Koledar Miss Reef 2016 je vsako leto med najbolj pričakovanimi koledarji iz sveta erotike. Za letošnjo izdajo koledarja Miss Reef 2016 se je samosvoja fotografinja Kate Bellm podala v pragozdove Costa Allegre. Želela je ustvariti samosvojo interpretacijo koledarja, ki bi izstopala od njegovih predhodnikov.

Vibracijske hlačke Pantyrebel

Hlačke Panty Rebel so izdelane iz prefinjenega in mehkega materiala, ki omogoča udoben občutek in se lepo prilega telesu. Perilo ima všit poseben žepek, v katerega diskretno vstaviš vibratorček.

Za 10% popust ob nakupu uporabite kodo brstenje10

 

Njena perspektiva je drugačna in pronicljiva, kljub temu pa ji je ospelo zadržati skrivnostno noto koledarjev Miss Reef. Končni rezultat vsebuje dvanajst mesecev mladostniške pop art kulture, ujete v kristalno čiste lagune in brsteče tropske gozdove. Vsekakor dovolj avanturističen, da poskrbi za še eno odlično izdajo koledarja Miss Reef 2016.

Verjetno boste opazili tudi, da je poudarek letos na bolj realističnih ritnicah, na katerih bi pikolovsko oko našlo tudi kakšno napakico. Ampak nam je všeč ravno zaradi tega in prav z veseljem bi kakšno izmed deklet (ali pa vse) potrepljali po lepo zaobljeni ritki.

Koledar Miss Reef 2016

Video je na voljo v visoki ločljivosti 4K!

Kje kupiti koledar Miss Reef 2016?

V kolikor bi si tudi vi lastili koledar artistični koledar Miss Reef, ga lahko naročite na spletni strani Miss Reef.

Brstenje
Napisal Brstenje
Pišemo erotične zgodbe, žgečkljive stihe in vse, kar sodi zraven.