Poletje se je končno pričelo in verjetno se vas je nekaj že odpravilo na počitnice. Velikokrat je to izvrstna prilika za kakšno poletno avanturo ali pa zgolj za fantaziranje in seveda pisanje erotičnih zgodbic. Kjerkoli že ste vam želimo obilo seksa in zabave.

Ker si boste zagotovo oddahnili od vsakodnevnega stresa, ter se nekoliko sprostili in otresli vsakodnevnih tegob, bodo vaše misli odtavale tudi v svet erotičnih fantazij. Morda tudi kakšnih rahlo perverznih in prepovedanih. 😉

Odločili smo se, da pripravimo natečaj za najboljšo poletno erotično zgodbo.

Glede na vsebino naše strani, na kateri vsak dan prebirate seksi zgodbice in gledate vroče filme, mi verjetno ni potrebno posebej poudarjati kakšna naj bi bila vsebina erotičnih zgodb.

Vsak dan nam lahko pošiljajte zgodbe, ki jih bomo objavili na strani Brstenje in med prispelimi bomo izbrali tri srečne zmagovalce, ki nam bodo s svojimi erotičnimi zgodbami najbolj dvignili pritisk in pa seveda tudi tisto tam spodaj.

Ne držite se nazaj, bodite poredni, spišite in opišite svoje najbolj skrite fantazije. S številom znakov ali besed niste omejeni in tudi tema ni določena. Bomo pa zelo veseli, če boste priložili tudi kakšno fotografijo in s tem še dodatno popoprali zgodbico. Zgodbo lahko pošljete tudi preko kontaktnega obrazca na naši strani.

Držite se le tega, da je treba zgodbi, ki jo boste poslali na brstenje.zgodbe@gmail.com, v zadevi napisati ‘Poletni nagradni natečaj: Erotična zgodba’, ji nadeti naslov in se podnjo podpisati z izbranim vzdevkom. Najrajši vidimo, če zgodbo pošljete v formatu Word (doc), sprejmemo pa tudi PDF in TXT. Če je  zgodba krajša pa jo lahko napišete tudi neposredno v elektronsko sporočilo.

Poletni nagradni natečaj: Erotična zgodba

Upoštevane bodo zgodbe, ki bodo odposlane do vključno 30. septembra 2016, mi pa bomo skušali čim pravičneje izbrati najboljšo, katere avtor ali avtorica bo prejela erotično igračo za popestritev intimnih trenutkov.

Poletni nagradni natečaj: Erotična zgodba nagrade

Še nekaj besed o nagradah. Podelili bomo tri praktične nagrade iz spletne trgovine Svet Užitka. Naj izdamo le toliko, da bo prva nagrada iz kategorije Vibratorjev, druga nagrada iz kategorije Erotično perilo in tretja nagrada iz kategorije Za boljši sex. Veseli bomo vseh zgodb in prispevkov za naš poletni nagradni natečaj.

Brstenje
Napisal Brstenje
Pišemo erotične zgodbe, žgečkljive stihe in vse, kar sodi zraven.