S solznimi očmi je še zadnjič preletela sobico z delovno mizo pri oknu, majhno kuhinjo, pogladila stranico postelje v kotu, ki brez rjuh in odej zdaj ni več delovala tako udobno kot prej. V predsobi se je prebila preko kartonastih škatel, ki so vsebovale vse njeno imetje in še enkrat vstopila v kopalnico. Z mlačnim curkom vode si je umila obraz in takoj za tem ugotovila, da so vse njene brisače že spakirane. Za silo si je popivnala obraz s toaletnim papirjem in si pred ogledalom ponovno nekoliko uredila bežeča pramena las.

Vibracijske hlačke Pantyrebel

Hlačke Panty Rebel so izdelane iz prefinjenega in mehkega materiala, ki omogoča udoben občutek in se lepo prilega telesu. Perilo ima všit poseben žepek, v katerega diskretno vstaviš vibratorček.

Za 10% popust ob nakupu uporabite kodo brstenje10

 

Gospodar je bilo točen, kot običajno. Brez odvečnih besed sta znosila borno prtljago v avto. Videlo se je, da mu ni bilo do govorjenja, ločitev je prizadela tudi njega. Dolgo sta se molče vozila proti Mariboru.

»Nič hudega ti ne bo,« jo je potolažil, a mogoče so bile besede v resnici namenjene njemu samemu. V temni notranjosti avtomobila je najprej prikimala. »Saj vem,« je tiho dodala še besede.

»Prihajala boš na obiske v Ljubljano. Dogovorjeno je tako.«

»Hvala,« je s stisnjenim glasom zašepetala v smeri proti njemu in z vso silo skušala zadržati solze in napad žalosti, ki so ga sprožile njegove besede.

Ni se velikokrat vozila v Maribor, a v spominu je vseeno imela, kako dolga je vožnja do tja. Ta večer sta prispela v na cilj kot bi mignil.

»Sva že tu,« je to potrdil tudi On.

Hiša, v kateri bo morala živeti od zdaj naprej, je stala na obrobju mesta. Velika parcela z vrtom in ogromnim dvoriščem, ki so ga nocoj poleg prižganih dvoriščnih luči osvetljevale še luči Gospodarjevega Audija.

Yann je v kavbojkah in modri majici kljub pomanjkanju las in starostnimi gubami, ki so mu prepredle obraz, deloval mladostno. Vsi trije so hitro zložili njene stvari v garažo.

»Jutri boš urejala in se vseljevala. Cele dneve časa boš imela,« je določil njen prihodnji novi Gospodar, ko so se pozdravili ob prihodu, in jo je na kratko objel. Bilo ji je prav. Iz kartonastih škatel je vzela samo nekaj osnovne kozmetike in upala, da bo zadostovalo za nocoj.

sexy-ritke-24

Zgoraj v bivalnih prostorih, hiša je bila opremljena v temnem rustikalnem slogu, se je na ukaz Gospodarja odpravila kuhat kavo. Medtem ko je čakala, da zavre voda, ji je pogled begal po bogato opremljeni kuhinji. Kakšna razlika med to hišo in njenim skromnim stanovanjem, ki ga je najemodajalec opremil samo s starim štedilnikom in pomivalnim koritom. In dnevna soba! Globoki usnjeni fotelji, po tleh bogato debele preproge. Stisnilo jo je pri srcu. Kljub vsemu razkošju, ki se je sicer nevsiljivo kazalo na vsakem koraku, je ljubila svoje malo in skromno stanovanje, ki ji ga je najel On. Dovolj je bilo zanjo. Samo njen prostor, kjer je našla samo sebe, se postavila na noge in se pod Njegovim skrbnim nadzorom hvaležno preobrazila v popolno sužnjo.

Ugreznjena v mehko usnje je pila kavo skupaj z njima in prisluškovala pogovoru. Nič, kar bi zadevalo njo, niti to ne bi bila njena stvar. Oba Gospodarja bosta veliko bolje skrbela zanjo, kot je to sposobna ona sama. Tega se je zavedala ves čas in to si je med izgubljenimi leti tudi sama večkrat dokazala.

»Nihče ne bo kaj dosti spal nocoj,« je pripomnil Gospodar Yann. »Zelo močno kavo si nam skuhala.«

»Ravno prav za nočno vožnjo proti Ljubljani,« se je nasmehnil Gospodar Borut. Kako lep nasmeh ima moj Gospodar, jo je spreletelo in v naslednjem hipu že spoznanje, da je naredila napako.

O moj bog, kako njen Gospodar, se je opomnila. Nič ni njenega. Za nekaj sekund je stisnila pesti ob spodrsljaju, ki se ji je na srečo tokrat pripetil samo v mislih.

»Nocoj se ne boš vozil nikamor,« je določil gostitelj. »Eno vožnjo na noč imaš popolnoma dovolj. Glede na popito kavo in ker nam vsem ni do spanja, se lahko nekoliko pozabavamo v spodnjih prostorih.«

Ob namigu, nobenih besed za to ni bilo potrebnih, je postavila skodelico na klubsko mizico in odložila oblačila. Gospodar je vstal in ji okoli vratu pripel temno rdečo ovratnico, ki se je v celoti ujemala z njenimi zelenimi očmi. Nanjo je pripel tanko jekleno verižico.

sexy-ritke-12

Yann je vstal.

»Čudovita je,« je z zategnjenim glasom spregovoril, ko si je ogledoval golo, mirno stoječo mladenko s pobešenimi očmi.

»Popolna,« je potrdil gost in mu simbolično izročil držalo verižice. »Zdaj je tvoja.«

S pogledom skromno uprtim v tla jima je sledila po stopnicah navzdol. Še ena noč brez spanja, ko bo lebdela na oblakih domišljije, je bila pred njo. Začutila je toploto, njeno telo se je začelo prebujati v pričakovanju in globoki hvaležnosti, do njega, ki jo je ustvaril.

Konec zgodbe

Avtor »Slovesa« je izdal tudi prvi Slovenski BDSM roman, trilogijo, z naslovom ‘Južno od pekla‘, ki se z lahkoto postavi ob bok mnogo bolj komercialno razvpitim ‘Petdesetim odtenkom sive’.

V pričujočem romanu, ki obsega 600 strani, lahko spremljamo pot mladega dekleta, skozi pravo Odisejado ljubezni, strasti in doživetij.

Knjigo lahko zdaj naročite po znižani ceni 25 € neposredno preko elektronskega naslova: brstenje.zgodbe@gmail.com in naročilo bomo posredovali založbi. Knjiga bo poslana v roku treh dni.

EROTIČNA ZGODBA SLOV

KAZALO

EROTIČNA ZGODBA NAJINO POLETJE

KAZALO

VIR FOTOGRAFIJ: Shutterstock

Brstenje
Napisal Brstenje
Pišemo erotične zgodbe, žgečkljive stihe in vse, kar sodi zraven.