Ko mi je Simon zaupal svojo fantazijo sem bila najprej popolnoma šokirana. Počutila sem se malo nezaželjeno, kako je lahko normalno, da si tvoj tip želi, da bi te nategnil nekdo drug? Nikoli nisem bila ravno puritanska, toda monogamijo sem zagovarjala. Imam sicer eno kolegico, ki je že bila udeležena v trojčku z dvema moškima (mož in prijatelj) in takrat se mi je to zdelo čudno in nekaj, kar se jaz ne bi šla. Pa vendar me je zadnjič, ko je Miha razlagal svojo fantazijo, ob misli na to prav prijetno zaščemelo.

Vibracijske hlačke Pantyrebel

Hlačke Panty Rebel so izdelane iz prefinjenega in mehkega materiala, ki omogoča udoben občutek in se lepo prilega telesu. Perilo ima všit poseben žepek, v katerega diskretno vstaviš vibratorček.

Za 10% popust ob nakupu uporabite kodo brstenje10

 

Ko sem si malo opomogla od šoka sem v prihodnjih dneh od tega precej razmišljala. Bolj sem se nagibala k temu, da se tega ne bi šla saj nisem poznala nobenega primernega tipa, z neznanci pa res ne bi seksala.

Bila sem že skoraj odločena, da Simonu povem, da tako deljenje ne pride v poštev, ko sem v službi pri kosilu zagledala Miha iz marketinga. Uf, to je bil primerek tistega tipa za katerim vzdihujejo vse bejbe. Bil je visok skoraj 190cm, imel je svetlo rjave lase in modre oči. Opazilo se je, da veliko časa preživi na fitnesu, telo je bilo izklesano do  zadnje podrobnosti. “Tak pravi viking je, njega se pa res ne bi branila,” sem pomislila. Ko je tako v menzi stal v vrsti sem ga skrivaj premerila od pet do glave. “Jao kakšna napeta ritka in široka, čvrsta ramena. Prav z veseljem bi malo pojahala tega žrebca,” se nisem mogla otresti porednih misli. Zanimivo pri vsem tem je bilo to, da sta Alenka in Petra ves čas nabijali kako velikega ima. Enkrat sta bili z njim v savni in fant naj bi bil vse prej kot sramežljiv.

gola-moska-rita

Ko sem ga tako vneto opazovala, se je nenadoma obrnil, me pogledal in se zasmejal.

“O Monika, kako si?”

Čisto me je presenetil in čutila sem kako me obliva rdečica.

“V redu, pa ti,” sem nekako le spravila iz sebe.

“Super, precej delavno ampak kar bo. Razmišljam kam naj se dam po šihtu, avto imam na servisu pa bo nared šele okoli 6-ih.”

Začutila sem priložnost in v sekundi bleknila nazaj: “Lahko greva na kavo, če želiš?”

“Uh, zmenek z lepotico iz financ praviš? Tej ponudbi se pa res ne bom uprl. Zmenjeno! Se vidiva po šihtu,” je rekel s šarmantnim nasmeškom, se obrnil in odkorakal do mize v kotu jedilnice, kjer so obedovali sodelavci z oddelka.

Čutila sem kako mi je narastel pritisk. Bila sem čisto iz sebe, predvsem pa sem se čudila svojemu pogumu. Česa podobnega še nisem storila!

Zadnje minute službe so se vlekle kot ure. “Pa kaj ti je,” sem si mislila. “Obnašaš se kot najstnica, ki gre prvič na zmenek,” sem se v mislih okarala. Resnica pa je bila taka, da sem se kar naenkrat počutila 10 let mlajšo in da teh občutkov že dolgo nisem imela. Takrat se mi je prvič zazdelo, da se to ne bo “dobro” končalo.

Dobila sva se v bližnjem baru, ki pa je bil dobro strateško postavljen, da naju odhajajoči sodelavci niso mogli opaziti. Res si nisem želela naslednji dan poslušati neumnih vprašanj o tej kavi. No, v bistvu je bil pir, kdo pa pije kavo po službi. 🙂 Končno so tudi v tem zabačenem lokalu začeli slediti trendu in na menuju so se nenadoma znašla butična piva. Najraje sem imela belgijce, močna meniška piva so tista prava stvar. Pogovor je bil sprva precej okoren, po dveh “trapistih” pa se nama je razvezal jezik. Debata je bila vse bolj intimna in ravno, ko sem načela svoje tretje pivo, sem se odločila v šali potipati teren.

“Si bil res enkrat v savni z Alenko in Petro?”

“Ja, res, mislim slučajno smo se srečali tam in šli nato skupaj v finsko in jacuzzi.”

“Ajaaaaa, torej je res. Veš, da te kar ne moreta prehvaliti,” sem se zasmejala.

“Prehvaliti? Glede česa? Saj nismo nič takega zganjali.”

Umetnosti flirtanja še nisem pozabila. Ob naslednjih izrečenih besedah sem se mu približala in skoraj v šepetu nadaljevala.

“Jah, bili sta navdušeni nad tvojo izklesano ritko in nad tvojim …” V tem trenutku sem pogledala navzdol proti njegovemu kurcu in se rahlo ugriznila v spodnjo ustnico.

Velik-kurac-2

Miha je zardel, otrpnil in zdelo se mi je, da tudi malo otrdel. 😉

“Am, ja, veš, ja, verjetno sta ga res videli. Ampak ni bilo tako, da bi ga ravno kazal,” je zajecljal.

“Toda, v jacuzzi vendar ne moreš iti z rjuho, saj sta tudi onidve pokazali vse,” je smeje nadaljeval.

“Ah, ne skrbi, saj to je bila pohvala. Saj imaš res fenomenalno telo. Za tiča pa ne bom sodila kakšen je, bo treba verjeti na besedo,” sem se mu posmejala in skušala malo razbiti erotično napetost. Toda Mihu ni bilo prav nič do tega …

“A greva v savno pa boš preverila?”

To neposredno vprašanje me je presenetilo. Skušala sem se izviti: “Ah ni treba no, v savno hodim samo z dokazano velikimi.”

“Haha, dokaz rabiš a. Lej, če bi rada, da ti pošljem fotko svoje batine, samo reči pa jo dobiš,” je rekel s tako odločnim in seksi glasom, da sem imela v trenutku premočene hlačke. “Fak, nisem želela, da pride pogovor tako daleč,” sem si mislila in se obotavljala z odgovorom.

“No, kaj bo, bi ga rada videla ali ne?”

Čutila sem kako vse bolj zardevam. “Aaaaa, ne morem kar reči, ja pošlji mi fotko kurca. Monika kaj ti je, reči, da imaš tipa in da ne bi bilo primerno,” sem se prepričevala.

“No štel bom do tri in potem bo priložnost zamujena,” je v smehu rekel in začel šteti.

“Ena, dva, …”

“Jaaaa, hočem ga videti,” je nenadoma bruhnilo iz mene. Rahlo osramočeno sem pogledovala okoli sebe, če me je mogoče kdo slišal. Na srečo v baru ni bilo nikogar.

“Ok, vidim, da si ga močno želiš videti”  me je zbodel in nadaljeval: “Zdaj pičim v fitnes, po treningu pa dobiš kakšno fotko izpod tuša,” mi je pomežiknil in v mojih hlačkah povzročil pravo poplavo. “Neee, ne morem čakati do večera, zdaj ga hočem videti,” sem si mislila.

“Kaj praviš, bo v redu tako, boš lahko počakala do večera,” me je še naprej dražil.

Komaj sem se še zadrževala in bila sem na tem, da ga zvlečem v WC in mu ukažem naj mi pokaže svojo veliko batino, ko mu je zazvonil telefon.

Klic iz servisa, avto je bil nared.

Pričakovala sem, da bo rekel, da bo prišel malo kasneje ampak prasec se mi je samo posmejal in porogljivo rekel: “Moram po avto, ne smeš biti preveč neučakana, veš, WC-ji niso prava stvar za prvič.”

“Mater, kako me je obrnil, kot neko neizkušeno punčaro. Bo že videl,” sem si mislila, ko sem odhajala proti stanovanju.

Doma je Miha ravno pripravljal večerjo. Nekaj časa sem ga mirno opazovala pri delu. Zagotovo niti slutil ni, da sem že našla primernega kandidata.

vecerja

“Dragi, dobro novico imam …”

 

Ker ste se v prvem delu zgodbe odločili, da naj sprejmem nespodobno povabilo v savno, vas zdaj sprašujem kako naj obisk savne izpeljem. Od vaših odgovorov je odvisno nadaljevanje zgodbe.

Vročica v savni in kaj naj storim?

Brstenje
Napisal Brstenje
Pišemo erotične zgodbe, žgečkljive stihe in vse, kar sodi zraven.