Simon je navdušen športnik, ki pa zaradi velikega fizičnega napora, ki ga zahteva rugby pogosto trpi zarad hudih bolečin v  hrbtu in ramenskem obroču. V klubu imajo seveda svojega fizioterapevta, ki skrbi za tovrstne tegobe ampak danes mu ni do te generične masaže. Po priporočilu kolega iz ekipe se odloči, da bo danes preizkusil novo maserko, ki je svoj salon odprla šele pred nekaj tedni in katere specialiteta je bila nuru masaža.

Vibracijske hlačke Pantyrebel

Hlačke Panty Rebel so izdelane iz prefinjenega in mehkega materiala, ki omogoča udoben občutek in se lepo prilega telesu. Perilo ima všit poseben žepek, v katerega diskretno vstaviš vibratorček.

Za 10% popust ob nakupu uporabite kodo brstenje10

 

Dekle je azijskega porekla in je pritegnila pogled slehernega moškega. Ob prihodu v mesto je povzročila kar precej prahu, sploh iz strani ljubosumnih soprog, ki so imele dovolj zatikanja vratov svojih mož. Asin masažni salon se je kar trl moških, ki so imeli nenadoma precej težav s hrbtom in mišičnimi krči. Asa pa je z največjim veseljem poskrbela za prav vse. Sploh pa je bila navdušena kadar je v roke dobila postavne športnike s čvrstimi mišicami.

Ko Simon prispe v masažni salon se še ni zavedal, da je to tip masaže, ki ga njegova punca zagotovo ne bi odobravala. Ko pa Asa odvrže haljo in pokaže svoje čudovito golo telo mu je hitro jasno, da ne bo šlo za klasično masažo. Asa mu ukaže naj se znebi svojih cunj in sproščanje se lahko prične.

Galerija: Nuru masaža je zelo sproščujoča

Erotični film: Nuru masaža je zelo sproščujoča

Predstavitev nuru masaže

Danes vse bolj priljubljene postajajo nuru erotične masaže, ki izhajajo iz Japonske. Gre za erotično masažo pri kateri ena ali več maserk (ali maserjev), svoja telesa drgnejo ob telo stranke. Verjetno ni potrebno poudariti, da so vsi udeleženi popolnoma goli in prepojeni z masažnim oljem.

OSTALI EROTIČNI FILMI

Brstenje
Napisal Brstenje
Pišemo erotične zgodbe, žgečkljive stihe in vse, kar sodi zraven.