Privlačni dekleti Doroteja in Mojca sta zelo poredni dekleti. Prav uživata v tem, ko se ves čas spravljata v kočljive situacije. Doroteja prav rada prizna, da z Mojco vse počneta skupaj. In to pomeni dobesedno vse. ;). Nekega vročega popoldneva zdolgočaseno posedata na stopnicah pred Dorotejino hišo in vroči ter mokri razmišljata kako bi si popestrili dan.

Vibracijske hlačke Pantyrebel

Hlačke Panty Rebel so izdelane iz prefinjenega in mehkega materiala, ki omogoča udoben občutek in se lepo prilega telesu. Perilo ima všit poseben žepek, v katerega diskretno vstaviš vibratorček.

Za 10% popust ob nakupu uporabite kodo brstenje10

 

Doroteji kar naenkrat pride na misel, da soseda pogosto ni doma in hitro predlaga: “Sosed ima res hud bazen in pogosto je zdoma. To bi lahko izkoristili.”

“Kaj imaš v mislih,” je s perverznim leskom v očeh vprašala Mojca.

“Lahko bi ga preizkusili, bazen namreč,” se na glas zasmeje Doroteja.

“Meni je prav, lahko pa preizkusiva tudi soseda, če se nepričakovano vrne,” odvrne Mojca in si narahlo oblizne ustnice.

Skrivaj preplezata ograjo, se hitro slečeta in skočita v bazen. Rahla okajenost stori svoje in nežni dotiki se hitro spremenijo v erotično božanje in kaj kmalu Doroteja začuti Mojčine roke na svojih joškicah. Doroteja se prepusti trenutku in čez nekaj trenutkov že  začuti Mojčin jeziček na svoji vroči muci.

Medtem pa se sosed predčasno (kaj pa drugega) vrne iz napornega službenega potovanja. Ko opazi dekleti kako brezsramno uživata v njegovem bazenu jezno zakoraka proti njima in ju osorno ogovori: “Kaj je pa z vama, ali vesta, da sta na zasebni lastnini in da vaju lahko prijavim?”

“Ah, sprosti se sosed, saj sva samo malo zaplavali. Bilo je tako vroče in nekje sva se morali ohladiti,” mirno odvrne Doroteja.

“Meni je še vedno zelo vroče,” se pohotno zasmeje Mojca in nenadoma prime Dorotejo za ritko in jo zaliže. Nato s kotičkom očesa pogleda navzgor in opazi, da je sosedova izboklina že malo narasla. Ja, ni kaj, dekleti znata zapeljevati.

“Kaj strmiš kot kak bebec,” smeje reče Mojca. “Skoči že noter in naju ohladi.” Sosed za sekundo še okleva, potem pa začne slačiti srajco. Toda za slačenje je že prepozno, Doroteja in Mojca ga potegneta v bazen in zabava se lahko prične. 😉

Erotična galerija: Najboljši prijateljici preizkusita sosedov bazen

Erotični film: Najboljši prijateljici preizkusita sosedov bazen

 

OSTALI EROTIČNI FILMI

 

Brstenje
Napisal Brstenje
Pišemo erotične zgodbe, žgečkljive stihe in vse, kar sodi zraven.