Saj ne, da ne bi imela svojega fanta izjemno rada. To ne … Ampak velikokrat sem se zalotila ob misli, kako bi bilo seksati z njegovim najboljšim prijateljem. Še boljše pa z njegovim bratom. Ali pa z obema naenkrat – fant pa bi gledal.

Vibracijske hlačke Pantyrebel

Hlačke Panty Rebel so izdelane iz prefinjenega in mehkega materiala, ki omogoča udoben občutek in se lepo prilega telesu. Perilo ima všit poseben žepek, v katerega diskretno vstaviš vibratorček.

Za 10% popust ob nakupu uporabite kodo brstenje10

 

Enkrat sem mu to odkrito povedala in na moje veliko začudenje se ni razjezil, ko sem mu vmes priznala, da si še kdaj želim sexa z velikim tičem. Marko je pristal na to, vendar pod pogojem, da je lahko prisoten. Sprva sva pregledala vse oglase, kjer se tipi ponujajo za tovrstne usluge, ampak nekako mi to ni bilo všeč. Težavico sem zaupala svojemu najboljšemu prijatelju Petru, ki sem mu že nekajkrat rade volje razprla noge, ker me je s svojo batino znal obdelati, kot se spodobi. Javil se je kar sam. Bila sem zelo presenečena, od navdušenja sem ga objela, da sem začutila svoje joške tesno na njegovem telesu in spet me je premamil njegov vonj …A dlje od tega nisva šla.

gole-ženske-čipke-seks-4

Kot dogovorjeno, se je k nama pripeljal v soboto zvečer. Marko je bil ves nestrpen, jaz pa sem ravno prišla izpod tuša, gola. Petru se je ob pritju konjaka kar risal nasmešek. “Takoj se vama pridružim,” sem zaklicala in šla iskat črno satenasto ogrinjalo, skozi katerega so se lepo videle nabrekle bradavičke in pravkar izoblikovana črtica na potrebni pički. Tudi sama sem si natočila kozarček konjaka in se usedla zraven Petra, se stisnila k njemu, da je joška pogledala iz ogrinjalca in mu dlan položila pod pas, kjer je počival njegov mogočni kij. Marko je sedel na barskem stolčku nasproti naju. Nekajkrat sem ga vprašujoče pogledala, a rekel ni ničesar. Čutila sem, da imam vlažno češpljico. Nisem se mogla zadržati, vsi spomini na divji sex, njegov zapeljiv vonj, skrivnosten glas … Začela sem mu odpenjati srajco in zakopala sem prestradane roke na njegove napete prsi. Zalizala sem ga in se mu usedla v naročje. Peter je bil takoj za stvar. Ogrinjalo mi je dvignil nad ritko in mi jo začel divje gnesti. Takoj sem imela premočene hlačke.

Njegov velik kurac mi je takoj pognal kri po pičkici

“Poklekni in mi ga pofafaj,” mi je ukazal. Nalašč me je postavil tako, da je Marko lahko opazoval njegov ogromen, debel kurac, ki je izginjal v mojih ustih, tresenje polnih jošk in napenjanje ritke, ki je čakala na potešitev. Čutila sem, da mu otrdevajo jajca.

Veliki-kurci-2del-2

Da ne bi bila prikrajšana za najboljši fuk v zadnjih dveh letih, sem se odmaknila in mu pomignila, naj se loti še mene. Naslonil me je k barski mizici, za katero si ga je drkal Marko. Gledala sva se iz oči v oči, ko me je začel Peter najprej nežno, potem pa vedno hitreje od zadaj nabijati.

veliki-kurci-2del-2

Sprva me je nenadna razširitev pičkice malo bolela, a se je kmalu navadila oprijemati starega prijatelja. Naenkrat je vzel kurca iz pohotne pičke. Presenečeno sem ga pogledala nazaj, tam spodaj mi je noro utripalo. “Ni mi še prišlo,” sem zagodrnjala. Peter pa se je le zapeljivo nasmehnil. Stal je za menoj, otrdel kurac še ni bil potešen. “Prosi naju,” je odločno rekel. “Vaju? Saj me ne bosta oba,” sem se upirala. “Oba te bova ali pa si jo sama pogneti,” je odvrnil. Pogledala sem tudi Marka, ki si ga je medtem že pripravil za akcijo. “Ok,” sem se vdala in vzela Petrovega tiča v usta. “Ampak ti me ne boš v ritko.” “To bomo pa še videli,” se je posmejal.

Marko je odprl predal ob računalniku in vedela sem, da sta se fanta naskrivaj dogovorila za drugačen scenarij. Vklenil me je v usnjene lisice in mi čez oči zavezal čipkast trak. Nekdo me je odnesel v zakonsko posteljo in dal z razprtimi nogami ležati na trebuh. Kmalu sem začutila štiri dlani, ki so mi gnetle in razpirale ritnice. Iz pičke mi je že teklo od pohote, ampak sta tako zavlačevala … Ritko sta mi namazala z oljem in mi začela vtikati prst vanjo. Skoraj bi mi prišlo, ne da bi se me sploh kdo dotaknil po muci. Končno sem začutila, da je nekdo prodrl vame. Marko. Razlika je bila občutna, sploh sedaj, ko je Peter tako raztegnil pičkico. Nabijal me je in verjetno mu je skoraj prišlo, ko se je umaknil. V upanju, da se me bo naslednji lotil Peter, sem zadrhtela. Žal je še enkrat vstopil Marko in v nekaj sekundah dokončal svoje delo. Prišlo mu je vame! Nekdo mi je razpiral pičkico, da se je seme pocedilo iz nje. Tedaj pa se je začelo.

Popolnoma me lahko poteši le velik kurac

Usločiti sem morala ritko in se postaviti na kolena. Vedela sem, kaj bo sledilo. V mojo češpljico je vstopil kralj vseh kurcev. Pička se mi je takoj začela krčiti. Prasec se me je lotil počasi, tako da sem morala sama suvati nanj. Tudi on se mi je predčasno umaknil. Sklepala sem, da bi mu drugače prišlo ali pa me je hotel malo zafrkniti. Na mojo grozo sem v ritko dobila Markov kurac. Očitno mu je zopet stopil. Na velikost njegovega kurca je bila ritka pripravljena, saj sva velikokrat tako začela s sexom: s kondomom v ritko, nato pa na polno v češpljo. Kmalu mu je spet prišlo. Bila sem že izčrpana, po stegnih sem čutila mokroto, ki se je vlekla iz pičke, ritka mi je utripala, nisem mogla več. Zakričala sem. A ni bilo še konec. Počasi, počasi je v ritko prodiral Petrov kurac! Mislila sem, da me bo razneslo. Ritka me je pekla, a napredoval je iz centrimetra v centimeter.

“Drkaj si jo!” mi je predlagal. “Ne morem, lisice imam,” sem zaječala. Marko je odprl nočno omarico in nekaj podal Petru. Vtaknil je tiča iz ritke, mi razprl špranjico in vanjo je počasi, ob spremljajočih vzdihih, začel izginjati moj črn dildo. Do konca. Marko ga je držal, da mi ni ušel, ko me je Peter neusmiljeno fukal. Na srečo ga je ozka ritka kmalu prepričala, da se je lahko izpraznil. Lahko sem se obrnila na hrbet. Nekdo, verjetno Marko, mi je razrečil noge in mi začel obdelovati ščegetavček in mi globoko darovati dildo, vse dokler mi v krikih ni prišlo.

Ali bi si tudi vi ogledali kako vaša bejba obdeluje sexy korenjaka?

Poglej rezultate

Loading ... Loading ...

VIR FOTOGRAFIJ: Tumblr 

Brstenje
Napisal Brstenje
Pišemo erotične zgodbe, žgečkljive stihe in vse, kar sodi zraven.