V sklopu svežnja znanih slovenskih lepotic, ki so odvrgla oblačila in pokazala svoj izklesani stas, predstavljamo Iris Mulej. 35-letnica, Slovencem znana kot fotomodel in lastnica laskavih naslovov Miss Universe Slovenije 2002 in Miss Slovenije 2006, sicer v kratkem pričakuje svojo prvorojenko. Fotografije, objavljene na njenem Facebooku in Instagramu, kažejo, da znajo biti tudi nosečke hudo seksi. Nenazadnje pa se Iris poleg lepote lahko pohvali tudi s članstvom v Mensi – ima namreč nadpovprečno visok IQ, ki znaša 156.

Gola Iris Mulej

Nekateri pa se Iris Mulej spominjamo tudi po njenih žgečkljivih fotografijah, ki so bile objavljene tudi v Playboyu. Izbrskali pa smo tudi video, ki je bil posnet na eni izmed nudističnih plaž v vedno bolj vročem Riu de Janeiru.

Video predstavitev iz snemanja za Playboy

Kratka predstavitev Iris Mulej

Iris je nosilka dveh največjih lepotnih naslovov Miss Universe Slovenije 2002 ter Miss Slovenije 2006. Krasila je več naslovnic kot so Elle, OK, Fashion Avenue, FHM in ostale slovenske ter tuje revije. Iris je svojo manekensko kariero začela pri 16. letih, ko jo je opazila modna poznavalka Barbara Misoni. Iris Mulej velja za eno najbolj uspešno in prepoznavno manekenko v Sloveniji in ima za seboj vrsto kampanij in sodelovanj s prestižnimi znamkami. Iris Mulej je preizkusila tudi kot TV voditeljica na slovenski televiziji PINK SI, kjer je vodila zabavno informativno oddajo.

 

Galerije razgaljenih Slovenk

Brstenje
Napisal Brstenje
Pišemo erotične zgodbe, žgečkljive stihe in vse, kar sodi zraven.