Še mokra sem prišla izpod tuša in iskala spodnje perilo, ko me je z nasmehom pozdravil Jon: »Ne boš ga potrebovala.« Vrgel me je na hotelsko posteljo in mi med grabljenjem jošk potisnil jezik v razprto muco. To je bil vedno uvod v nepozaben sex. Notranjost mi je ravno začela utripati, ko je nek težak močno potrkal. Samoumevno je bilo, da si bo Jon hitro nataknil nekaj čez svojo oteklino in šel k vratom, jaz pa sem med čakanjem nanj spokojno sprehajala prste čez potrebno mokrišče. Kar naenkrat se je pred posteljo poleg Jona pojavil Dick, moj ex.

Vibracijske hlačke Pantyrebel

Hlačke Panty Rebel so izdelane iz prefinjenega in mehkega materiala, ki omogoča udoben občutek in se lepo prilega telesu. Perilo ima všit poseben žepek, v katerega diskretno vstaviš vibratorček.

Za 10% popust ob nakupu uporabite kodo brstenje10

 

01_double_penetration_blonde-beautiful-girl

V preseku mojega sramu in radovednosti sta se fanta brezskrbno pogovarjala o poslu. Dick je občasno pogledal proti mojemu razkrečenemu telesu … Jon je opazil mojo negotovost in priznal, da naju je ravno zalotil pred vrhuncem. Dick se mi je začel opravičevati in predlagal, da spijemo kozarček na moje zdravje. Spomnil se je na moj rojstni dan! Jon je od nekje prinesel košarico jagod in steklenico šampanjca.

02_double_penetration_blonde-beautiful-girl-big-dicks

Ne vem, kaj se je dogajalo potem, spomnim se samo trenutkov, ko sem ležala na trebuhu in mislila, da me bo razgnalo od pohote. Dick me je naoljeno masiral po riti in notranji strani stegen, ne da bi se dotaknil muce … in jo zapolnil, kot je vedno znal, Jonu pa sem vlekla otrdelo batino. Čakala sem, da mi bo oblil usta, vendar me je kmalu nasadil nase. Kmalu sem začutila še prodiranje Dickovega prsta v ritki. To mi je včasih pogosto počel, vendar dlje od tega nisva prišla. Ko sem videla znane gibe natikanja kondoma na svojega rahlo ukrivljenega tiča, sem spoznala, da bo tokrat drugače …

06_double_penetration_blonde-beautiful-girl-blowjob

Rahlo me je zapeklo, kar pa je potolažil Jonov sunek v požrešno muco. Z Dickom sva poravnala stare račune – vzel mi je še zadnjo nedolžnost. Izmenično suvanje v gladko obrito muco in razdevičeno ritko, grabljenje po nabreklih bradavicah in zamolklo vzdihovanje me je razvnelo, zakričala sem, nisem mogla več. Prišlo mi je, kot še nikoli prej. Fanta sta me močno prijela … Kmalu sem zaslišala Dickove vzdihe in mu še bolj sloko nastavila. Kriki in razlito seme med vročimi stegni je povedalo dovolj.

JON

Že nekaj časa sem razmišljal, kako naj Vanni polepšam rojstni dan. Darila ji niso pomenila kaj dosti, zato sem se odločil za najem koče na podeželju, kamor sem kot nenapovedanega gosta povabil še Dicka, mojega dobrega prijatelja in Vanninega exa, s katerim se še vedno dobro razumeta. Baje sta v svoji zvezi odlično sexala.

Vanna zelo rada sexa, vendar še nikoli nisva poskusila analno, čeprav si je tega zelo želela … in hkrati malo bala. Pomislil sem, da bi bila to mogoče dobra priložnost, da doživi dp, saj sem pogosto videl, kako jo je to razvnelo ob gledanju porničev.

03_double_penetration_blonde-beautiful-girl-hotel

Vanna je mokra prišla iz kopalnice. Čeprav še ni bil čas za Dickov obisk, se mi je kurac ob pogledu na njene sloke joške in prepognjeno rit takoj sprožil. Nisem si mogel pomagati, takoj sem ga želel čutiti v njeni vroči, mokri muci. Nesel sem jo na posteljo in ob draženju grahka ji je, potrebnici, skoraj prišlo. Takrat je potrkalo. Živčno sem se oblekel in žal mi je bilo, da je nisem potešil. Nisem vedel, kako se bo izšlo … Dogovorila sva se, da bova govorila nekaj o zadnjem prodanem avtomobilu … Dick ji je čestital za rojstni dan in ji priznal, da si ga še vedno drka na njene fotografije, ki jih ima shranjene na disku. Kmalu sva ji s trebuha jedla jagode … Vedel sem, da si nama želi razpreti noge … Ob pogledu na njene potrebne oči in ustka, v katera je izginjal moj nenasitnež, bi mi kmalu prišlo.

04_double_penetration_blonde-beautiful-girl-hotel

Počepnila je nadme in kmalu je v globoki penetraciji ujela ritem. Začutil sem, kdaj je prvič stisnila muco – Dick ji je zarinil prst v ritko. Želel sem že predlagati, naj iz predala vzame dildo, vendar se je znašel sam. Ko si je natikal kondom, sem pomislil, da mi bo hvaležna celo življenje. Muca se ji je med stokanjem močno skrčila, ko ji je rinil svojo batino v ritko. »O, fuck!« smo najbrž vzkliknili kar vsi v en glas. Morda sem naredil napako, ko sem Vanno začel grabiti za joške, kar jo vedno močno zrajca. Videl sem samo še beločnice v njenih očeh, ki so jih spremljali divji kriki naslade. Ožela me je do zadnje semenke.

DICK

Ko je Jon v petek prišel do mene s predlogom, da podrem njegovo punco, ki je hkrati moja bivša in boginja sexa, sem mislil, da bi ga kar poljubil. Seveda me je bilo malce strah, če Vanna ne bo za to, vendar me je nabreklina v hlačah opomnila na to, da si želim vanjo, v katerokoli odprtino, tudi v Jonovi navzočnosti.

33fcd70c20ae8f89954708b436e13d57

Ko sem vstopil v njuno hotelsko sobo in zagledal njeno vabljivo mednožje, sem se komaj zadržal. Najraje bi jo kar začel lizati: po vratu, joškah, trebuhu … povsod. Težko je bilo ostati zbran. Medtem ko je Jon šel na wc, je Vanna izkoristila mojo »dobroto« in se mi gola usedla v naročje. Z eno roko sem jo potrepljal po polni joški, z drugo sem jo stisnil za čvrsto ritnico. »Tja bi,« me je prosila. Mislil sem, da se mi bo zmešalo. V hlačah mi je začelo vreti – stopil mi je skoraj do bolečine. Na srečo je Jon predlagal neko kazensko igro – v vsakem primeru je bila kazen sex. Izgubila je Vanna.

RWS_Ivana-Sugar-1

Poželjivo sem opazoval Jona, kako mu je vlekla tiča in si želel, da bi se tako lotila tudi mojega. V tem je absolutna zmagovalka. Kadar ji ni bilo do sexa, je odpela modrc in pokleknila predme. Vlekel sem jo za lase in jo nabijal na svoj kurac, dokler mi ni prišlo. Vedno je pogoltnila … Tako pa sem jo s trdim le opazoval in jo nežno masiral. Pod napetima ritnicama sem opazoval sveže pobrito muco, v katero nisem smel. Nenadoma jo je Jon nasadil nase in mislil sem, da gre že zares. Razprl sem ji čvrsto ritko in prst je začel izginjati v njej. Eden, dva. Zdelo se mi je, da želi več, saj me je parkrat poželjivo pogledala nazaj.

Kmalu sem začutil njeno res ozko globino, ki me je stisnila kot še nobena. Morala si me je res želeti, saj mi je z zasajanjem nohtov v stegno dajala vedeti, da hoče vse. Vonj njenega telesa, zvoki nabijanja jošk, dotikanje Jonovih jajc in njena fantastična ritka so mi kmalu dvignili napis v možganih: That’s it.

mlpCovc

Brstenje
Napisal Brstenje
Pišemo erotične zgodbe, žgečkljive stihe in vse, kar sodi zraven.