Zdolgočaseno sem ošvrknila zložena oblačila na kredenci in se sprehodila do stolca, ki je stalo pred ogledalom naravne velikosti na drugi strani sobane, ko je nenadoma zamolklo potrkalo.

Vibracijske hlačke Pantyrebel

Hlačke Panty Rebel so izdelane iz prefinjenega in mehkega materiala, ki omogoča udoben občutek in se lepo prilega telesu. Perilo ima všit poseben žepek, v katerega diskretno vstaviš vibratorček.

Za 10% popust ob nakupu uporabite kodo brstenje10

 

“Želite, da vam pomagam?” je vprašala ena izmed služinčadi, ki sem jo pri teh opravilih imela najraje. Bila je drobne postave in krasil jo je nevsiljiv značaj. Lora. Pomignila sem ji, naj vstopi in zapahne škripajoča vrata. Namestila sem se na stolček, oblazinjen z brokatom, deklina pa se je medtem znebila svojega profanega, dolgočasno zelenega steznika in iz miznice skrbno potegnila dragocen glavnik z dolgimi zobmi. Približala se mi je od zadaj. Nekajkrat se mi je s prsti počasi, a ravno dovolj čutno sprehodila skozi bujne lase, preden se je lotila temeljitega dela. Od ugodja sem se naježila. Razčesane pramene je ločevala od razmršene grive, tako da so mi osvobojeni svilnati lasje začeli prekrivati nabrekle stožce. Začutila sem prebujenje med nogami, zato sem sramežljivo položila dlan na mednožje, da bi ga zaščitila pred morebitnimi pogledi spletične. A strah je bil zaman, Lora ni niti zardela, roke so ji trezno krotile lasovje in zdelo se je, da je moja gola podoba pred ogledalom niti najmanj ne zanima.

Lase mi je kmalu stresla na hrbet, da sem se voljno usločila in se naslonila na njena topla stegna. Med jedrima izboklinama mi je že lezel curek dišečega olja, ki ga je Lora spretno ujela na svoje dlani in ga začela vtirati najprej okrog bradavic, nato pa še okoli celih prsi, tako da se je leva dojka kdaj pa kdaj zaletela v desno in ob tem se je zaslišal žoften tlesk. Morala sem se nasmehniti. Suhljata deklina me je kmalu nagnila rahlo naprej. Naoljeni mesnati joški sta ob gravitacijskem premiku povzrožili, da sem začutila prijetno bolečino. Pričelo se je zares, skorajda grobo gnetenje me je pripravilo do sape. Na stegnu sem začutila mokroto. S kancem sramu sem vstala.

gola-srednji-vek

Tudi oblačenje je bila Lorina dolžnost; najprej v tesen životec, v katerem sem prvih nekaj trenutkov globoko dihala, vendar je treba priznati – oprsje v njem je bilo videti očarljivo. Na stolici mi je začela oblačiti tanke, skorajda prosojne čipkaste hlačke. Vedno se me je, morda hote, na notranji strani stegen dotaknila, preden mi je nataknila temno rdečo krinolino. Močno mi je zategnila pas; glede na svojo skorajda dekliškost je bila mrha presenetljivo žilava. Kot da se ne bi nič zgodilo, je svoje komaj vzbrstele prsi zakrila v cenen životec in ne da bi kakrkoli izustila, odšla.

Stopila sem do okna; na dvorišču je bilo živahno. Med vrvežem otročadi, peric in konjarjev sem razločila bobnarja. “Sama drhal,” sem brezbrižno pomislila. Vlažne spodnje hlačke so me vznejevoljile, nisem prenesla občutka mokrote tam spodaj. Ravno sem stopila k vratom, da bi poklicala Loro, naj mi odveže krinolino in me reši dnevnih muk, ko me je presenetil mož. Ydrill je bil možat robavs z rdečkastim strniščem. Kriknila sem od presenečenja.

Izstrelil je: “Kaj bo dobrega? Si dobro spala?” in me skorajda grobo prijel okoli pasu in odvezal krilo. Pred njim sem obstala v tesno nabitem životcu, ki ga je raztrgal z mene v enem samem potegu. Zakopal se je v joške in zavzdihnil. “Danes bomo imeli lov na merjasca. Ti boš pozdravila prišleke. Na, glasno vadi!” mi je dejal in pomolil staro beležnico, kamor je z zanikrno pisavo zapisal svoj pozdravni govor. Ni mi ostalo drugega, kot da sem se pomaknila k lini, ki je gledala na dvorišče, in pričela z ritmiziranim branjem. Ydrill je stal za mano, z eno roko je nežno ščipal levo bradavičko, z desnico pa me je držal okrog pasu. Nenadoma jo je pomaknil niže in mislila sem, da bo s prstom prodrl v luknjico kar skozi hlačke. Zaradi nenavadnega občutka sem se zdrznila. “Beri naprej, pri tem te nič ne sme zmotiti! To bo tvoj prvi pomembnejši stik z veljaki. Želim, da bo vsem jasno, da imam sijajno ženo!” mi je polglasno prigovarjal s pohotnim glasom.

gola-srednji-vek-1

Ponovno sem se pomerila s pravilnim artikuliranjem, da bi čimbolj prekrila neugledni izvor svoje rodbine. Ydrill se je z jezikom sprehodil po desni strani vratu; strastni lizi so nakazovali, da ima dober dan. Spodaj me je zaščegetalo, muca je uvodno zatrzala, glas se mi je zašibil. “Pazi na intonacijo! Ni dovolj dobro! Ponovi, branje mora biti svetovljansko!” je neusmiljeno vztrajal. Začela sem znova, a ves trud se je izjalovil, ko je blazinice svojih prstov postavil ob vznožje velikih sramnih ustnic in jih neusmiljeno razmikal. V meni je zagorelo, pričela sem ječati. “Glasneje bo treba, divjakinja!” me je podžgal. Prepognil me je, da sem se morala opreti na polici podobno izboklino, ki je molela pod lino in me pričel trepljati po zadnjici in se ob tem zadovoljno posmejal: “Če ne boš dobro znala, te bom kaznoval!” Naj sem se še tako trudila, vedno me je zmotil nenadejan dotik, ki me je preveč razkuril. Trepljanje se je sprevrglo v šeškanje. Med nogami se mi je obilno pocedilo, luknjica si je vroče želela zapolnitve. Pogledala sem ga, a njegov obraz se ni razlil v nasmešek, še vedno je trmasto vztrajal pri svojem: “Beri, beri!” Počasi sem se prebijala med zlogi, nepotešena potreba po klimaksu me je pahnila v ihtenje. Nenadoma sem na ritki začutila njegovo nabreklo orodje. Spodobilo se je, da je tak orjak, kot je on, obilno obdarjen. Črke so mi poplesavale pred očmi, mislila sem le še na njegovo pripravo, ki je ne zakrijem z dvema dlanema, ko ga vzamem v usta. Z branjem je bilo konec, pričela sem ječati. Tudi Ydrill je obupal, vzel je beležnico iz mojih rahlo tresočih se rok in mi velel, naj gledam skozi okence in mu opisujem, kar vidim na dvorišču.

“Bobnar bobna,” sem ječe pričela, ko se mu je kurac vihtel bolj topo in se s tihimi tleski odbijal od napetih ritnic.

“Sedaj nekaj govoriiii,” sem nadaljevala.

“Naprej?” je bil neusmiljen Ydrill in se pričel drgniti obme, da sem vztrepetala ob stiku z njegovo našpičeno trdoto.

“Prišli so trije moški, ki vodijo svoje konje,” sem odgovorila.

“Kakšni so?” je zahropel in mi pričel tresti joške. Tam sem bila občutljiva, tako vzdražena pa še posebej, in čutila sem, da me bo pripravil do vrhunca, ne da bi si me vzel.

“O, o … Ne vidim dobro. Postavni, verjetno so mlajši,” sem dvignila glas.

“Bi koga povabila v posteljo?” me je porogljivo zbodel.

“Neee, najboljšega imam ob sebi,” sem po resnici odgovorila – on me je razdevičil in skrbel, da muca ni trpela predolge suše.

Tedaj me je zagrabil za lase in me potegnil nazaj. Ud je kar sam našel pot v samo zanj omokreno votlinico. Ogromna pošiljka se je zadrla globoko v notranjost. Pričakovala sem stopnjevano suvanje, a ga je le počasi izvlekel in ga dal počivati na ritko. Muca mi je utripala kot nora, praznina je zabolela. Zavrele so mi solze.

“Ne hlipaj, potrebnica moja. To je kazen za slabo branje,” se je zaripel v obraz zasmejal.

Nisem mogla verjeti, da bi tako trdo batino pospravil nazaj v hlače in me pustil táko, razvneto in nezadovoljeno. “Morda se bo izpraznil ob kateri drugi!?” me je spreletelo.

A Ydrill me je znova usločil, močne dlani so mu razprle ritnice in znova se je zaril vame. Tokrat divje, brez popuščanja. Ni mu bilo mar za vzdihovanje in moledovanje, ni ga streznilo niti krčenje podivjane muce; suval je, kot bi bila to njegova zadnja bitka … Vse dokler sobane, ki jo je preveval vonj po ljubljenju, ni stresel njegov značilen krik olajšanja. Izvlekel je bojevnika, morala sem ga potrepljati. Po stegnu se mi je vroče pocedilo.

Ydrill mi je rekel: “Hitro se obleci, pozdravit greva goste. Glej, da se boš izkazala.” Počakal te bom v veznem hodniku.

Poklicala sem Loro, da me je obrisala tam spodaj. “Danes si vas je pa kar privoščil,” ji je drzno ušlo, ko je videla od šeškanja pordelo ritko in utripajočo muco, iz katere je še vedno mezelo seme. Zardela je in odšla po svečana oblačila.

Za trenutek sem se ozrla skozi okno. Zastave povabljenih graščakov so bile že zapičene ob podestu. Tedaj sem ga zagledala …

Brstenje
Napisal Brstenje
Pišemo erotične zgodbe, žgečkljive stihe in vse, kar sodi zraven.