Ljudje smo večinoma nagnjeni k varnosti in ležernosti, kar pa nas lahko zapelje v dolgočasno rutino. Izognimo se temu, sploh v spolnosti. Recimo NE posteljnim igram, recimo DA žgečkljivim igram. Predlagamo 7 naj prostorov za ljubimkanje. Če jih boste odkljukali, se jih boste gotovo z nasmehom spominjali.

Vibracijske hlačke Pantyrebel

Hlačke Panty Rebel so izdelane iz prefinjenega in mehkega materiala, ki omogoča udoben občutek in se lepo prilega telesu. Perilo ima všit poseben žepek, v katerega diskretno vstaviš vibratorček.

Za 10% popust ob nakupu uporabite kodo brstenje10

 

AVTO

Kdo se ne spomni strastnega mladostniškega mečkanja na zadnjih sedežih ob osamljenih gozdnih poteh? Priporočljivo za vse tiste, ki nimajo zagotovljenega intimnega prostora doma ali pa je strast do tja preveč razvneta. Namig: Kako se moškim vtisniti v spomin? Blowjob med vožnjo.

sex-v-avtu

KUHINJA

Kaj je lepšega od naslednjega prizora? Sekljam zelenjavo, ko se tip prikrade za moj hrbet in me med poljubljanjem vratu nežno zaziba. Kaj sledi, ni treba posebej pojasnjevati. Najljubše poze so seveda od zadaj, tip pa lahko tudi malo potrenira v stoje. Tudi korenček in bučka sta na dosegu roke …

sex-v-kuhinji

KLOPICA OB SPREHAJALNI POTI

je posebej uporabna v toplejših letnih časih, ko je sezona nošenja oblekic in krilc. Če tipček potisne svoje hlače na bok, firbci niti ne bodo opazili, ali so nas zmotili sredi jahanja ali zgolj poljubljanja. Adrenalin da svoje; verjetno mu bo hitro prišlo.

PLAŽA

je zagotovo eden izmed najbolj romantičnih krajev, ki kar sama vabi, da se znebimo odvečnih oblačil. Predigra niti ni potrebna, saj nas ob prikritem ogledovanju oblin na sosednji brisači hitro zaščemi. Seks ob sončnem zahodu je nekaj, kar je treba doživeti! Nič manj zabavna pa ni na videz nedolžna zabava pod brisačo, tudi če nismo sami.

Beach

KINO

Najbrž se le redkokdo ni mečkal v kinu. Se vam zdi, da ste za to prestari? Nikakor! Zagotovite si robna sedeža v zadnji vrsti (ne na premierni predstavi), kjer ne boste deležni nepotrebnih pogledov. Kar naenkrat se vam lahko roka sama odpravi raziskovat, če je sosednje mednožje kaj toplo. Tudi pestovanje zna biti prijetno …

KABINA V TRGOVINI Z OBLAČILI

Všeč nam je, ko nas moški spremljate po nakupih in nas pohvalite, kako nam oblekice lepo pristajajo. Kadar pomerjamo modrčke, je fino, da nam jih zapnete. In potem tudi odpnete in osvobojene joške rahlo potresete in jih vzamete v usta. Če ne prej, boste doma nagrajeni.

STRANIŠČE V PRIJATELJEVEM STANOVANJU

Obiski pri prijateljih so običajno zabavni; srknemo kapljico rujnega in postanemo mehki med koleni. Presenetite dragega tako, da se odpravite na stranišče in ga nato od tam pokličite, češ naj vam prinese torbico. Kakršenkoli izgovor bo dober (potrebujeta robček, tampon, šminko …). Povlecite ga k sebi in mu odpnite hlače. Če je pravi moški, mu vaša želja ne bo predstavljala ovire, hitrostni sex od zadaj pa še nikoli ne bo tako razburljiv.

Brstenje
Napisal Brstenje
Pišemo erotične zgodbe, žgečkljive stihe in vse, kar sodi zraven.