Erekcija. Nekaj česar se ponavadi razveselimo. No, razen, če imamo prepogoste erekcije v javnosti. To nas lahko občasno spravi v zadrego, zato je Bloxers pripravil posebne spodnjice, ki nas bodo v teh primerih rešile morebitnih jeznih pogledov.

Vibracijske hlačke Pantyrebel

Hlačke Panty Rebel so izdelane iz prefinjenega in mehkega materiala, ki omogoča udoben občutek in se lepo prilega telesu. Perilo ima všit poseben žepek, v katerega diskretno vstaviš vibratorček.

Za 10% popust ob nakupu uporabite kodo brstenje10

 

Koliko dejansko veste o erekciji? Najprej naj vam zaupam, da je v ozadju predvsem veliko znanosti. Kolegi iz strani “I Fucking Love Science” so zbrali 10 zanimivih dejstev o erekciji, za katere morebiti še niste slišali.

Erekcija: 10 dejstev, ki jih morda ne poznate

  1. Pa kar poglejmo katera so ta dejstva. Verjetno se ne spomnite, ampak vaš prvi stojko se je zgodil še preden ste se rodili. Prav ste slišali, ko ste bili stari zgolj nekaj tednov in ste se ravno udobno namestili v maternici, ste že razmišljali o postavnih damah, kajne? To seveda ne bo držalo, pa vendar se prva erekcija zgodi še pred rojstvom.
  2. Obstajajo trije tipi erekcije: nočna, refleksna in psihogena.
  3. Te erekcije “žal” ne boste nikoli doživeli, ampak, če moški umre v navpičnem (stoječem) položaju, lahko telo konča s posmrtno erekcijo. Ker srce ne črpa več krvi, gravitacija povzroči, da se kri začne nabirati najprej v nogah, kasneje pa še v penisu, kar povzroči erekcijo. Kar strašljivo, kajne?
  4. Povprečna dolžina penisa znaša 14.15 centimetrov (obstaja več uradnih meritev, podatek je vzet iz ene izmed njih). Zanimivo je, da bo vaš prijateljček daljši po sexu s prelestno damo, kot je, kadar zgolj sanjate o vročih mucah (in si ga švrkate na njih).
  5. Obstaja nekaj kar imenujemo priapizem. Beseda, ki zagotovo ne more pomeniti nič dobrega. To je stanje, ko moški doživi dolgotrajno in lahko tudi bolečo erekcijo. Le ta lahko traja več ur in vaš penis kar ne bo in ne bo hotel splahneti.Jutranja erekcija
  6. Če za knjige velja, da jih ne sodite po platnicah, lahko isto trdimo tudi za penis. Z drugimi besedami, če je penis majhen v spečem stanju, to še ne pomeni, da bo majhen tudi v stoječem. Običajno tisti, ki so majhni v mlahavem stanju pridobijo več centimetrov ob svoji rasti v pokončno stanje.
  7. Ovohavanje okusne hrane lahko blagodejno vpliva na vaše čute. In na vaš penis. Glede na raziskavo, lahko vonj krofa okrepi pretok krvi v penis za neverjetnih 32%. Najboljši učinek pa naj bi imela kombinacija vonja sivke in bučne pite (kar za 40% povečan pretok krvi v penisu).
  8. Kljub svoji trdoti, človeški penis za razliko od ostalih sesalcev, nima kosti.
  9. Mogoče izgleda raven, ampak celotni penis ima obliko bumeranga. Razlog zakaj to ni očitno na prvi pogled, je v tem, da je del penisa skrit v medenici.
  10. Moški doživijo v povprečju tri do pet nočnih erekcij. Morda se sliši veliko, vendar pa jih tekom dneva doživijo v povprečju kar 11. Impresivne številke drage dame, mar ne? Zaenkrat še ne vemo povsem natančno zakaj moški doživljajo nočno erekcijo. Znanstevniki predvidevajo, da razlog tiči v stalnem pretoku kisika skozi tkivo, kar ga ohranja zdravega.

Za konec pa še en kratek test. Spodaj boste našli nekaj erotičnih fotografij prelestnih mladenk. Vam bo uspelo zdržati brez erekcije ali pa bodo potrebne tiste posebne spodnjice, ki smo jih omenili v uvodu?

vroča-muca-sex-v-savni-velike-joske

vroča-muca-sex-v-savni-jacuzzi

sadie-west

 

Brstenje
Napisal Brstenje
Pišemo erotične zgodbe, žgečkljive stihe in vse, kar sodi zraven.