Preden sem zaspala me je kar malo skrbelo, da ne bi ponoči sanjala od Petra in pomotoma izdala svojo perverzno zgodbo prejšnjega dne. Še v polsnu sem začutila, da me nekdo gladi po ritki. Počasi sem odprla oči in opazila, da me Vid pohotno opazuje. Ko je opazil, da sem se prebudila mi je perverzno rekel: “Dišiš po sexu.” Izjava me je takoj dodobra predramila, saj so me v mislih prešinili dogodki prejšnjega dne. Petrov veliki kurac je bil še kako živo vtisnjen v moj spomin. Na avanturo z batino pa me je opominjala tudi rahlo razbolela muca, ki je ob misli na Petra začela utripati. Pogledala sem Vida v mednožje in videla da je pripravljen na akcijo.

Vibracijske hlačke Pantyrebel

Hlačke Panty Rebel so izdelane iz prefinjenega in mehkega materiala, ki omogoča udoben občutek in se lepo prilega telesu. Perilo ima všit poseben žepek, v katerega diskretno vstaviš vibratorček.

Za 10% popust ob nakupu uporabite kodo brstenje10

 

veliki-kurci-8

Malo me je skrbelo, da me bo razširjena muca izdala, zato sem Vidu zvito in pohotno prišepnila: “Že dolgo nisva v ritko”. Kar zasmejalo se mu je. Vid je bil dober ljubimec in je z rokami in jezičkom spretno nadomestil tistih nekaj centimetrov manka v hlačah. No pa saj sploh ni bil tako majhen, ampak proti včerajšnji izkušnji je sedaj povprečen tič izgledal majhen. “Fak, a lahko neham razmišljati o Petrovi batini, medtem ko mi Vid z jezičkom nežno obdeluje ritko”, sem si mislila. Kar naenkrat sem pomislila kako bi bilo, če bi me obdelala oba hkrati. Peter v mucki in Vid v ritki. “Jaaaaaa, to bi pa bilo nekaj.” sem pohotno razmišljala in začutila kako je iz muce dobesedno teklo.

lizanje-ritke

Vid je to seveda opazil in se še bolj zavzeto lotil mojih luknjic. V mojih mislih pa sem bila v sendviču med Petrom in Vidom in bilo je božansko, zapolnjena sem bila do zadnjega milimetra. Takrat sem začutila rahlo pekočo bolečino v ritki, ki pa je hitro prešla v užitek. Vid je glasno zastokal in začel vedno hitreje in hitreje penetrirati. V meni pa je tudi kar vrelo, bolj vneto kot je Vid nabijal, bližje sem bila orgazmu. Čutila sem, da bo izredno intenziven. “Jao, kaj se dogaja z mano”, sem pomislila. Nisem več zdržala, bruhnilo je iz mene. Občutek sem imela, kot da sem se zravn malo polulala. Vid pa je navdušeno vzkliknil: “Squirtala si, hahaha, zakon, to sem si vedno želel videti. Kaj pa ti je danes, da si tako dobro razpoložena.” me je navihano vprašal. Kar malo osramočena sem ležala na postelji in si mislila: “Ohhh, bolje da ne veš”. Ravno, ko sem se želela obrniti, da bi poskrbela še za Vida, sem začutila kako je sperma začela špricati po mojem hrbtu, Vid pa je zraven spuščal skoraj nečloveške zvoke.

Kar smejalo se mi je, ko sem mu z zadovoljstvom rekla: “Toliko pa še nisi pridelal haha, vidim da je bilo super v ritki”. Ko sva oba zadovoljna in zadovoljena ležala v postelji sem spodaj v kuhinji zaslišala zvok televizije. “Zagotovo naju je Peter slišal.” sem si mislila in se zadovoljno muzala. Skočila sem iz postelje in odšla v kuhinjo skuhat kavo. Peter je v oprijetih boksericah na kavču gledal neko televizijsko serijo. Silhueta njegovega velikega kurca je bila lepo vidna skozi hlačke. Kača se je vila ob levem stegnu skoraj do konca spodnjic. Če bi bil še kakšne dva centimetra daljši bi kar pogledal na plano. Kot, da bi bral moje misli, je boksarice potegnil rahlo navzdol in ogromna glavica je pokukala na plano. Spet me je zaščemelo v muci. Kar malo sem bila jezna, ker se mu nisem uspela upreti včeraj. Sploh, ker me je ves čas opazoval s tem ironičnim nasmeškom.

veliki-kurci-2del-1

Ravno sem odstavila vrelo kavo in se obrnila proti Petru, ki je v tem trenutku potegnil spodnjice navzgor in razkril vse svoje bogastvo. Skoraj bi se polila z vrelo kavo in glasno sem vzkliknila: “Fak!” “Kaj pa je?”, je vprašala Alenka, ki je ravnokar vstopila v kuhinjo. Ko je videla kaj se dogaja, so se ji usta razlezla v najširši nasmešek, kar sem jih kdaj videla. Kar poletela je proti Petru, se usedla zraven na kavč in ga mirno prijela v roke. Peter je rahlo zastokal, ko mu ga je Alenka z obema rokama mirno drkala.

“Kaj vendar počneta?” sem jezno zašepetala. Bala sem se, da bosta vsak hip vstopila najina tipa in da se bo tale idila kaj hitro razblinila. “Ne skrbi, tipa zgoraj igrata playstation v vajini sobi. Sem zaprla vsa vrata tako, da ju bomo zagotovo slišali.” mi je navihano pomežiknila. Pomignila mi je naj vendarle stopim bliže. Želela sem se izmakniti, vendar me je zdaj že kamnito trda ogromna batina vlekla k sebi kot magnet.

Veliki-kurci-2del-1

Preden sem se dodobra zavedala kaj se sploh dogaja, sem že gladila sveže obrita jajca. Bila so velika in napeta, podobno kot njegov kurac. Alenka ga je medtem že gnetla po ustih. Bila je odlična v tako imenovanem “globokem grlu”, pa vendar je bila Petrova batina prevelika. Vsaj ena tretjina je bila še vedno zunaj, kar sem izkoristila in ga začela nežno lizati po korenu kurca. Videlo se mu je, da se komaj zadržuje, da ga ne bi zaril v najini žmohtni pičkici. Takrat mi je Alenka ukazala, da naj grem na hodnik in pazim, če se slučajno tipa naveličata igrati playstation. Ugovarjala sem, saj sem se tudi sama želela naužiti velike batine. Roteče me je pogledala in rekla: “Prosim, jutri bova zamenjali vlogi, prav?” Strinjala sem se in odhitela na hodnik, obenem pa sem skozi priprta vrata opazovala, kako se s hrbtom obrnjena proti Petru, nasaja na ogromnega kurca.

Veliki-kurci-2del-3

Ves čas sem pogledovala nazaj proti vratom moje sobe, saj sem pričakovala, da bo Vid zdaj, zdaj prikorakal skozi vrata. Pred mano pa se je odvijal čudovit prizor. Alenka je izgledala božansko, ko se je nasajala na ogromnega kurca. Joškici sta usklajeno poskakovali v ritmu, ki ga je narekoval Peter Veliki. Čudovita, podepilirana muca pa je na vsakih nekaj minut začela divje utripati v intenzivnih orgazmih. Po dobrih desetih minutah božanske naslade je Peter hropajoče šepnil: “Prišlo mi bo.” Alenka je hitro vstala in ga vzela v usta, veliki kurac pa jih je v divjih krčih polnil s tekočino užitka. Alenka me je pogledala, s prstom pokazala na svoja usta in se nasmehnila: “Dokazi so globoko zakopani.” Stopila je do kuhinjskega pulta in začela pripravljati jajca na oko. Čez nekaj minut sem zaklicala: “Dragi, zajtrk je na mizi.”

Ostala dela zgodbe si lahko preberete na:

Vir fotografij: Pornhub.com

Brstenje
Napisal Brstenje
Pišemo erotične zgodbe, žgečkljive stihe in vse, kar sodi zraven.