Valentinovo. Srčki, medvedki, rdeči modrčki, čokoladice, parfumi, rože – stvari, na katere se najbrž spomni večina ženskic ob omembi tega dneva. Meni pa se prikrade le hrepenenje, da se davni spomin še kdaj spremeni v resničnost.

Vibracijske hlačke Pantyrebel

Hlačke Panty Rebel so izdelane iz prefinjenega in mehkega materiala, ki omogoča udoben občutek in se lepo prilega telesu. Perilo ima všit poseben žepek, v katerega diskretno vstaviš vibratorček.

Za 10% popust ob nakupu uporabite kodo brstenje10

 

Če skušam analizirati tisti neverjetni dan, se ne spominjam ničesar pred tem, da sem zelo tečna vstala in pazila, da med iskanjem oblačil v poltemi ne bi zbudila Kajetana. Razmišljala sem kaj bo letošnje darilo za valentinovo. Pograbila sem modrc, oprijete kavbojke in majčko, z omarice pa še nove samostoječe nogavice. V kopalnici sem si oblekla prosojen, čipkast modrc in mrežaste samostoječe nogavice. »Hlačke!« me je prešinilo. Kar naga sem se odtihotapila v dnevno sobo do omare z mojimi oblačili. Prestrašila sem se kot še nikoli, ko sem tam ob sveči zagledala Kajetana. Zakričala sem, da se je ustrašil tudi on.

gola-stojim-v-sobi-1

»Ni hudega, miška,« mi je zašepetal in me tesno privil k sebi. »Valentinovo je, hotel sem te presenetiti.« Bilo je zelo pozorno od njega, vendar bi raje videla, da bi ga prespal in me ne bi prestrašil. Kajetan pa me je presenečeno ogledoval, kot bi me prvič videl. Šele tedaj sem se zavedla, da me bulji v gladko pobrito pičko. »Mudi se mi, moram še v trgovino,« sem mu rekla in odmaknila roko s pasu. A bilo je prepozno. Pokleknil je pred mano, odprl škatlico in mi nataknil prstan. Bilo je ganljivo in hkrati zelo smešno – medtem ko me je zaprosil za roko, me je gledal v pičko. Od veselja mi je šlo na jok, Kajetan pa se je zrinil med noge in mi začel lizati češpljo.

Nisem se mu mogla upreti. Če kaj, je to delo res obvladal. »Lulat me,« sem mu šepnila. Ponavadi me je spustil na wc in potem pofukal do konca, tedaj pa ne. Dvignil me je in odnesel v kopalnico. V banjo. Usedel se je pod mano. Vedela sem, kaj si želi. Kar zasmejalo se mi je, ko sem ga polulala. On pa ni bil videti tako srečen. Spral si je trebuh in noge in mi zamrmral: »Boš že videla, prasička!« Prijel me je za ritnici in odnesel nazaj v dnevno sobo. Opazila sem, da mu je kurac otrdel. Hotela sem zajavkati, da si mi že res mudi, a tedaj se spoznala, da imam malo norega tipa.

Kajetanovo darilo za valentinovo

V hipu, ne da bi se mogla upirati, mi je kot profesionalec nataknil lisice in čez oči zavezal nekakšen trak. Pred menoj je bila samo tema in do neskončnosti potreben zaročenec. »Sedaj te bom pofukal, kot sem si vedno želel,« mi je zašepetal v uho in mi začel grizljati mečico uhlja. Z desnico mi je segel v modrček in svaljkal bradavičko, da je otrdela. Tedaj sem si tudi sama zaželela fuka. Od zadaj. Na hitro. Da mu pride v pičko in se pocedi po stegnih. Naslonil me je na kavč. Začel mi je trepljati ritko, najprej ljubeče, nežno. Poljubljal jo je in lizal okrog luknjice. Čakala sem, da mi vtakne prst vanjo in potem mogoče še kurac. A imel je drugačne načrte. S prstom je podrgnil po češplji, začutila sem, da je zelo mokra. Potem je zašuštelo. Udarec me je sprva presenetil. »Sedaj boš dobila svoje,« mi je tiho rekel.

Zvezana in v pričakovanju

Dojela sem, da me bo našeškal z bičem. Kupila sva ga že pred meseci, a ga še nikoli nisva uporabila. Izmenično je šeškal levo in desno ritnico in se vmes nenapovedano z njim popeljal po pički. Od nenadejanega ugodja mi je skoraj prišlo. Če bi mi ga samo enkrat zadrl v pičko, bi me streslo od krčev. »Vstani!« mi je ukazovalno svetoval. Nisem mogla. Odpel mi je modrc, prijel za joško in mi pomagal vstati. »Razpri noge!« je bilo naslednje navodilo. Mislila sem, da mi bo drgnil ščegetavček in se naslajal ob mojem orgazmu. Nenadoma sem začutila, da prodira vame. Velik dildo. Kajetan je premogel največji kurac od vseh mojih jebačev, a tako velikega še nisem imela v sebi. Nenavaden občutek je bilo stati skoraj v razkoraku. Držal me je za trebušček, sam pa je sedel za mano v naslanjaču.

Darilo za Valentinovo

Zarival ga je vame, a zaradi nenavadne poze mi ni prišlo. Nato me je spet naslonil na kavč. Razprl mi je noge in tedaj je vame zarinil še nekaj večjega. »Črn dildo,« je prišepnil. Nabijal mi ga je od zadaj in ko sem začela izpuščati krike, ga je nalašč izvlekel. »Neeeee!« sem zastokala. Čakala sem, da se me usmili in končno vzame od zadaj, a zopet je črnuha zasadil vame. Osvobodil me je in se namestil za mano. »Drži dildo v pički!« je v zanosu rekel. Ubogala sem ga in začutila, kako je ves lepljiv od potrebne muce.

Nato mi je v ritko vtaknil prst. »Uf,« sem zastokala, ko sem ugotovila, kaj namerava. Nekajkrat je tiča za centimeter vtaknil v ritko, da me ni preveč bolelo, nato je počasi penetriral globlje. Zdelo se mi je, da ta ideja ni pametna, saj je dildo zavzel večino prostora tam spodaj. A Kajetan se tokrat ni dal preprositi. »Zdrži! Vem, da je na tesno. Ampak meni tako pašeeee,« je ponavljal med mojimi stoki. Mešani občutki med nenavadnim ugodjem in bolečino so se izgubili v mojem vzdihovanju in njegovemu suvanju. »O, kurbica moja, tako se fuka!« je ponavljal.

Še danes se spomnim njegovega krika, ko mu je prišlo v ritko, meni pa že davno pred njim. Vse v meni je utripalo kot noro. Čutila sem, kako se mi je obilno pocedilo iz ritke, dilda pa nisem mogla takoj izvleči, ker sem imela tako zakrčeno pičko. Kajetan je pokleknil predme in me božal po stegnil, vrtel dildo in ga smeje skušal previdno čisto počasi izvleči. Preden mi je začel lizati ščegetavček, mi je zašepetal: »Za to bi ti bil hvaležen vsak tip.«

Ko sem prišla k sebi, sem se odvlekla pod prho, on pa mi je priskrbel dodatno darilo. Poklical je tajnico v podjetju in razložil, da sem staknila trebušno virozo in da bom žal vsaj tisti dan na bolniški. Moram priznati, da je bilo to najlepše darilo za valentinovo, kar sem jih dobila.

V zgornji zgodbici pa sta podana dva namiga kako lahko tudi vi popestrite valentinovo vaši boljši polovici. Ampak ne pretiravajte, vse imamo kdaj rade velike, ampak ne prevelike :).

Brstenje
Napisal Brstenje
Pišemo erotične zgodbe, žgečkljive stihe in vse, kar sodi zraven.