Med nakupovanjem mi je v žepu zacingljalo. Izvlekla sem svoj novi iPhone, ki mi ga je kupil moj dragi za novo leto.  “Imaš čas za pijačo?” Bil je Peter, moj stari znanec, s katerim sva se vsak mesec dobila na pijački in analizirala dogodke. Ker sem bila tisto popoldne že na dveh kavah s prijateljicami, se mi res ni dalo še na tretjo. Lilo je kot iz škafa, tako da vreme tudi ni dopuščalo sprehoda na bližnji hribec. “Kaj pa savna?” je predlagal. Predlog se mi je zdel mamljiv, ker se mi res ni dalo trošiti energije. Gretje kosti pa je bilo v takem vremenu več kot dobrodošlo.

Vibracijske hlačke Pantyrebel

Hlačke Panty Rebel so izdelane iz prefinjenega in mehkega materiala, ki omogoča udoben občutek in se lepo prilega telesu. Perilo ima všit poseben žepek, v katerega diskretno vstaviš vibratorček.

Za 10% popust ob nakupu uporabite kodo brstenje10

 

Pohitela sem domov, da bi si podepilirala noge in uredila frizuro tam spodaj. “Že dolgo nisem imela črtice,” sem pomislila med britjem muce. Nejcu sem napisala sporočilce, da grem v savno in da bom kmalu doma, da bova lahko skupaj večerjala. Pohitela sem pred vilo, kjer sva bila ob uri dogovorjena s Petrom. Čakal me je že. Plačala sva vstopnino in se sramežljivo ovila v brisačo, da me ne bi videl nage. On pa se je obrnil vstran, da mi ne bi kazal premoženja. S kancem očesa sem opazila njegovo čvrsto zadnjico in nabite noge. Receptorka nama je pokazala, kje sta turška in finska savna, mini bazen in jacuzzi. Ker sem bolj zmrzljive sorte, bi bila najraje kar samo v njem.

vroča-muca-sex-v-savni-misicasto-telo-1-t

“Pojdiva najprej v finsko, da se malo pogrejeva,” je predlagal Peter. Nisem mu ugovarjala. Stopila sva vsak pod svoj tuš in se zavila v rjuho. Bila sem v zadregi, ker nisem vedela, v koliki meri naj se razgalim pred njim. Ker se je tudi sam okoli bokov diskretno skril v rjuho, sem sama zakrila tudi joške. Pridržal mi je vratca in vročina nama je puhnila v obraz. Opazila sva par, ki se je že znojil na desni strani, zato sva se usedla na nasprotno in se začela pogovarjati o vsakdanjih stvareh.

vroča-muca-sex-v-savni-ogromen-kurac-t

“15 minut tukaj bo dovolj,” je rekel Peter in me vprašujoče pogledal. Nakazal je, da se želi uleči, zato sem se usedla na polico nad njim. Ulegel se je in si na moje veliko presenečenje odgrnil premoženje. Bilo mi je skrajno neprijetno, a kar nisem mogla odvrniti pogleda od njegovega podepiliranega mednožja. Popolnoma me je prevzel njegov ogromen kurac, ki je leno počival. Že v zaspanem stanju je bil večji od Nejčevega, rahlo ukrivljen, lepe barve in brez žil. Opazila sem, da me je Peter skozi polpriprte oči smeje pogledoval. Pretresena nad batino, ki se je bohotila pod mano in kar vabila, da se nasadim nanjo, sem raje začela umikati pogled. Kaj dosti izbire nisem imela. Par nasproti naju je užival v tišini. Ženski, stari kakšnih 40 let, je znoj krasil srednje velike joške. Razprte noge so nakazovale vhod v češpljo, ki jo je verjetno z veseljem fukal njen sosed.

Njegov kurac ni bil tako postaven kot Petrov, zato si ga je tudi ona naskrivaj ogledovala ogromen kurac mojega prijatelja. Ker nisem vedela, kaj bi, sem si pogrnila rjuho in se s trebuhom ulegla nanjo. Peter me je ves čas gledal. Spet sva začela kramljati, zato sem si glavo podprla z desnico in prijatelj si je lahko poglede napasel na mojih joškah. Prav pogosto jih ni videl – le včasih med preoblačenjem kopalk. “Pojdiva ven,” mi je rekel in ukradel rjuho. Najraje bi ga zadavila. Naga sem se odpravila iz kabine, tako da se me je še neznanec dodobra ogledal.

vroča-muca-sex-v-savni-velike-joske-t

“Nesramen si!” sem zacvilila in pomislila na to, da bi bil Nejc že zelo ljubosumen, če bi mu povedala, kaj se je zgodilo. Peter je zavil z očmi in rekel, naj ne bom tako zadrgnjena, češ da je bila samo šala. Rjuha je bila že popolnoma mokra, zato sem jo v turški savni samo položila pod rit. Peter se je usedel, seveda gol, nasproti mene. Pohvalil mi je joške in me prepričeval, naj ne bom tako sramežljiva. “Golota – kaj pa je to kaj takega? Vsi imamo ali kurca ali pa pičko. Ali ne hodiš na plaže za nagce? Mene češplje in joške tam sploh ne ganejo več. No, mogoče prvič v sezoni, ko vidim vse te voljne pičkice. Potem pa so zame vse ženske samo še predmeti,” je razlagal in me malo potolažil.

Peter je imel res ogromen kurac

Ogromen kurac se predstavi

“Kako dolgega imaš?” sem ga nagajivo vprašala. Kot bi pričakoval tako vprašanje, si ga je vzel v roke, pocrkljal in povedal: “24.” “Si že kdaj imela tako velikega?” me je smeje vprašal, da bi razbil nerodnost. Odkimala sem.  “Lahko ga primeš v roke,” se je ponudil. Seveda sem ga zavrnila, čeprav sem nehote ves čas buljila samo v njegov dvigajoč se organ med nogami. Morala sem si priznati, da takšnega lepotca še nisem imela v češplji. Pomislila sem, da vsak ne more imeti vsega – njegove bejbe pa mu verjetno ne dovolijo fukati v ritko.

vroča-muca-sex-v-savni-jacuzzi-t

Vstal je in se mi približal, s kurcem skoraj pred mano in me ošvrknil za joško. Odšla sva še v jacuzzi, kjer sva bila na olajšanje sama. Vedno, kadar si želim iti tja, se vedno gnetejo kakšni kosmati starci z uvelimi jajci, tokrat pa me je spremljal Peter, za katerega niti slutila nisem, da ima tako hudo postavo z ogromnim tičem. Skoraj žal mi je bilo, da ga nisem vzela v roko in mu pobožala jajc. Potopila sem se v vročo vodo. Brbotanje v muco me je še dodatno razvnelo, tako da nisem niti pomislila, kaj mi je bilo, ko se mi je roka kar sama od sebe premaknila in pristala na njegovem kurcu.

Zasmejala sem se, Peter pa je kar zasijal. Ni se premaknil. Začela sem mu ga počasi drkati. Čutila sem, kako so mi začele otrdevati bradavičke. To se mi je zgodilo vedno, ko sem želela, da me Nejc grobo vzame. Peter se je privil k meni. Ob stegnu sem začutila otrdelo batino. Muca mi je začela neusmiljeno utripati. Bradavičke so mi začenjale izginjati v njegovih ustih. V pičko mi je porinil dva prsta.

vroča-muca-sex-v-savni-jacuzzi-1-t

“Usedi se na rob,” mi je pohotno zašepetal. Ozrla sem se naokrog, da naju ne bi kdo videl. Nikjer ni bilo nikogar. Ubogala sem ga in mu razprla noge. Z glavo se je prerinil mednje in mi mojstrsko začel lizati ščegetavček, hkrati pa mi je zarival prsta v požrešno muco. Ko mi je začela nevarno utripati, je z delom končal. Na rob jacuzzija se je s svojim ogromnim, otrdelim kurcem usedel še on. Še sem v nejeveri strmela vanj. Njegov ogromen kurac je v otrdelem stanju segal vsaj za 5cm preko popka. “Fak, kakšna ogromna batina,” sem skoraj zakričala.

Prvič me je fukal ogromen kurac

“Zajahaj me,” mi je ukazal. Oklevala sem, a me je hitro pregovoril, da bo pazil. Usedla sem se mu v naročje in v stokanju sprejemala njegov moker, ogromen kurac vase. Bil je tako velik, jaz pa tako drobna, da sem mislila, da me bo raztrgal. Nohte sem zapičila v njegova trda stegna. Nisem mogla več. Tedaj me zagrabil za boke in me začel hitro nasajati nase. Zaslišala sem glasove drugih obiskovalcev, ki so naju verjetno videli. Hotela sem mu reči, naj neha, a še hitreje me je nabijal nase. Na koncu je začel hropsti kot porno zvezdniki. Odstavil me je in si izbrizgal vroče seme po izklesanem trebuhu. Mižal je in na ustih se mu je prikradel lep nasmešek. “To sem si vedno želel,” mi je še zaupal.

Tudi jaz sem med vtikanjem prstov v češpljo, ko sem bila sama s seboj, sanjarila o tem. Prevzela me je slaba vest. A pomislila sem na to, da sem, če sem že morala varati, varala z dobrim jebačem. Za konec pa še predstavitev kako ogromen kurac sem imela čast sprejeti vase in ga dodobra obdelati. Za konec pa le še sporočilo, da si brez slabe vesti privoščite sex v savni (s fantom, možem, prijateljem …).

Ogromen kurac za mojo pohotno pičko

Če imate rade erotične zgodbe, kjer nastopa ogromen kurac :), preberite tudi – Erotična zgodba: Prvo srečanje z ogromnim

VIR FOTOGRAFIJ: Tumblr

Brstenje
Napisal Brstenje
Pišemo erotične zgodbe, žgečkljive stihe in vse, kar sodi zraven.