Ko je Danova sperma začela polzeti z bradavičk proti trebuščku, sem ga nagajivo pogledala in mu roko zakopala v dlake na prsih. “Vidim, da že dolgo nisi drkal,” sem komentirala bogat izloček. Dan je skomignil in mi razložil, da mu ob moji službeni odsotnosti ni več do drkanja. “Porniči me ne privlačijo več, vse je enako,” je zašepetal, ko mi je mršil lase. Nežno sem mu začela privzdigovati jajca, tako kot po vsakem seksu. To ljubkovanje mu je za razliko od vseh bivših jebačev prijalo, velikokrat pa tudi zrajcalo do te mere, da si me je še enkrat bolj grobo na hitro vzel. “Kaj pa če bi poskusila kaj novega?” sem mu predlagala. “Svinganje na primer?” Zasmejal se je in odkimal. To je bilo to za tisti dan.

Vibracijske hlačke Pantyrebel

Hlačke Panty Rebel so izdelane iz prefinjenega in mehkega materiala, ki omogoča udoben občutek in se lepo prilega telesu. Perilo ima všit poseben žepek, v katerega diskretno vstaviš vibratorček.

Za 10% popust ob nakupu uporabite kodo brstenje10

 

swing-zabava-se-lahko-zacne-2

Naslednji dan sem imela ovulacijo. Že v službi sem čutila znano nestrpnost v pički. Komaj sem čakala, da se bom lahko odpeljala domov. Dana še ni bilo. Roka mi je znano silila za hlačke, a sem se zadržala. Odpravila sem se pod prho, namenjeno predvsem draženju mednožja. Tako sem se pogosto pripravljala za samozadovoljevanje – rajcala sem se toliko časa, da mi je skoraj prišlo. Zavila sem se v roza brisačo, ki pa je bila prekratka, da bi mi zakrila joške in rit. Takrat sem zaslišala odklepanje vrat. Bil je Dan. V upanju, da bi me kar takoj nasadil, sem mu stekla v objem. Na srečo je bil za. “Danes imaš pa zelo mokro češpljico,” se je posmejal, ko mu je prišlo vame. “Ovulacijo imam,” sem mu odgovorila. “Super. Torej bo moj predlog ravno pravšnji. Danes v službi nisem mogel delati, ker sem si predstavljal svinganje. Pravzaprav mi je ideja všeč,” je priznal. Nisem vedela, ali se šali ali ne. Med nežnim tresenjem jošk je rekel: “Rad bi videl, da okrepiva najino zvezo in se požgeva z drugim. Ogledal sem si oglase in se dogovoril z enim parom. Zvečer se dobimo v njuni domači savni, da vidimo, če smo si všeč. Mogoče se bomo dogovorili za kavsanje. Saj si še za?”

vroča-muca-sex-v-savni-ogromen-kurac-t

Seveda sem bila. Sledila je natančna depilacija pičke. Danu se je kar smejalo. Zvečer sva se odpeljala proti notranjosti Slovenije. GPS naju je pripeljal do ograjene meščanske hiše. Živčno sem pozvonila na vrata in ograja se je avtomatsko začela odpirati, da je Dan lahko parkiral. V tistem je izza hiše prišel postaven fant s kratko pristriženimi svetlimi lasmi, modrimi očmi in tridnevno bradico. Lepo izoblikovani bicepsi so nakazovali, da se pod oblačili skriva nekaj zame. Predstavil se je kot Erik. Kolena so se mi zašibila. Upala sem, da mu bom tudi jaz všeč. Za njim se je prikazala drobna dolgolasa blondinka, oblečena v rožnato oblekico. “Lara,” je začivkala z visokim glasom. Ni mi bila všeč, saj je delovala kot zapiflana razvajena kokoš. Ampak Dan se je samo blaženo smehljal. Med prijetnim kramljanjem na terasi smo se malo bolje spoznali; Dan je osebni trener fitnesa, Lara pa je bila vodja prodaje pri neki ultrapomembni agenciji, za katero še nisem slišala. Erik me je skrivaj pogledoval v joške. Spoznali smo, da nihče od nas ni še nikoli svingal, kar je pomenilo olajšanje. Zunaj se je pričelo temniti, zato je Lara predlagala, da se preselimo noter. A do savne nismo prišli.

studentke-sexy-6

Posedli smo se na razkošen, ogromen kavč v dnevni sobi, ki je izdajal bogastvo mladega para. Na mojo grozo je stvar začela prehitevati Lara, ki je Danu kar nenadoma začela odpenjati pas, dvignila oblekico in se mu usedla v naročje. Dan pa se ni branil. Na hrbtu ji je odpel oblekico in jo slekel. Pod njo ni imela ničesar! Tudi sam se je vidno presenečen zakopal v njene drobne štrleče joške in ji začel razpirati ritnice. Ogorčeno sem pogledala Erika, ki pa je smeje rekel: “No, tudi midva se ne bova samo gledala.” Slekel si je majico, pod katero se je skrivalo jekleno telo. Močne roke me že od nekdaj zelo privlačijo. Slekel si je še hlače. Obris v oprijetih boksaricih je nakazoval olajšanje za mojo vse bolj potrebno pičko. Želela sem si, da v njih ne bi bil kakšen nedorasel tič, ampak orodje, veliko vsaj 20 cm. Slekel si je še boksarice, iz katerih se je osvobodil debel, rahlo okrivljen kurac. Ogromen! “Poklekni,” mi je velel. Pokleknila sem pred njegovo goro in jo s strahospoštovanjem začela rahlo drkati. Lara je med jahanjem začela vzdihovati. Široko sem odprla usta in začela fafati. Kurac je otrdel in ugotovila sem, da bom kmalu pofukala rekordno velikega.

veliki-kurci-2del-3

“Sleci se! Kurac ti bom nabil med joške!” Grobo je prijel bube in zaril svojo petardo mednje in ga na koncu zarival v usta. Bilo mu je vidno všeč, saj so mu začela jajca otrdevati. Tudi sam je spoznal, da mu bo prehitro prišlo, zato je prekinil akcijo in pogledal proti Danu in Lari. “Naj se gledata,” je predlagal Danu, ki je takoj razumel namig. Z Laro sva si gledali v obraz, medtem ko sta naju jebača začela porivati od zadaj. Dan je Laro tako sunkovito nabijal, da mu je začel liti pot po obrazu. Pogled na to, kako moj dragi uživa ob porivanju druge, me je še dodatno razkuril, še bolj pa me je, ko je Erikov prst začel prodirati v ritko. V pički sem hkrati kar brez predigre začutila ogromno batino. Kljub temu da redno seksam od petnajstega leta, me je ob prodiranju takega velikana malce zabolelo. A le za hip.

Veliki-kurci-2del-3

Tip je obvladal. Ko mi je kurac nabil skorajda do konca, je Erik zastokal. Povlekel ga je nazaj in mi zopet vtaknil prst v ritko. Enega, dva. Najprej počasi, nežno, potem pa se mu je odpeljalo. Porival me je, da nisem mogla ničesar drugega kot zapreti oči in dihati. Čutila sem, da sem najprej skrčila ritko, nato pa še pičko. Kurac mu je ostal vkleščen v njej. “Jebemti, prasička!” je zasopel zastokal in pomahal Danu, ki se je takoj pojavil pred mano in mi do konca zrajcan kurac vtaknil v usta, kjer je eksplodiral. Ni mi bilo jasno, od kod mu zopet toliko sperme. Večino sem uspela pogoltniti, preostanek vročega semena pa se je pocedil iz kotičkov ust. Kako je prišlo Eriku, nisem videla. Ob poslavljanju sem slišala le njegov navdušen glas, ki je Danu pripovedoval, da mu zavida, da me lahko fuka vsak dan.

Brstenje
Napisal Brstenje
Pišemo erotične zgodbe, žgečkljive stihe in vse, kar sodi zraven.