V kolikor želite letos zamenjati klasičen koledar in njegovo vsebino zamenjati s čim bolj sočnim in so vam všeč temna, izklesana moška telesa, vam predlagamo erotični koledar Rundu. Koledar za leto 2016 v stilu Rundu ima vse, kar si lahko želite. Posnet je večinoma na Bahamih, tako da poleg vročih moških teles lahko spoznate še čudovite bahamske plaže. Če jih boste seveda opazile. Spodaj si lahko ogledate nekaj fotografij, nad katerimi si boste lahko dodobra napasle oči, v kolikor bo erotični koledar Rundi romal v vašo spalnico. 12 spektakularnih moških teles v elegantni črno-beli fotografiji bo vaša jutra naredilo lepša.

Vibracijske hlačke Pantyrebel

Hlačke Panty Rebel so izdelane iz prefinjenega in mehkega materiala, ki omogoča udoben občutek in se lepo prilega telesu. Perilo ima všit poseben žepek, v katerega diskretno vstaviš vibratorček.

Za 10% popust ob nakupu uporabite kodo brstenje10

 

Erotični koledar z obdarjenimi moškimi

Erotični koledar s sexy moškimi

Erotični koledar

Izklesano moško telo

Čvrste mišice

Erotični koledar: Brezplačni DVD s posnetki snemanja

Ob nakupu erotičnega koledarja boste dobile brezplačni DVD z video posnetki s snemanja. Tako si boste lahko ogledale vroča moška telesa še v gibanju. Izsek iz video posnetka si lahko ogledate spodaj:

Kdo so Rundu.com?

Rundu.com je skupina moških in žensk afriško-ameriškega in karibskega porekla, k s svojimi čvrstimi, sexy telesi krasijo koledarje, igralne karte, vizitke in ostali tiskani material. Če želite lepo sexy darilo za kolegico, boste zagotovo našle nekaj primernega.

Brstenje
Napisal Brstenje
Pišemo erotične zgodbe, žgečkljive stihe in vse, kar sodi zraven.