Erotična masaža je še do nedavnega predstavljala kar precejšen tabu, se je pa v zadnjih letih stanje glede tega močno popravilo. Še vedno se sicer najde precej ljudi, ki na to senzualno storitev gledajo zviška in prisegajo zgolj na klasično masažo.  Vse bolj priljubljene postajajo nuru erotične masaže, ki izhajajo iz Japonske. Gre za erotično masažo pri kateri ena ali več maserk (ali maserjev), svoja telesa drgnejo ob telo stranke. Verjetno ni potrebno poudariti, da so vsi udeleženi popolnoma goli in prepojeni z masažnim oljem.

Vibracijske hlačke Pantyrebel

Hlačke Panty Rebel so izdelane iz prefinjenega in mehkega materiala, ki omogoča udoben občutek in se lepo prilega telesu. Perilo ima všit poseben žepek, v katerega diskretno vstaviš vibratorček.

Za 10% popust ob nakupu uporabite kodo brstenje10

 

Si predstavljate, da vas doma čaka zopet nerazpoloženi partner, vam pa to že preseda in bi se najraje prepustili tujim rokam, ki bi gnetle vaše telo? Si želite profesionalno masažo z žgečkljivo vsebino? Varali pa ravno ne bi? Za vas imamo rešitev: erotična masaža. Kaj ponuja? Erotična masaža je darilo telesu in duhu – izurjene roke izklesanih teles mladeničev in mladenk vas ob sočasnem drgnjenju njihovih izklesanih teles z vašim pripelje do vrhunca. Da vam ne bo nerodno – erotične masaže izvajajo zelo diskretno, zato ni možnosti, da bi vas ob izhodu z bleščečimi očmi in najstniškim nasmeškom opazile opravljive sosede, sodelavci ali najhuje – vaša draga. Erotična masaža pa ponuja tudi popestritev spolnosti v partnerski zvezi; medtem ko vas obdeluje divja gospodična, lahko vašo partnerico preseneti obdarjen mladenič …

Ponudba je pri nas kar pestra in spodaj bomo našteli nekaj najbolj uveljavljenih salonov za erotično masažo. Poskusili bomo najti tudi nekaj salonov, kjer ponujajo erotično masažo za ženske. Verjetno ni potrebno posebej poudarjati, da je le teh precej manj. Žal so tu moški precej na boljšem :).

Erotična masaža pri vas doma

S klikom na spodnje povezave ste upravičeni do 20% popusta, ki se obračuna ob zaključku nakupa.

Preden se lotimo opisa vseh največjih masažnih salonov pri nas, ki ponujajo tudi žgečkljivo gnetenje vašega telesa, najprej preverimo možnosti za erotično masažo vas in vašega partnerja, kar v zavetju domačega ognjišča. To je zagotovo eden izmed najbolj vročih načinov kako ga/jo dodobra razvneti. Svet Užitka ponuja pester nabor artiklov, ki vam bodo pri tem pomagali. Sedaj, ko ste dodobra opremljeni za boj proti stresu z masažnimi olji in ostalimi pripomočki pa seveda potrebujete še nekaj ur prakse in spodnji saloni vam bodo pri tem zagotovo v pomoč. :).

Preglejte odlične Dona izdelke in si popestrite večere. 🙂 Za 10% popust ob nakupu uporabite kodo brstenje10

masazna-olja

Erotična masaža v salonu Le Venera

Erotična masaža v salonu LeVenera

Erotični tempelj Le Venera je eden izmed prvih v svojih vrstah, ki je zaradi svoje drugačnosti postal dobro znan ponudnik erotične masaže v Sloveniji. Vaše fantazije izpolnjujo že od leta 2007 in s pestro ponudbo maserk zadovoljijo še tako zahtevne okuse. Zaposlenih imajo 5 ženskih maserk. Žal ni moškega maserja, ki bi poskrbel za odpravljanje stresa tudi pri nežnejšem spolu.

Ponudba različnih masaž je zelo pestra, saj ponujajo več kot 10 različnih vrst masaž. Podrobnosti si lahko preberete na njihovi spletni strani, ki je lepo in profesionalno oblikovana in ponuja vse potrebne informacije na enem mestu. Vsekakor je za zaupanje strank potrebna tudi smiselno in stilsko urejena spletna stran, ki daje vtis profesionalnosti.

Cene masaž znašajo od 75 do 150 EUR, ponujajo pa tudi masažo s kar dvema maserkama, ki si jo lahko privoščite že za 130 EUR. Ponudba v salonu Le Venera je pestra in zagotovo boste našli nekaj zase.

Erotična masaža v salonu Diva

Salon Erotične Masaže Diva je tempelj erotike, kjer vas maserke v prijetnem okolju in vzdušju popeljejo v svet, v katerem pozabite na vsakodnevne skrbi in stres. V salonu Diva masira 8 maserjev, 7 žensk in 1 moški. Tu jih lahko pohvalimo, saj so eni redkih, ki ponujajo tudi pravo masažo za ženske z moškim maserjem.

Erotična masaža v salonu Vida

Ponudba masaž je manj pestra kot pri Le Veneri, kljub temu pa ponujajo vse klasične erotične masaže, vključno z masažo za pare, ki si jo lahko privoščite s svojim dragim ali drago. Ob prihajajočem prazniku svetega Valentina si kot skupno darilo lahko privoščita erotično masažo v dvoje. Cene so podobne kot pri prej opisanem salonu in so v rangu med 75 EUR in 150 EUR.

Erotični salon Fantazija

Fantazija je profesionalni erotični salon, ki ponuja vrsto storitev v intimnem okolju. Masaže opravljajo v dveh posebnih “sobah”, katerih opis si lahko preberete spodaj.

Erotična masaža Fantazija

Soba SENSUAL je intimen kotiček, ki vam z nebeško modro svetlobo pričara občutek pravega wellnessa in poskrbi, da izgubite orientacijo za kraj, saj boste z mislimi odtavali v nežno zibelko valov. Prav tako pa vam z ogledali obdana soba, omogoča prijetne poglede na privlačno telo izbrane maserke.

Soba GLAMOUR, je prava glamurozna soba, ki se s svojo šarmantnostjo in vrsto ogledal bohoti na 30m2. Vaše počutje v njej bo svobodno, ter polno pričakovanj. V soju pomirjajoče erotično-rdeče svetlobe, ter dišečih svečk, pa boste izgubili občutek za čas.

V njej ste lahko poleg klasične erotične masaže na masažni mizi (Sladke sanje), ter erotične masaže body to body, ki poteka na masažni blazini (Fantazija), deležni tudi izvajanja raznih fetišev, kot so Dominacija, fetiš na uniforme, ipd.

Dobra novica za vse predstavnice nežnejšega spola je, da ponujajo tudi fantazijo zanjo. Erotični salon Fantazija, je edini, ki zaposluje kar tri moške maserje. In moram priznati, da vsi izgledajo zelo atraktivno, khm. Moj favorit je maser Žan, ki me je s svojim čvrsto grajenim telesom pustil brez diha. Z veseljem bi se prepustila njegovim odločnim rokam. Poredne misli kar privrejo na plano, kajne?

maser-žan

Geisha masažni salon

Geisha je eden izmed novejših salonov. Všeč mi je ime, ki izvira iz  starodavne umetnosti japonskega plesa in glasbe. Stran je sicer rahlo neprofesionalna in bo marsikoga odbila, pa vendar storitve delujejo pristno.geisha-masazni-salon

Ponujajo tako masaže za ženske, kot moške. Pri salonu Geisha masirajo 3 maserke in 1 maser, njihove fotografije pa si lahko ogledate na spletni strani salona.

Erotična masaža v salonu Ajsha

Salon je osnovan tako, da vsakemu obiskovalcu nudi prvovrstno masažno izkušnjo, ki jo v intimnem ambientu pričara usposobljeno osebje, ki je dobro usklajeno in užitki so zagotovoljeni tako za moške, kot ženske. Pri salonu Ajsha za užitke skrbijo 3 maserke. Ponujajo veliko različnih masaž in vrst sprostitve od klasične erotične masaže, do fetiš kotičkov in BDSM masaž. Rezervacija je možna kar preko obrazca na spletni strani, kar je vsekakor dodaten plus.

Spletni portal Avanture.net

Avanture.net je spletna stran, ki je sicer namenjena bolj spletnim avanturicam med člani, vendar pa med oglasi najdete tudi erotične masaže. Tu je potrebno poudariti, da gre za amaterske ponudbe članov in je pri izbiri potrebna dodatna previdnost. Preden se s kom zapletete ali sprejmete ponudbo za masažo, ga skušajte čimbolj dobro spoznati.

Na kaj paziti pri izbiri

Za zaključek zgolj to, da je erotična masaža lahko zelo lepa popestritev tako za samske, kot za vezane. Polagam pa vam na srce, da ste pri tem iskreni in partnerju poveste, da si želite izkusiti čare erotične masaže. Mogoče vam jo najprej ponudi kar sam. Še najboljše pa je, da si jo privoščita skupaj, erotični naboj bo nepozaben. Mogoče vas dragi preseneti že za Valentinovo in vas pošlje v obdelavo čvrstemu (in obdarjenemu?) Žanu. Hehe, kar priznajte, da bi se pred masažo zagotovo spraševale kakšnega korenjaka ima.

Brstenje
Napisal Brstenje
Pišemo erotične zgodbe, žgečkljive stihe in vse, kar sodi zraven.