Torej, dragi bralci, čas je za nadaljevanje naše zgodbice. V tesnem glasovanju ste se odločili za tretjo možnost, in sicer naj se popolnoma prepustim toku dogodkov in poseksam svojega sodelavca, fantu pa doma zaupam celo zgodbo. Miha je bil še vedno za stvar, tako da sem bila tedaj skoraj povsem odločena, da zadevo izpeljem do konca. Misel na to, kako drkam, fafam in naskakujem sodelavca v savni, obenem pa si ga doma fant drka na to, me je vedno bolj vzburjala.

Vibracijske hlačke Pantyrebel

Hlačke Panty Rebel so izdelane iz prefinjenega in mehkega materiala, ki omogoča udoben občutek in se lepo prilega telesu. Perilo ima všit poseben žepek, v katerega diskretno vstaviš vibratorček.

Za 10% popust ob nakupu uporabite kodo brstenje10

 

Cel večer sem bila v pričakovanju obljubljene fotke iz fitnesa in ko je telefon končno zavibriral, sem se tudi sama kar zatresla od razburjenja. Upravičeno, kajti imela sem kaj videti in fant je bil res vreden greha. Fotografiral se je pod tušem od zgoraj navzdol, diagonalna silhueta pa je najprej razkrila mišičaste prsi, izklesan trebuh in za posladek še ogromno batino, tokrat v vsej svoji veličini. Sporočilo je bilo kratko: “Drkam si ga nate, prasička 😉 .”

velik-kurac-pod-tusem-1

“Ne verjamem,” sem hitro odpisala v upanju, da dobim še kakšen dodaten dokaz. Ni bilo treba dolgo čakati, da je telefon znova zavibriral. Tokrat je bil priložen video. Srce mi je začelo hitreje utripati. “Se je posnel kako si ga drka?!” sem se nejeverno spraševala. No, če sem fotko še nekako preživela, je bilo tole absolutno preveč za mojo muco. Nezavedno sem začela gnesti svojo pičkico in že po nekaj sekundah je bilo vsega konec. Kar malo zadeta sem pogledala proti fantu, ki je sedel za računalnikom in odpisoval na službene maile. Tudi sanjalo se mu ni, kaj se je pravkar zgodilo. “Naj tako kar tudi ostane, bo že jutri izvedel celo zgodbo,” sem se zadovoljno muzala in se odpravila v kopalnico. Za danes bo dovolj “matranja”.

drkanje-velikega-kurca

Končno je napočil veliki dan, dan Savne. V službi sem bila čisto raztresena in kar nekaj dela je moralo počakati na prihodnje dni. Miha pri malici na srečo nisem srečala, saj bi gotovo tako zardela, da bi vsi sodelavci opazili, da se nekaj dogaja. Ko je ura odbila 15:00, sem bila že na izhodnih vratih, saj sem imela pred savnanjem še nekaj pomembnih opravkov. V savni sem se seveda želela predstaviti v najboljši možni luči, zato sem se odpravila h kolegici Darji na brazilsko depilacijo. Takoj je posumila, da gre za neko posebno priložnost, saj sem običajno salon obiskala samo enkrat letno – pred poletjem.

“Kaj pa ti pozimi na brazilski, a imaš frišnega?” je brezsramno bleknila.

Darja je bila sicer poročena, ampak je bila znana po tem, da je občasno rada malo pošmirala z mlajšimi. Mož je baje za vse to vedel in jo celo vzpodbujal. “Jah, ni kaj, veliko je fetišev, očitno ima moj fant podobnega,” sem pomislila.

“Am, ne, nimam, samo v savno grem zvečer, pa ne želim, da vsi buljijo v moje poraščene noge in se  zgražajo,” sem se zasmejala v odgovor.

“Ne verjamem,” mi je pomežiknila in nadaljevala: “To bi lahko opravila sama doma s klinco. A si kakšnega sexy sodelavca povabila v savno? Vidim, da sem blizu, ko tako lepo zardevaš,” je slavnostno zaključila.

“Jao, ali je tako očitno?”

“Brez skrbi, samo izkušenemu očesu, dobro poznam ta žar v očeh. Torej, je kdo iz službe? Ga poznam?”

“Ne vem, če ga poznaš, Miha iz marketinga je …”

“Pa ja ne tisti z ogromno batino, haha.”

“Ja, ne vem, mogoče, ne vem, kakšnega ima.”

“Hahahaha in kar tako greš z njim v savno. Dobro veš punca moja, kakšnega ima. Ali imaš kakšno fotko?” je vprašala v smehu in me vprašujoče pogledala.

Čutila sem, da sem čisto rdeča v obraz in da nima več nobenega smisla tajiti, ker mi očitno bere z obraza, da se bom danes v savni še malo bolj sprostila.

“Ja, imam nekaj na telefonu, počakaj malo. Evo.” Seveda sem pomotoma namesto na fotko kliknila na video in Darja je z odprtimi usti buljila v super posnetek drkanja.

“Ooo faaaak, take batine pa še nisem videla v živo. Z veseljem bi se nasadila nanj. Ti kar zavidam, divji večer se ti obeta.” 😉

“Ja ne vem, saj greva samo v savno no.”

“Haha itak, res ti verjamem, da ga ne boš vsaj malo podrkala. Jutri greva na kavo in boš o vsem poročala. Evo, tako, si pripravljena na večerno zabavo, niti ene dlake ni več na kritičnih delih haha.”

Obisk pri Darji me je kar malo zmedel in kljub temu, da sem videla, da povsem podpira to v kar se bom spustila, sem imela neke čudne pomisleke glede vsega. Ampak preklicati vsega pa tudi nisem hotela.

“Prepustila se bom toku in kar bo pa bo,” sem si mislila.

Miha me je že čakal pred vrati hotela, ki je bil znan po bolj mračnih in intimnih savnah in po tem, da je bila priljubljena med tistimi, ki so želeli še kaj več kot samo potenje v savni.

“Hej, kako, si pripravljena?” mi je pomežiknil.

“Ja, seveda,” sem vzhičeno odgovorila.

“Ok, potem pa se kar hitro preobleciva v rjuhe,” se je zasmejal.

Kar se da hitro sem se slekla in odela v tanko, skoraj prozorno rjuho. Miha me je že čakal in rjuha mu je bila kar precej premejhna. Zavezana je bila zelo na tesno in skoraj že pod pasom. Nemogoče je bilo ne opaziti velike izbokline na sredini rjuhe.

“Jao, zakuhala bom še preden stopim v savno,” sem pomislila.

Savne so bile kar prostorne in so obsegale 2 finski savni, turško, infrardečo in zeliščno. V normalnih okoliščinah bi se najprej odpravila v finsko, tokrat pa se mi je turška zdela boljša izbira.

“Pojdiva najprej v turško.”

“Ok, zmenjeno, turška je moja najljubša.”

vroča-muca-sex-v-savni-misicasto-telo-1

V savni je že sedel par srednjih let, ona je bila stara okoli 40 let, on pa nekaj čez 45. Oba sta bila povsem gola in za svoja leta sta imela kar zavidanja vredni postavi. Sploh bejba je bila v zelo dobri kondiciji. Njemu so se leta malo bolj poznala, je bil pa kar obdarjen. Miha je brez sramu takoj odvrgel rjuho in se usedel direktno nasproti para. Napeto sem opazovala, kakšna bo njena reakcija in kljub temu, da je skušala skriti presenečenje, je bilo v mimiki možno opaziti kar precej zadovoljstva. Ker sem bolj sramežljive sorte, sem rjuho obdržala na sebi in se usedla poleg Miha.

Po nekaj minutah je mož vstal in zapustil savno, ona pa je še malo ostala in se ves čas zadovoljno muzala. Ob odhodu se je obrnila k nama in mi v smehu rekla: “Takšnega pa še nisem videla, pazi se ga haha.”

Takoj, ko sva ostala sama, se je Miha smeje obrnil k meni: “Daj, znebi se rjuhe, da se še jaz malo nagledam.” 🙂

“Am, ok, naj ti bo.”

Počasi sem se znebila rjuhe in kar čutila sem njegove oči, kako so opazovale vsak centimeter odkrite kože. Rdečica mi je butnila v glavo. “Še dobro, da sem v savni in se nič ne opazi,” sem pomislila. Miha me je napeto opazoval, ko sem gola sedela zraven njega in napetosti je bilo v zraku še več kot pare.

“Čudovite joške imaš,” je neposredno rekel.

“Am, ja, hvala, tudi ti imaš čudovitega,” sem štorasto odgovorila. S kotičkom očesa sem opazila, kako se je začela njegova batina počasi dvigati. Fak, že tako je bil ogromen, v stoječem stanju pa je izgledal že kar malo nevarno. Kratko je pomežiknil in vstal, da bi še malo povišal temperaturo v savni. Tudi od zadaj je izgledal noro dobro. Široka ramena, mišičast hrbet in nabita rita, ki bi jo lahko gledala cel dan. Nenadoma se je sunkovito obrnil in stopil korak proti meni.

Kurca je imel sedaj že povsem trdega in bil je tako velik, da me je zopet presenetil in vse, kar sem lahko storila, je bilo, da sem z odprtimi usti buljila v veliko batino, ki se mi je ponujala.

“Kaj je mala, a si otrpnila? Pa ne, da se ga bojiš,” je najprej rekel v smehu, že trenutek kasneje pa s kratkim ukazom v meni povzročil pravo poplavo: “Vzemi ga že v usta, zdaj.”

To sem občasno pogrešala doma, fant je bil sicer super pri sexu, ampak občasno mi je sedel ta mačo pristop, ko ti tip ukaže, da ga pofukaj. Njegove besede so me čisto podžgale. Že naslednji trenutek sem ga divje fafala in obenem z obema rokama drkala.

fafanje-velikega-kurca-2

Njegovi glasni vzdihi so me še bolj podžigali in popolnoma vseeno mi je bilo, če bi nekdo tisti trenutek vstopil v savno. Vzburjena sem bila tako kot že dolgo ne. Iz pičke je dobesedno teklo in zdelo se mi je, da mi bo prišlo, ne da bi se me sploh dotaknil.

“Hitreje,” mi je ukazal in me z eno roko zagrabil za lase in začel še močneje suvati na kurca, z drugo pa me je začel intenzivno gnesti po muci. Oprijem je bil močan in običajno bi me to bolelo, ampak v vsej nasladi je bila bolečina prijetna in zdelo se mi je, da me bo vsak čas razneslo. Po vse hitrejšem in glasnejšem hropenju je bil očitno tik pred tem tudi on. V trenutku, ko se je iz mene izvil pritajen orgazmičen krik, sem začutila, kako mi je topla tekočina zapolnila usta.

“Noro, kaj če bi kdo ravno vstopil v savno?” sem si mislila. V tistih nekaj minutah nisem ne videla, ne slišala ničesar in tudi, če bi kdo za trenutek vstopil v savno, tega ne bi opazila. Pogledala sem Miha, z zadovoljnim izrazom na obrazu je z zaprtimi očmi mirno sedel poleg mene. Nenadoma je odprl oči in mi tiho dejal: “Se greva ohladit v ledeni bazen?”

“Ja, po tej vročici se bo prilegla ohladitev,” sem se zasmejala.

“Dobro, potem pa nadaljujeva,” se je zasmejal in mi pomežiknil.

Nadaljevanje pa prihodnjič. 😉

 

Brstenje
Napisal Brstenje
Pišemo erotične zgodbe, žgečkljive stihe in vse, kar sodi zraven.