Z Moniko sva bila par že dobrih pet let in kljub temu, da je bil sex super, je nekje zadaj v meni že dolgo časa tlela želja, da bi mojo bejbo obdelal en hudo obdarjen tip. Lahko bi bil neznanec ali pa tudi znanec, rajši bi videl, da njen znanec. Hudo me je privlačila tudi misel, da bi šla z njim samo v savno in se samo malo kurila. Brez sexa. Sedela bi vsak na svoji klopci, ko bi tip nenadoma odgrnil rjuho in odkril svojo veliko batino. In njo bi zaščemelo v muci. Najprej komaj opazno, kot bi se je nekdo narahlo dotaknil. Potem pa bi tip malo razširil noge in razkril vso veličino med nogami in ob vsej erotični napetosti, bi se velikan tudi malo privzdignil. Takrat bi tudi muci postalo vroče in prvič bi se vprašala kako bi bilo, če bi v njo počasi prodrl nasproti sedeči velikan. Po nekaj sekundnem občudovanju bi se rahlo ugriznila v ustnico in mu komaj slišno rekla, da lepšega še ni videla in da jo prav zanima kako izgleda, ko je trd kot kamen.

Vibracijske hlačke Pantyrebel

Hlačke Panty Rebel so izdelane iz prefinjenega in mehkega materiala, ki omogoča udoben občutek in se lepo prilega telesu. Perilo ima všit poseben žepek, v katerega diskretno vstaviš vibratorček.

Za 10% popust ob nakupu uporabite kodo brstenje10

 

Brez besed bi ga vzel v roke in s počasnimi gibi začel drkati svojo batino. V zgolj nekaj sekundah bi njegov velik kurac štrlel skoraj povsem navpično. Monika bi osuplo strmela v največjega kurca, kar jih je kdaj videla. V tihi nasladi bi se zopet rahlo ugriznila v zgornjo ustnico kot vsakič, ko je do konca zrajcana. Začutila bi kako kar teče iz nje, kako zelo si njena pička želi nasaditi na kurca, ki jo je nebrzdano vabil, da jo zapolni. Želela bi mu reči, da je dovolj, da ne sme, da naj preneha z drkanjem. A namesto tega bi iz njenih ust prišel le komaj slišen vzdih naslade.

Drkanje velikega kurca

Ko sem ji zaupal svojo fantazijo me je najprej pogledala kot da sem padel iz lune. “Kaj ti je, ali to pomeni, da me nimaš več rad? Kako si lahko želiš, da bi se v savni gola spogledovala z drugim?” je nejeverno vprašala. Tovrstno vprašanje sem pričakoval, saj bi v obratni situaciji reagiral podobno. Toda v tem primeru ni šlo za to, imel sem jo zelo rad, to pa je bila zgolj fantazija, ki se mi je pogosto motala po glavi. V idealnem scenariju bi seansa v savni lahko prešla v skupno zabavo v troje. Misel na to, kako bi si nekdo vzel Moniko pred mojimi očmi je bila zelo mamljiva. Sicer nisem točno vedel ali bi bil kaj ljubosumen, ko bi jo videl nataknjeno na velikana in ko bi kričala v nasladi. Ampak mislim, da bi bilo to bolj kratkotrajno, potem pa bi vsi trije zelo uživali v akciji.

“Seveda te imam rad. Zelo te imam rad. To je samo fantazija, ki se mi že dolgo vrti v glavi,” sem odvrnil z nasmeškom. “Je pa to nekaj kar si moraš tudi ti želeti, saj te nočem v nekaj siliti. In izbira kdo bi to lahko bil je seveda tvoja. Mora ti biti všeč,” sem dejal v prepričevalnem tonu.

“Ampak mora pa imeti dobro batino a,” se je zasmejala. “No saj, če bi se res podala v to, bi tudi sama rajši videla, da je malo bolj obdarjen,” je pomežiknila. Začutil sem kako mi je kurac začel otrdevati. Že samo pogovor o tem me je spravil v razpoloženje za seks. “Haha, vidim, da imaš že skoraj trdega. Mora biti pa res prava fantazija. Kaj pa če mu ga v savni potem malo podrkam. Boš jezen?” mi je zašepetala na uho.

“Ne, doma bom mislil na to.”

“Si ga boš drkal?”

“Mogoče. Verjetno. Ne vem še točno. Tako daleč še nisem prišel.”

“Moraš si ga. Če bi jaz gledala v savni nekega hudega tipa kako si ga drka, bom vmes mislila na to kako si ga ti drkaš doma in misliš na to. Prav?”

“Prav,” sem odvrnil. Moram priznati, da se me je polastila rahla nervoza, saj si nisem mislil, da se bo pogovor o tem razvil tako daleč. Mislil sem, da bo takoj rekla ne in bo stvar zaključena. Sedaj pa mi je dala misliti. Ja, uganili ste, že ves čas mi stoji. 😉

“No, no, saj da ne bi mislil, da sva karkoli zmenjena. Samo zanimalo me je kakšna je situacija. Bom premislila. Ampak obljubi mi nekaj. Če se odločim za to in res dobiva nekoga primernega, se potem ne smeš več umakniti,” je dejala odločno.

“Se razume, ne bom se,” sem tiho odvrnil.

“Zdaj pa bom naredila nekaj zate, nekakšen najboljši približek temu. Na uho ti bom zašepetala svojo verzijo te zgodbe, če bi se zgodila. In zraven ti ga bom zdrkala tako, da boš pošprican do vratu,” je strastno rekla in me rahlo ugriznila v ustnico.

Že dolgo mi ni tako dobro prišlo …

Minilo je nekaj dni in malo sem že pozabil na svojo fantazijo, verjetno tudi zaradi tega, ker sem imel v zadnjem času čisto preveč dela. Nekega dne mi je Monika sporočila, da bo doma malo kasneje, saj se je z nekom dogovorila za kavo. Zamudila je skoraj dve uri in bilo je očitno, da je na kavi uživala. Bila je zelo razposajena, celo kar malo ekstatična.

“Je morala biti pa zabavna kava,” sem rekel in skušal na ta način kaj več izvedeti o tem nenadnem navdušenju.

Pogovor-o-swingu

“Haha, je bila ja. No pa saj ti vse povem, itak se tudi tebe tiče. Z nekom sem se pogovarjala o tisti fantaziji, ki si jo zadnjič predlagal,” je odvrnila in me pogledala globoko v oči.

V trenutku mi je postalo vroče, kurac mi je začel otrdevati.

“Aja?” sem vprašujoče zajecljal.

“Ja, že več let poslušam od dveh sodelavk kako ima Miha iz marketinga ogromno batino in kaj vse bi mu delali. Baje sta bili enkrat z njim v savni in sta bili tako impresionirani, da še danes poslušam o tem. Pa sem ga povabila na kavo.”

“Aja?” sem še enkrat zajecljal kot idiot.

“Ja, dragi, ja. Fant je res sexy, 5 let mlajši in s super postavo. No pa še  zabaven je. Malo sem želela preskusiti, če je kaj perverzne narave pa sem takoj opazila, da rad flirta. No po kakšni uri sva prišla do debate, da bi šla kdaj v savno. Pa sem mu v hecu rekla, da hodim v savno samo z velikimi fanti. Te zanima kaj je odvrnil?”

“Seveda,” sem kar vztrajal pri enobesednih odgovorih.

“Da to ne bo težava, hahaha. Pa sem mu rekla, da kar tako na besedo pa ne verjamem. In mi je obljubil, da še danes pošlje dokaz,” mi je zdaj že šepetala v uho in mi skozi hlače drgnila otrdelega kurca.

“A ga boš pogledal, da potrdiš, če je pravi zame. A, dragi, a boš?” me je provocirala in vedno hitreje drgnila po mednožju. Ravno, ko sem bil na tem, da posvinjam hlače, se je zaslišal pisk telefona. MMS.

Monika je hitro pograbila telefon in v velikem pričakovanju čakala, da se naloži fotografija. Naslednjo sekundo je rahlo odprla usta v kombinaciji osuplosti in navdušenja.

“O faaaakkk,” je bilo vse kar je lahko izdavila.

“Noro, fak kakšen kurac. To pa je komad,” je vidno navdušena nadaljevala, obraz pa ji je prekrila rahla rdečica.

“Bi ga rad videl?”

“Ja.”

veliki-kurci-1

Za sekundo sva oba tiho strmela v telefon, ki je medtem še enkrat zacingljal. Nova fotka.

veliki-kurci-4

Brez besed sem jo prijel za tangice pod kiklo. Bila je pripravljena na akcijo. Brez, da bi jo vprašal sem vedel, da je pripravljena fantazijo uresničiti. Odločitev pa je bila sedaj na meni. Naj uresničim fantazijo in obenem malo tvegam, da stvari ne bodo več enake kot prej? No, ampak saj lahko so pa precej boljše in se to razvije v super seksualno zabavo.

Pa naredimo zgodbo malo interaktivno. V spodnji anketi lahko glasujete kako naj se odločim. 🙂

Ali naj se Monika poigra z velikanom v savni?

Avtor zgodbe: Vern

Zgodba je napisana v skladu Poletnega nagradnega natečaja, ki smo ga podaljšali do konca septembra.

Brstenje
Napisal Brstenje
Pišemo erotične zgodbe, žgečkljive stihe in vse, kar sodi zraven.