V tej vročini so nam vsa tesna oblačila odveč, tako da lahko le poželjivo gledamo FB prijateljice, ki se namakajo v turkiznem morju ali pa se potolažimo s fotografijami golih deklet na koledarjih v očetovi delavnici … Za vas bomo v poletnih mesecih pripravili kolaže najlepših golih Slovenk, ki so jih ujele kamere ali objektivi. Predstavitve bo otvorila aktualna igralka, Katarina Čas. Čar Katarinine lepote so zagotovo nekoliko angelski obraz z modrimi očmi in svetlimi lasmi, polnimi ustnicami in nekoliko zasanjanim pogledom. Simpatičnost, ki jo je delila že med vodenjem mladinskih glasbenih oddaj, je pri mnogih osebkih moškega spola prerasla v željo po še. Verjetno ne bi imeli nič proti, če bi se Katarina Čas gola sprehodila iz vaše kopalnice v vaše naročje, kajne? 😉

Katarina Čas gola v dveh visokoproračunskih filmih

Katarina Čas gola v dveh visokoproračunskih filmih

Simpatična blondinka, kateri bi le malokdo pripisal 40 let, se je popolnoma razgalila v dveh filmih svetovnega formata. Leta 2013 je odigrala stransko vlogo Chantalle v filmu The Wolf of the Wall Street (IMBD 8,2) z Leonardom Dicapriom na čelu, ki razkrije zaodrje sveta borznega posredništva. Katarina Čas nas najbolj razvname, ko se z mičnimi koraki barskih plesalk zapeljivo in popolnoma gola priziba v spalnico svojega ljubimca, ki medtem kadi cigareto. Ob pogledu na blond kodre, modre oči, čvrste joške in muco, pobrito na črtico, se zdi, da se mu za erekcijo ni bilo potrebno dolgo časa truditi. Spodaj si oglejte nekaj fotografij iz te sexy scene enega najbolj gledanih filmov zadnjih let.

Po sexy fotkah pa si oglejte še izseke iz filma kjer so predstavljeni vsi goli prizori. Ja, kar mrgoli jih, prizor z golo Katarino lahko vidite ob koncu posnetka (začetek na 9:25).

Katarina gola še v filmu Danny Collins

Leta 2015 nas je s svojim seksi telesom razveselila tudi v vlogi Sophie v filmu Danny Collins (IMBD 7,1), kjer ima sicer glavno vlogo vedno šarmantni Al Pacino. Katarina Čas je pri tem imela vlogo zaročenke Ala Pacina. Konkretno se razgali med prhanjem, med katerim sledimo pogovoru obema igralcema. Katarina Čas pride izpod prhe s peno za britje na muci, v rokah pa drži britvico. Božansko postavo dopolnijo še nekoliko dekliški joški. V spodnji galeriji si oglejte nekaj fotografij gole Katarine.

Sledi še video izsek iz filma kjer se Katarina Čas gola sprehodi iz kopalnice do Al Pacina. Verjetno si vsi želimo, da bi Katarina dokončala začeto, kajne? 😉

Kratka predstavitev Katarine Čas

Katarina Čas, slovenska televizijska voditeljica in igralka, se je rodila 23. septembra 1976 v Slovenj Gradcu. Na televiziji se je pri rosnih dvanajstih letih prvič pojavila leta 1988 v reklami za Cockto v režiji Jake Judniča. V plesni skupini Mojce Horvat, kjer je takrat plesala, so jo izbrali, da je z Urošem Belantičem nagajivo skakala po lužah. Leta 1989 je zaigrala v mladinskem filmu Peklenski načrt. Bolj aktivno pa se je na televiziji leta 1997 začela pojavljati z glasbeno oddajo Atlantis. Kasneje pa z oddajo Zmenkarije na Kanalu A. Od leta 2005 pa na RTV Slovenija vodi alternativno glasbeno oddajo Aritmija. Več o Katarini in njenem opusu si lahko preberete na Wikipediji ali na domači strani portala IMDB.

Brstenje
Napisal Brstenje
Pišemo erotične zgodbe, žgečkljive stihe in vse, kar sodi zraven.