Monika sedaj že nekaj tednov skrivaj vodi svoj erotični salon in mož še vedno ne sluti, da so masaže zgolj izgovor za vse vrste seksualnih prigod. Monika postaja vse bolj priljubljena in sedaj že vsa bližnja okolica ve za njene storitve. V današnji epizodi si bomo ogledali kako skuša zmasirati postavnega mladeniča, ki pa ima drugačne načrte. Rad bi namreč zamenjal vlogi in on dodobra zgnetel Moniko. Dobro pa vemo kam takšne packarije peljejo, kajne? 😉 Težavica pa se pojavi, ko zaradi naslade pozabita na čas in stranka, ki je bila naročena ob 14:00 izgubi potrpljenje. Ko uvidi kaj se dogaja, pa se jeza kaj hitro spremeni v ugodje in odloči se, da bo kolegu priskočil na pomoč.

Vibracijske hlačke Pantyrebel

Hlačke Panty Rebel so izdelane iz prefinjenega in mehkega materiala, ki omogoča udoben občutek in se lepo prilega telesu. Perilo ima všit poseben žepek, v katerega diskretno vstaviš vibratorček.

Za 10% popust ob nakupu uporabite kodo brstenje10

 

Žal pa se tokrat mož (pre)zgodaj vrne iz službe in jih zaloti. Bomo še videli nadaljevanje ali pa bo Monika primorana zapreti svoj erotični salon?

 Erotični film: Monikin skrivni kotiček naslade: 4. del

Če bi si radi ogledali še predzgodbo pa si le oglejte še prvi del Monikinega skrivnega kotička nasladedrugi del, kjer obdela par in tretji del, kjer obdela velikana.

OSTALI EROTIČNI FILMI

Brstenje
Napisal Brstenje
Pišemo erotične zgodbe, žgečkljive stihe in vse, kar sodi zraven.