Kajenje je v prostorih univerze prepovedano. Tudi, če to počnete ob odprtem oknu. Piper je po stresnem dopoldnevu nujno potrebna sprostitve. Na skrivaj prižge cigareto in jo z ustnicami nežno povleče. Skrivoma pogleduje po prostoru, da je ne bi kdo opazil. Kazen za kajenje je kar huda in Piper se je tega dobro zavedala. Verjetno pa vseeno ni pričakovala kazni, ki se ji je obetala. Ali pač? 🙂

Vibracijske hlačke Pantyrebel

Hlačke Panty Rebel so izdelane iz prefinjenega in mehkega materiala, ki omogoča udoben občutek in se lepo prilega telesu. Perilo ima všit poseben žepek, v katerega diskretno vstaviš vibratorček.

Za 10% popust ob nakupu uporabite kodo brstenje10

 

Logan je mladi profesor, ki je ravno začel s poučevanjem. Že kot asistentu so mu šle skrajno na živce študentke, ki so pred univerzo v skupinah kadile in se otroško hihitale. “Enkrat bom eno naučil manir. Na trd način!,” so se mu v glavi porajale pohotne misli.

Po naporni uri neuspešnega krotenja zmešanih študentk, je bil ravno na poti proti svojemu kabinetu, ko je od nekje zavohal cigaretni dim. Kar zavrelo mu je v glavi. “Kot da ne bi bilo dovolj tega sranja že po parkih fakultete,” si je mislil. Besno se je napotil proti prostoru iz katerega je uhajal cigaretni dim. “Takoj ugasni ta preklet čik,” se je zadrl na ves glas. Piper je prestrašeno odvrgla cigaret in ga roteče prosila: “Prosim, ne kaznujte me, nisem vedela, da ne smem…”. “Kaj nisi vedela, dobro si vedela, takoj v moj kabinet, zdaj!” je še vedno besnel Logan.

“Pofukal te bom na trdo, mala prasička,” si je mislil, ko jo je porinil v kabinet. “Zaslužila si si kazen, hudo kazen,” se je porogljivo zasmejal. “Prosim, ne bom več kadila,” je še kar naprej rotila Piper. “O pa boš, sedaj boš pokadila nekaj večjega, nekaj precej večjega,” je rekel in smejoč se potegnil iz hlač velikega kurca. Piper je obnemela. “Tole pa sploh ni slaba kazen,” si je mislila in si takoj privoščila en globok poteg dolgega in debelega kurca, ki se ji je ponujal.

divje-fafanje-piper-perri

Vse se je odvijalo bliskovito hitro in preden se je Piper dobro zavedala, kaj točno se sploh dogaja, jo je veliki kurac od zadaj že divje nabijal.

divji-sex-piper-perri

Logan pa se ni pustil motiti, Piper je kar vrtel in premetaval po kabinetu in jo divje nabijal v vseh možnih pozicijah.

divji-sex-piper-perri-2

Kako se je zgodba končala pa si lahko pogledate v priloženem filmu :).

Sex film: Kazen za poredno študentko

Mislite, da se je Piper kaj naučila iz te učne ure? Sama mislim, da bo od sedaj še bolj z veseljem kadila po hodnikih univerze in upala, da jo Logan čimprej spet zaloti :).

Kratka predstavitev igralcev

 

Piper Perri

Je petična mlada ženska, ki je pri svojih 22 letih hitro zablestela v porno industriji tudi zaradi svojega videza. S svojimi 150cm je kar primerna za kakšno optično prevaro. Saj vemo kakšno, kajne? 🙂

piper-perri-predstavitev

Logan Pierce

Bejbe se preprosto ne morejo upreti, da ne bi dobile zasanjanih oči in vlažnih muck, ko se zazrejo v ta lep in romantičen kos fukabilnega mesa. Hec, hec, fant je prav prijetnega izgleda. S 26 leti pa je trenutno eden izmed najmlajših moških erotičnih igralcev.

logan-pierce-predstavitev

Za konec pa zopet ena kratka anketa

Sedaj, ko ste si ogledali film in dodobra spoznali igralca, pa imam za vas eno zelo preprosto vprašanje.

Ali bi bila tudi ti rada tako "kaznovana" 🙂

Poglej rezultate

Loading ... Loading ...

Upam, da se vam zdi tovrstna predstavitev filma zabavna in drugačna :).

OSTALI EROTIČNI FILMI

Brstenje
Napisal Brstenje
Pišemo erotične zgodbe, žgečkljive stihe in vse, kar sodi zraven.