenje okrog anusa ne prija

To gotovo ni res, se pa mogoče le boji, da bi ga, če bi mu ugajalo, označili za ljubitelja moških. Sproščenemu moškemu brez tovrstnih predsodkov pa seveda zelooo ustreza, ko mu med lizanjem mod s prstkom zlezemo v anus. Če se nam ne da sexati, bo s to tehniko prav tako veličastno izpraznjen.

Pravi, da ima oči samo zame

Večina moških se zmede, že samo ko zagledajo fotografijo prikupne ženske. Tudi na ulici radi pogledajo za njimi, pa če nam je všeč ali ne. Vaš ne počne tega? Verjetno se le boji vaše reakcije.

Pred mano je imel samo 3 ženske

Če je vaš korenjak postaven in privlačen in ni imel ravno 7-letnih zvez, bo ta trditev malce sumljiva. Seveda je treba upoštevati tudi starost moškega; pri 40 ima za seboj drugačno kilometrino kot pri 20. Je pa tako, da v moški družbi povedo raje kakšno več, vam pa jih par zamolčijo. Saj to niti ni pomembno, kajne?

Z nikomer me ne bi delil

To je naša goreča želja, saj si želimo varnosti. Vendar pa so seksualne želje nekaterih moških (pa tudi žensk), da bi v posteljo povabili še enega lepotca. Naše želje so seveda povsem upravičene … Kaj pa moško ljubosumje? Mogoče nas želi opazovati, ko si nas jemlje nekdo drug ali pa nas ne bi želel opehariti največjega užitka.

 

Brstenje
Napisal Brstenje
Pišemo erotične zgodbe, žgečkljive stihe in vse, kar sodi zraven.