Z napravico “kGoal Boost” lahko s pomočjo iger izboljšate vaše spolno zdravje, brez, da bi kdo opazil kaj počnete. V spodnjem videu si lahko ogledate kako izgledajo Keglove vaje za moške s pomočjo naprave.

Verjetno ste živeli v prepričanju, da so Keglove vaje primerne zgolj za ženske. Vendar pa od tovrstne vadbe lahko svojo spolno moč izboljšajo tudi moški. Študije so pokazale, da moški z močnimi mišicami medeničnega dna, lahko bolje nadzorujejo erekcijo in uspešno rešujejo težave s prezgodnjim izlivom. Koristne pa so tudi za boljše delovanje mehurja.

Kako točno izvajamo Keglove vaje? Razlaga je precej preprosta. Poiskusite proti koncu uriniranja zadržati, oziroma ustaviti curek. Mišice, ki ste jih uporabili, so mišice presredka, ki jih bomo uporabljali pri Keglovih vajah. To imenujemo Keglova ponovitev. Običano vajo izvajamo tako, da recimo desetkrat zapored ponovimo ta gib (za eno sekundo močno stisnete mišice in jih nato sprostite).

Težava je v tem, da seveda lahko vaje opravljate tudi sami, ampak je težko vedeti ali jih izvajate povsem pravilno. Prav tako so te vaje precej dolgočasne. Zato se je ekipa Minna Life odločila, da izdela priročno napravico, ki vam bo pomagala pri izvedbi Keglovih vaj. Prejšnje leto so več kot uspešno lansirali napravo kGoal, ki pri izvedbi vaj pomaga ženskam. Zdaj pa je čas, da pomagamo še moškim, pravijo pri Minna Life.

Naprava za Keglove vaje za moške

Keglove vaje za moške s pomočjo napravice kBoost

Gre za majhno, gumijasto napravo na katero se usedete, jo povežete z vašim pametnim telefonom in začnete z izvedbo vaj. Najprej morate izvesti kalibracijo, potem pa lahko izbirate med vadbenim programom ali kratko 5 minutno igro. Prav ste prebrali, z upravljanjem vaših medeničnih mišic lahko igrate igrice. Vsekakor precej bolj zabavno, kot pa le izvajanje vaj, kajne?

Na kratko, “kGoal Boost” je majhna, prenosljiva napravica, s katero lahko opravljate Keglove vaje kjerkoli želite. V aplikaciji lahko nastavite tudi opomnik, da ne bi pozabili na izvedbo vašega programa vaj. V kolikor ste se spraševali, je odgovor ne, za uporabo naprave se vam ni treba sleči. Naprava je trenutno še v izdelavi in jo lahko na policah trgovin pričakujete konec leta.

Brstenje
Napisal Brstenje
Pišemo erotične zgodbe, žgečkljive stihe in vse, kar sodi zraven.