LELO je švedsko podjetje, ustanovljeno leta 2003 v Stockholmu, ki izdeluje visokokakovostne intimne pripomočke višjega cenovnega ranga in je sinonim za čudovite izdelke na področju erotike. Odlikujejo jih eleganca in skrbno izbrani, kakovostni materiali, ki brez vsakršnega dvoma upravičijo tudi višjo ceno.

Med njihovimi izdelki lahko najdeš vse mogoče, od neverjetno visokotehnoloških vibratorjev in podobnih stimulatorjev, do dildov, erotičnih pripomočkov za intimno BDSM igranje in lubrikante.

Popolna novost na tržišču je tudi njihov koncept na področju kondomov – LELO HEX kondom se ponaša z najbolj kakovostno in napredno izdelavo, kar smo jih do danes videli v svetu kondomov.

Glavno vodilo, ki mu v LELO sledijo pri izdelavi novih erotičnih igračk je, da nudijo doslej nepoznane spolne izkušnje in kar največje užitke, ki jih lahko. To kombinirajo s čudovitimi ergonomskimi dizajni, ki prav vsakemu izdelku dodajo veliko vrednost, in so po celem svetu pobrali že na desetine nagrad.

LELO vibratorji so čudesa neprimerljive kakovosti, ki bodo iz tebe izvabili užitke, za katere nisi niti vedela, da jih lahko doživiš.

Kratka video predstavitev LELO Kondomov

LELO HEX kondomi so močni, tenki kondomi, ki preko svoje posebne strukture bolj poudarijo dražljaje in tako zagotavljajo večje užitke kot običajni kondomi. Gre za prvo večjo inovacijo na področju kondomov po več letih in mediji po vsem svetu jo označujejo kot najpomembnejši napredek na področju kondomov v zadnjih nekaj desetletjih.

LELO HEX kondomi se ponašajo z neverjetno močjo, tankostjo in občutki, ki so rezultat njihove heksagonalne strukture. Že narava je sama ugotovila, da je heksagonalna (šestkotna) oblika ena izmed najtrdnejših in uporabnih oblik, ki jih lahko dosežemo. Čebelje satje in kačje luske so z razlogom oblikovane v obliko pravilnih šestkotnikov. Šestkotniki so močni, simetrični, enakomerni in se lepo skladajo. Heksagoni so ena najboljših oblik, ki jih poznamo, če želimo nekaj narediti čim bolj trdno in obenem izredno lahko.

lelo-kondomi-1

Vsak LELO HEX kondom je sestavljen iz 350 individualnih šestkotnikov, ki tvorijo celoto. Ta oblika je skopirana na notranji strani kondoma, ki tako prinaša neverjetne užitke.

lelo-kondomi-2

 

Brstenje
Napisal Brstenje
Pišemo erotične zgodbe, žgečkljive stihe in vse, kar sodi zraven.