Feu Primordial (prvobitni ogenj) potuje v globine človeške prvinske narave in skuša razkriti nagonske želje in slo, ki smo jo z leti civilizacije pokopali. Namen je ponovno sprejeti naravo, ki nam daje življenje, na kar pa vedno bolj pozabljamo.

Vibracijske hlačke Pantyrebel

Hlačke Panty Rebel so izdelane iz prefinjenega in mehkega materiala, ki omogoča udoben občutek in se lepo prilega telesu. Perilo ima všit poseben žepek, v katerega diskretno vstaviš vibratorček.

Za 10% popust ob nakupu uporabite kodo brstenje10

 

Bližina ognja in golih teles modelov poudari krhkost človeškega telesa, izgubljenega nekje v divjini, ki je ni več zmožno razumeti. Krhkost, ki jo lahko primerjamo z občutljivostjo narave na moderno človeško civilizacijo. Prav tako pa simbolizira strast, ki gori v vsakem od nas, strast, ki jo dušimo s tradicijami in splošnimi družbenimi normami.

Feu primordial prvinska golota

Feu Primordial predstavlja boj proti moralni korektnosti in dvoličnosti, ki pogosto stigmatizira povsem nedolžne želje, kot je naprimer nudizem. Nesmiselna prepreka, ki nam preprečuje, da bi prepoznali preprosto in brezčasno lepoto človeškega telesa.

Feu primordial obdane s svečami

V osrčju videa in serije posnetkov je ogenj, ki simbolizira svetlobo in toploto. Je nekaj kar nas ohranja pri življenju in obenem potiska naprej. Pirotehnika, ki jo vidite na posnetkih ni umetna, ampak pristna, narejena s pomočjo ekipe “Fire Dusk”, ki je znana po svojih pirotehničnih predstavah.

Feu primordial v ognju

Tetovaže, ki jih ima večina modelov je znak samopotrditve in znak drugačnosti. Tetoviranje, ki postaja danes vedno bolj in bolj priljubljeno, ima izvor v plemenskih kulturah že vse od začetka civilizacije. V “Feu Primordial” prispeva k prikazu, da se je potrebno vrniti h koreninam, da bi spet našli sami sebe.

Feu primordial prvinska golota

Vsi dodatki, ki jih uporabljajo punce, kot naprimer plemenski nakit so relikvije, ki kažejo civiliziran del človeka kot “socialne živali”. Feu Primordial nosi sporočilo upanja po ponovni združitvi človeka z divjino, kar nam bo pomagalo najti našo pravo naravo. Je oživitev svobodne zavesti, ki se bo s pomočjo ognja rodila iz pepela naših predsodkov in socialnega konformizma.

Feu primordial v divjem objemu

Modeli, ki so prikazani na fotografijah so: EilyamOcéane BaptisteCamille KirnerJaimie MoonInked BabydollKaminariAurore SincekMgla Nébuleuse – Océane Ravoni – Thindra – Lindsay Toffano

Brstenje
Napisal Brstenje
Pišemo erotične zgodbe, žgečkljive stihe in vse, kar sodi zraven.