Dan, ko sem diplomirala, je bil gotovo eden izmed najbolj doživetih dni v mojem življenju. Kdo bi si mislil. Vedno, ko beseda nanese na diplomiranje, se mi nehote izriše pritajen nasmešek. Bil je šele konec junija, a neusmiljena vročina nas je že razgaljala. Vse je dišalo po cvetju, razbeljenem asfaltu in nežnih telesnih vonjavah. Že pred deseto dopoldne je bilo strašno vroče, zato mi ni preostalo drugega, kot da sem si oblekla črno, ne preveč vpadljivo oblekico. Na zagovor sem povabila svojega fanta, najboljšo prijateljico in njenega tipčka. Predstavila sem plod svojega nekajmesečnega dela in odgovorila na tri brezvezna vprašanja. To je bilo to! Brez pompa, groze in strahu sem opravila z odliko. Še en dan, ki bi verjetno počasi šel v pozabo …

Vibracijske hlačke Pantyrebel

Hlačke Panty Rebel so izdelane iz prefinjenega in mehkega materiala, ki omogoča udoben občutek in se lepo prilega telesu. Perilo ima všit poseben žepek, v katerega diskretno vstaviš vibratorček.

Za 10% popust ob nakupu uporabite kodo brstenje10

 

A moj dragi ni bil kar tako. Hotel me je presenetiti in me nagraditi za pridno delo. Usedli smo se v njegovega rdečega golfa in čez par minut smo se presenečeni odpeljali na izlet v neznano. Na morje! Ko sem zagledala moder pljunec v daljavi, mi je srce zaigralo. Vonj morja in hrup vesp me spravi v drugo dimenzijo. Po kratkem sprehodu in kosilu na Punti smo se malo poklapani odpravili nazaj do parkirišča, da bi se odpeljali domov. A Dejan ni zavil v tisto smer … Peljal je v neke uličice v hrib, do ljubke kamnite hišice.

kako-sem-diplomirala-cetvorcek-1

»Tukaj bomo prespali,« je svečano povedal. Jaku je namignil, naj mu pomaga nesti hrano in pijačo. Z Rebeko sva od navdušenja zacvilili v en glas. To pa še ni bilo vse! Za našim apartmajem se je skrival majhen bazen, ki je kar vabil, da sperem ves adrenalin s sebe. »Si mogoče vzel s seboj tudi moje kopalke?« sem vprašala Dejana in ga zapeljivo pogledala. Odkimal je in pripomnil: »Na vse pa res ne morem misliti. Saj veš: manj je več!«

kako-sem-diplomirala-cetvorcek-2

Pričeli smo z aperitivom, več aperitivi in pijača nam je na soncu kmalu stopila v glavo. Z Rebeko sva se tiščali na gugalni klopi, obleki sta se nama kar lepili ob kožo. Fanta sta sedela vsak na svojem stolčku in srebala pijačo. Dejan je postal razposajen in se usedel med naju. Začutila sem njegovo toplo dlan na stegnu. Nenadoma mi je prisotnost drugih dveh postala odveč, želela sem biti na terasi sama z njim, se znebiti hlačk in se divje pokavsati. Kar tam. Zaščemelo me je. Verjetno je tudi pijača naredila svoje, da sem se Dejanu usedla v naročje in pod potrebno pičko sem začutila njegovo nabreklo batino.

»Tudi on bi fukal!« me je spreletelo. Očitajoče sem pogledala Rebeko, a ni razumela namiga. Zalizala sem Dejana in med objemanjem mi je potegnil naramnico oblekice z ramen. Ker nisem nosila modrčka, se je pokazala joška. S sramom sem hotela popraviti naramnico, a Rebeka mi je nežno rekla: »Pusti.« Nagnila se je k meni in mi jo nežno pobožala. Bila sem zelo presenečena, a mi je ugajalo. Dejan se je samo nasmehnil in me primaknil k Rebeki. Ozrla sem se nazaj in videla, da nas je tudi Jaka z nasmeškom opazoval. Rebeki sem dvignila majčko in ji odpela modrček. Še nikoli sem nisem dotaknila drugih jošk. Bile so mehke, lepe in vabljive. Polizala sem ji bradavičke, ki so ji takoj otrdele. Zastokala je. Nikoli prej se nisem zavedla, da bi me lahko vzburila tudi ženska.

kako-sem-diplomirala-cetvorcek-4

A tedaj me je in to tako zelo, da mi je pička neusmiljeno utripala in začutila sem, da imam popolnoma mokre hlačke. Vstala sem in jih strgala s sebe. Rebeka me je sede prijela in mi dvignila oblekico. Z eno roko jo je držala, z drugo pa me premaknila predse. Poljubljala me je okoli popka in po pobriti muci. Z enim očesom sem pogledala Dejana, ki se je skozi hlače gladil po tiču. Rebeka je, kot bi vedela, da si želim, da nadaljuje, s prstkom preverila, kako mokro imam muco. Vsi prsti so ji izginjali v pički. Želela sem več. Slekla sem tudi Rebeko. Imela je rahlo pristrižene blond dlačice. Razprla sem ji vzburjeno pičko. Vedela sem, kaj ji najbolj ugaja. Začeli sva se strastno lizati po joškah in grabiti za pičko in rit, a nisva dosegli zadoščenja.

Tedaj sta na pomoč priskočila fanta. Naslonila sta naju na svoja stola in vedela sem, da me bo pofukal od zadaj, kar sem imela najraje. Ampak! Videla sem, da si je Dejan natikal na svojega tiča kondom, za Rebeko! Tedaj sem že začutila sunek od zadaj. Jaka me je začel nabijati s svojim ogromnim tičem. Za trenutek me je zaskelelo, a videla sem, da je tudi Rebeka zatisnila oči. Gledala sem, kako moj dragi fuka najboljšo prijateljico in njen fant si me je divje privoščil od zadaj. Dejanu je kmalu prišlo, Jaka pa je bil zelo vzdržljiv.

kako-sem-diplomirala-cetvorcek-3

V krčih mi je prišlo. Dejan se je usedel na stol poleg mene in si odvil zapolnjen kondom. Rebeka mu je polizala pospermanega tiča. Lizala in lizala je do zadnje semenke, Jaka pa me je še vedno fukal od zadaj. Nazadnje je tiča vzel iz pičke in me obrnil. Grobo me je povlekel za lase in mi rahlo zakrivljenega kurca začel nabijati v usta. Mislila sem, da bom bruhala, saj mi ga je zabijal čisto do konca. Nazadnje sem ga le odrešila in pocedilo se mi je iz ust …

Ko smo prišli k sebi, smo se začeli smejati in prisegli smo si, da bo to samo naša skrivnost. Potem smo se odpravili do bazena, kjer smo še enkrat seksali, tokrat vsak s svojim partnerjem. Z zadovoljstvom sem začutila, kako se je Dejanovo seme izbrizgalo vame.

Vir fotografij: Povzeto po video posnetku – Četvorček ob bazenu

Brstenje
Napisal Brstenje
Pišemo erotične zgodbe, žgečkljive stihe in vse, kar sodi zraven.