Berlin sredi poletja. Pasja vročina. S prijateljem sva dan preživljala ob mestnih fontanah, ostala dva sta umirala na nekem sejmu.

Vibracijske hlačke Pantyrebel

Hlačke Panty Rebel so izdelane iz prefinjenega in mehkega materiala, ki omogoča udoben občutek in se lepo prilega telesu. Perilo ima všit poseben žepek, v katerega diskretno vstaviš vibratorček.

Za 10% popust ob nakupu uporabite kodo brstenje10

 

Da dan ne bi neizkoriščen odšel v pozabo, sem miže na zemljevidu izbrala točko za premik. Bilo je eno od jezer, čigar ime je zbledelo v spominu. Oddahnila sva si, saj sva si predstavljala hlad, ki ga bo nudi borov gozdič.

Majica se mi je že lepila ob trebuh in med nogami se je že netilo, ko sva naletela na opozorilno tablo za FKK pred vstopom za kopališče. To je lahko pomenilo samo dvoje: da se mi od nezmožnosti odvajanja toplote omrači um ali pa da prijatelju razkažem svoje mednožje. Da bi videla njegovega, me ne bi motilo, da pa bi sama pred njim slekla vse?! Oprsje je sicer že videl, saj me je na neki pijanski žurki zaradi izogibanja alkohola doletela kazen – ravno on mi je moral polizati bradavički. Takrat me ni bilo niti najmanj sram, saj je vodka že opravila svoje … Naslednji dan me je poklical in zaupal, da se ne more zbrati, ker se mu prizor neprestano riše pred oči. Tudi na salsi sva večkrat že plesala v paru, tako da se je že dobro seznanil z vsemi oblinami, pa vendar…

berlin-nudist-beach-nude-blonde-woman

Predstava o hladni vodi, v katero prodira razgreto telo, je ubila sram. Vstopila sva na kopališče in se spočila ob pogledih na otrdelce, na šele vzbrstela in bujna oprsja, na depilirane muce in porjavele ritnice. Vse je dišalo po sexu.

Našla sva košček plaže zase. S težavo sem se znebila majice in hlačk. Ob slačenju mini tangic sem se zazrla vanj, ki me je nepremično pomagal slačiti s pogledom in že gol, vzburjen sedel na tleh. Prisedla sem in razkrečila noge, da je lahko uzrl muco, natančno pobrito na zebro.

berlin-nudist-beach-nude-blonde-woman-1

“Nerodno mi je,” je prišepnil, jaz pa sem iskala drobiž, da bi šla po pivo v bližnji barček. Občutek, da me odhajajočo opazuje, me je vzburjala. Pomislila sem, da mora biti tudi sam precej voljan, saj je bil že dva meseca na suhem. Orošeno steklenico piva sem mencala po trebuhu, dokler ni zdrknila nižje in tam tudi obstala. Medtem sem ga spraševala, v katero od bližnjih muc bi najraje penetriral in rezultat me je navdajal z nasmeškom. Njegovo orožje je bilo rahlo ukrivljeno na desno, točno tako, kot si ga želim, ko sem sama s seboj. Zaprla sem oči in si brez težav predstavljala, kako njegov lok izginja v lačno globel … vse dokler ne začutim semena v sebi.

berlin-nudist-beach-nude-blonde-woman-having-sex-big-dick

Nežno mi je potresel oprsje in s pomenljivim pogledom nakazal na odhod. Čez pol ure sva prišla v sobo. Olajšano sva ugotovila, da sva še sama. Gola sem se razkrečila pod njegova mišičasta zagorela stegna, prsti so se sprehajali po pohotnem telesu in izmenično izginjali v temenici … Ravno ko me je za lase grobo pritisnil k sebi in mi ga neučakano globoko zaril v usta, sva zaslišala korake … Hitro je odšel pod dolg tuš, sama pa sem se zavila v rjuho in se pretvarjala, da spim. Kmalu me je pomirilo utripanje muce.

Brstenje
Napisal Brstenje
Pišemo erotične zgodbe, žgečkljive stihe in vse, kar sodi zraven.