Nataša in Veronika se potegujeta za vlogo v prihajajočem glasbenem videu, ki mu napovedujejo, da bo hit poletja. Po zadnji avdiciji sta ostali le še oni dve in obe sta za vlogo popolni. Producent, ki išče oblinasti dekleti  z velikimi joški se kar ne more odločiti katero bi izbral. Odloči se, da bo obe še osebno dodobra izprašal, da bi bila odločitev lažja. Najprej je na vrsti Veronika in Nataša že od samega začetka sumi, da se ne bosta zgolj pogovarjala. Odloči se, da bo preverila kako stvari stojijo in prav nič ni bila presenečena, ko je videla, da je tisto kar najbolj stoji pokonci ravno producentova batina. Veronika je pač počela vse, kar je bilo v njeni moči, da bi dobila vlogo.

Vibracijske hlačke Pantyrebel

Hlačke Panty Rebel so izdelane iz prefinjenega in mehkega materiala, ki omogoča udoben občutek in se lepo prilega telesu. Perilo ima všit poseben žepek, v katerega diskretno vstaviš vibratorček.

Za 10% popust ob nakupu uporabite kodo brstenje10

 

No tudi Nataša ni od muh in se takoj pridruži akciji. Dekleti bosta storili vse, da bi dobili vlogo in če se obe dobro potrudita pa mogoče producent najde še kakšno prosto vlogo v prihajajočem videu? 😉

Erotični film: Divja obdelava velikega kurca

 

OSTALI EROTIČNI FILMI

Brstenje
Napisal Brstenje
Pišemo erotične zgodbe, žgečkljive stihe in vse, kar sodi zraven.