Se vaš dragi pritožuje, da ga med sexom boli? Se boji, da vas ne privlači več? Je tudi vam neprijetno zaradi bolečine, srbenja in pekočega občutka, ker je vaša vagina suha? Sanjate o dneh, ko ste samo odvrgle hlačke in se že mokre nasadile na njegovo orodje? Naravni lubrikant bo morda odpravil te težave, najprej pa se posvetimo vzrokom za morebitno suhost.

Brez skrbi. Do tega pojava pride, ko v različnih obdobjih, predvsem pa po porodu in v menopavzi, pride do pomanjkanja hormonov, ki sicer skrbijo za količino izcedka v nožnici. Tudi mlajše ženske niso obvarovane pred temi težavami, ki kratijo spolni užitek, saj vas do tega lahko privede tudi jemanje hormonskih tabletk.

Kako vrniti veselje do sexa? Mnogo žensk prisega na uporabo lubrikantov (ki so na voljo v vseh bolje založenih drogerijah ali sex shopih) tudi za vaginalni sex, saj ne dražijo kože, niso lepljivi in so večinoma primerni tudi pri telovadbi s kondomi.

Ker pa nam ni vseeno, kaj pogosto nanašamo v naše mednožje, mnogo deklet in žensk v zadnjem času uporablja naravni lubrikant na vodni ali oljni osnovi. Ne vsebujejo parabenov, silikonov, glicerina, dišav, naftnih derivatov in barvil. Naravni lubrikanti na oljni osnovi vsebujejo ekološka rastlinska olja, voske in čebelji vosek. Proizvajalci trdijo, da izpiranje in brisanje ni potrebno, saj so sestavine blagodejne za kožo.

NARAVNI LUBRIKANT YES NA VODNI OSNOVI

Naravni lubrikant YES na vodni osnovi

Kupite jih lahko v lekarnah in nekaterih spletnih prodajalnah. Ena izmed njih je Zdravo in Naravno.V asortimanu njihovih prodajnih artiklov smo opazili ekološke YES lubrikante na vodni ali oljni osnovi. Lubrikant na oljni osnovi se lahko uporablja tudi kot masažno olje, hranilno olje za telo ali za nego suhih predelov kože. Priporočljiv je za lažjo analno penetracijo.

Lubrikant na vodni osnovi se uporablja kot lubrikant, vlažilec za suho nožnico in tudi kot nemastno, hitro vpijajoče sredstvo za kožo. Izdelek se hitro vpije v kožo in je ne masti. Uporabljamo lahko tudi oba lubrikanta skupaj, kar zagotavlja dolgotrajno vlaženje in drsenje. V tem primeru nanesemo najprej naravni lubrikant na oljni osnovi, čezenj pa še vodnega. Priporočamo! Seveda pa naj to ne bo izgovor, da se naš dragi ne bo več potrudil tam spodaj. Izvrstna predigra reši pol težav. O predigrah pa naslednjič …

Brstenje
Napisal Brstenje
Pišemo erotične zgodbe, žgečkljive stihe in vse, kar sodi zraven.