Mitja in Simon sta prijatelja, ki občasno rada kaj ušpičita. Tokrat pa sta šla predaleč, ko sta si za večerno zabavo “sposodila” avto Monikine mati, ki tako mimogrede izgleda kot prava milfa iz porno filmov. Pobarvani blond lasje in čudoviti veliki joški krasijo našo pohotno protagonistko.

Vibracijske hlačke Pantyrebel

Hlačke Panty Rebel so izdelane iz prefinjenega in mehkega materiala, ki omogoča udoben občutek in se lepo prilega telesu. Perilo ima všit poseben žepek, v katerega diskretno vstaviš vibratorček.

Za 10% popust ob nakupu uporabite kodo brstenje10

 

Ko se tako v poznih nočnih urah vrneta domov se njuna dobra volja kmalu spremeni v nočno moro. No vsaj za Simona. 😉 Monika ju čaka in za kazen morata fanta sredi noči temeljito očistiti celo hišo. Svojega sina premeteno pošlje pospravit pritličje, medtem ko Mitja dobi “zadolžitve” v kopalnici.

Ko ga opazuje pri delu se Moniki po glavi motajo vse bolj poredne misli in prav v veselje ji je opazovati kako Mitja ves čas bulji v njene velike joške. Kar naenkrat mu ukaže: “Sleci se in skoči v banjo. Po tako dolgi in naporni noči potrebuješ kopel, da spereva vso umazanijo s tebe.”

Naš mladenič najprej prestrašeno izbulji oči, potem pa le sledi ukazom perverzne gospodinje. No, presenečenje pa čaka tudi Moniko, tako velike batine res ni pričakovala.

Galerija

Pohotna MILFA kaznuje porednega mladeniča

OSTALI EROTIČNI FILMI

Brstenje
Napisal Brstenje
Pišemo erotične zgodbe, žgečkljive stihe in vse, kar sodi zraven.