Dandanes skoraj ni ženske ali moškega, ki ne bi vsaj občasno posegel po britju ali depilaciji intimnih predelov. Sicer so pri bejbah v zadnjem času spet v modi bolj bujni gozdički, pa so tudi ti skrbno negovani. Spodnji postopki bodo večini bolj ali manj poznani, mogoče pa le spoznate kakšen inovativen pristop. Za zaključek pa bomo pokazali še nekaj trenutno najbolj priljubljenih stilov s katerim lahko presenetite svojega dragega.

Vibracijske hlačke Pantyrebel

Hlačke Panty Rebel so izdelane iz prefinjenega in mehkega materiala, ki omogoča udoben občutek in se lepo prilega telesu. Perilo ima všit poseben žepek, v katerega diskretno vstaviš vibratorček.

Za 10% popust ob nakupu uporabite kodo brstenje10

 

Predpriprave na britje muce

Predpriprave-britje-muce-1

Strižite vedno na suho, brijte pa vedno s pomočjo vode. V kolikor boste zgolj pristrigli frizuro, to počnite, ko so kocine popolnoma suhe. Pri britju pa je pomembno, da je koža dobro navlažena, zato priporočamo, da si privoščite toplo kopel, ki naj traja od 10 do 15 minut.

Temeljito očistite

Predpriprave-britje-muce-2

Nikar ne bodite preveč nemarni, ko gre za britje intimnih predelov :). Preden se lotite britja ali depilacije intimne dele temeljito očistite. V nasprotnem primeru lahko ureznina povzroči neprijetna vnetja.

Ne škrtarite pri izbiri pripomočkov

Predpriprave-britje-muce-3

Zelo pomembno je, da izberete kakovostne pripomočke, saj bo taka vaša izkušnja z britjem precej bolj prijetna. Izogibajte se običajnim škarjam in rajši izberite spodaj navedene. Uporabljajte jih samo za intimne dele, da bi zmanjšali možnost infekcije.

  • Škarje za nohte – so majhne in idealne za manevriranje na majhnem prostoru. Kupite tiste s topimi konicami.
  • Strižnik nosnih/ušesnih dlačic – le te imajo ponavadi nameščena varovala, ki jih lahko prilagodite in tako boste lahko enakomerno pristrigli vaše dlačice.
  • Škarje za vezenine – so podobne škarjam za nohte, pazite pa na ostre konice.

Uporabite ostro britvico

Predpriprave-britje-muce-4

Najboljše je briti s povsem novo britvico. Nikoli se ne brijte z britvico, ki ni več ostra, saj se bodo na koži pojavile rdeče in srbeče bulice. Če so dlake predolge jih najprej ostrižite. Brijte v smeri dlačic in ne proti njim. Britje vam bo tako sicer vzelo nekaj več časa, vendar vam bo koža hvaležna. Uporabite povsem navadno kremo brez vonja.

Rezultate preverite z ročnim ogledalom

Kako-obriti-muco-2

Tako boste lažje dobro pregledali ali je vaša intimna frizura res popolna. 🙂

Stili ženskih intimnih frizur

Posvetimo sedaj nekaj pozornosti še različnim stilom frizuric. Možnosti je seveda neomejeno, zato veliko eksperimentirajte, za iztočnico pa so vam lahko spodaj opisani stili.

Predpriprave-britje-muce-2

Naraven izgled

Če želite ohraniti naraven videz lahko z nekaj minimalnega truda poskrbite, da boste urejene, muca pa bo izgledala povsem naravno. Dlačice pristrižite s škarjami ali električnim brivnikom. Da bi bila dolžina dlačic enakomerna, uporabite glavnik, ki ga položite na kožo in potem s škarjami pristrižite dlake.

Kako-obriti-muco-4

Bikini izgled

Vmesna varjanta med naravnim izgledom in črtico. Primerna za na plažo, ohranja pa bolj ženstven videz. Podobno kot pri naravni frizuri najprej enakomerno pristrižite dlake. Potem pa pobrijte del ob nogah, da ne bi dlačice štrlele iz kopalk in vas spravljale v zadrego. 🙂

Kako-obriti-muco-5

Eksperimentirajte z obliko

Igriv stil, ki z lahkoto vzburi domišljijo. Popolnoma pobrijte celotno področje, nepobrito pustite samo manjše območje neposredo nad intimnimi deli. Priljubljeni obliki sta recimo srček ali pa trikotnik usmerjen navzdol.

Kako-obriti-muco-6

Pristajalna steza

Provokativen stil. Povsod popolnoma odstranite dlake, pustite le ozko črtico na sredini. Ampak ne kličite je črtica, svojemu dragemu recite, da je pristajalna steza pripravljena. 😉

Kako-obriti-muco-7

Brazilski slog

Klasična frizura iz erotičnih filmov. Trenutno verjetno še vedno najbolj priljubljen način britja. Preprosto pobrijte (ali še boljše podepilirajte) vse dlake.

vzdrzevanje-obrite-muce-1

Vzdržujte svojo novo frizuro

Prvi korak je vedno najtežji in zato svojo novo frizuro redno vzdržujte, da ne bi bilo potrebno ponavljati britja povsem od začetka.

  • Ponovno pobrijte pobrite dele na vsake dva do tri dni
  • Ponovno ostrižite na vsake dva do tri tedne
  • Ponovno podepilirajte na vsakih štiri do šest tednov

 

ORIGINALNI ČLANEK NA: Wikihow

Brstenje
Napisal Brstenje
Pišemo erotične zgodbe, žgečkljive stihe in vse, kar sodi zraven.