Si želiš edinstvene solo izkušnje? Potem ti priporočam uporabo masturbatorja znamke Fleshlight s katerim lahko uresničiš vse tvoje fantazije.

KAJ SPLOH JE FLESHLIGHT?

Fleshlight je ena izmed najbolj znanih in tudi najbolje prodajanih znamk masturbatorjev, izdelanih v Evropi. Odlikuje jih realističen občutek in prepričjiva notranja struktura. Izdelani so iz mehkega, super skin materijala, ki je  zelo prožen in vzdržljiv.

Za 10% popust ob nakupu uporabite kodo brstenje10

Naslednja stvar, ki odlikuje te masturbatorje pa je njihova zunanjost. Vložek je nameščen v močno plastično ohišje, ki spominja na malce večjo ročno svetilko. Za še večjo diskretnost pa poskrbi pokrovček, tako, da je notranjost popolnoma skrita radovednim očem.

Med masturbatorji Fleshlight pa zagodovo najbolj izstopa kolekcija Fleshlight Girls, ki je narejena po odlitkih intimnih predelov porno zvezdnic, izbiraš pa lahko med več kot desetimi modeli.

Poleg te linije pa najdeš tudi masturbator Fleshlight STU , ki je poleg masturbacije, namenjen moškim, ki želijo med seksom zdržati dlje.

KAKO GA UPORABLJATI?

Uporaba Fleshlight masturbatorja je preprosta in prijetna. Pred prvo uporabo je potrebno odstraniti zaščito, ki se nahaja v vložku, prav tako pa je potrebno vložek oprati (navodila najdeš na koncu članka).

Pri igranju z masturbatorjem uporabi lubrikant na vodni osnovi, saj ta ne bo poškodoval silikonskega materiala.

Masturbator lahko uporabiš tak kot je, torej skupaj z ohišjem. Tukaj se kaže prednost v trdnem oprijemu, ali pa vložek vzameš ven in si z roko reguliraš stisk. Nekateri Fleshlight masturbatorji imajo to prednost, da omogočajo nastavljanje tlaka. Ti masturbatorji imajo na spodnji strani pokrov s katerim z obračanjem, nastaviš željen tlak.

Čeprav je igrača namenjena moškemu, ni nujno, da to počneš sam. V igro lahko vključiš tudi partnerja in tako vneseš nekaj novega v vajino spalnico.

ZA BOLJŠO IZKUŠNJO UPORABE MASTURBATORJA

Svojo izkušnjo lahko izboljšaš tako, da pred uporabo rokav odstraniš iz ohišja in ga segreješ pod toplo vodo. To bo poustvarilo še bolj realističen občutek penetracije. V kolikor pa bi raje hitrejšo verzijo, si lahko kupiš grelec, posebej zasnovan za Fleshlight masturbatorje.

ČIŠČENJE IN VZDRŽEVANJE

Redno čiščenje in vzdrževanje masturbartorja je zelo pomembno, saj s tem podaljšaš življenjsko dobo tvoje igračke.

Po vsaki uporabi masturbator očisti s toplo vodo in čistilom za igračke.

Najbolje bo, če se tega lotiš tako, da pred umivanjem vložek odstraniš iz ohišja, po umivanju pa ga nujno pusti zunaj, saj se mora posušiti na zraku.

Ko je vložek popolnoma suh nanesi nanj obnovitveni puder namenjen masturbatorjem. Ta bo zagotovil, da masturbator ostane mehak in prožen. Ne priporoča se uporabe ostalih pudrov, kot je na primer otroški puder, saj lahko poškoduje materijal.

Vložek nato namestiš nazaj v ohišje, zapreš s pokrovčkom in ga pospraviš na njegovo mesto, kjer bo pridno počakal na tvojo naslednjo dogodivščino.

Če so te masturbatorji Fleshlight navdušili, jih lahko hitro in diskretno naročiš v naši spletni trgovini Svet Užitka.

Za 10% popust ob nakupu uporabite kodo brstenje10

 

Brstenje
Napisal Brstenje
Pišemo erotične zgodbe, žgečkljive stihe in vse, kar sodi zraven.