Po obilnem zajtrku sva z Alenko molče pomivali posodo in se občasno pohotno spogledali. Obe sva bili popolnoma zaprepadeni nad tem kar se je ravnokar zgodilo, pa vendar vsaj jaz nisem obžalovala ničesar. Sploh se nisem počutila kot, da varam. Takšna priložnost se pač ne ponudi vsak dan in nisem je nameravala izpustiti iz rok. Fanta sta odšla v bližnji bife na jutranje kavo, z Alenko pa sva ostali v hiški in klepetali o razburljivih dogodkih zadnjih dveh dni.

Kmalu sta se nama pridružili še Mojca in Suzana. Komaj sem se zadrževala, da jima nisem kar takoj povedala o Petru velikem in kako sva ga jahali. Zdelo se mi je, da ni preveč pametno, čeprav sem vedela, da je Suzana ljubiteljica velikih fantov. Po nekaj minutnem debatiranju je Suzana nenadoma bleknila: “Prav zanima me, če ima Peter res tako batino kot se govori.”  Z Alenko sva se spogledali in prasnili v glasen krohot. Suzana je z iskrami v očeh vprašala: “Sta ga videli v savni?” Alenka je kot iz topa izstrelila: “Tako nekako. In veš kaj? Še večji je kot si predstavljaš. Že v spečem stanju je dolg vsaj 20.” Suzana se je zvila na stolu in zastokala: “Ahhh, to moram videti. Kje pa je tipček, nisem ga videla v bifeju z ostalimi?”

“Mislim, da je zgoraj. Počiva po naporni jutranji vadbi.” sem se glasno zasmejala. “O fak, prasici, vso zabavo sta hoteli zadržati zase!” je zavpila Suzana. Mojca je bila ves čas modro tiho. Vedno se mi je zdela bolj sramežjive sorte, ampak itak nikoli ne veš. Saj poznate tisto, tiha voda bregove dere.

Tedaj pa se je iz zgornjega nadstropja zaslišal tuš. Peter se je očitno prebudil in si privoščil malo osvežitve. Suzana je takoj predlagala, da bi rada malo poškilila skozi ključavnico in si ogledala bogastvo. Ostale smo jo skušale prepričati, da nismo več stare 18 in da bi bilo to čisto neprimerno. Suzana pa se je samo zasmejala in stekla v zgornje nadstropje. Ko smo ostale prisopihale do kopalnice je Suzana že z odprtimi ustimi buljila skozi odprtino v ključavnici.

veliki-kurci-5

Sunkovito se je obrnila proti nam in kljub temu, da ni dala glasu od sebe, se je iz ustnic dalo razbrati: “Faaaaak, kakšen ogromen komad”. V šepetu je nadaljevala: “Nisem vedela, da v realnosti obstajajo takšni tiči. Glede na to kako se režita sta ga zagotovo že preizkusili?” Še preden bi lahko to negirala, je Alenka v smehu na glas dejala: “Sva.”

V tem trenutku pa so se odprla vrata kopalnice. Peter je očitno slišal naš pogovor in zagotovo je vedel, da se menimo o njem. In tako je stal med vrati, popolnoma brez sramu, z nasmeškom do ušes in kurcem do tal (no skorajda). Še sramežljiva in tiha Mojca je ob pogledu nanj zastokala.

“Kaj je bejba, a bi ga rada potežkala.” je Peter dejal Suzani in se ob tem na ves glas smejal. Verjetno si še sam ni mislil, da bo Suzana že naslednjo sekundo z desno roko drsela po kurcu, z levo pa nežno gladila velika jajca. “Noro, kakšen komad.” si je mrmrala in ga začela brezsramno drkati. Ostale smo ob tem kar obnemele in se živčno prestopale, saj nismo vedele kaj storiti. Tišino je prekinila naša tiha voda Mojca in dejala:” Skuhat grem kavo, se mi katera pridruži?” Naj poudarim, da je medtem ves čas nepremično strmela v oneta. 🙂

“Jaz.” sva obe odgovorili v sekundi. In tako smo Suzano prepustile užitkom in se odpravile v kuhinjo skuhati kavo in paziti, da se fantje ne vrnejo predčasno domov. Zgoraj pa je zelo kmalu postalo zelo vroče.

Suzana ga je divje fafala, drkala, lizala. Še nikoli ni bila tako potrebna, kar strgala je cunje s telesa. Petru pa se je samo smejalo, vajen je bil že takšnega odziva žensk. Ob pogledu na njegovo telo se še nobena ni mogla zadržati. No, razen Mojce. “Njo pa še ulovim.” si je mislil in se prepustil Suzaninemu jeziku.

veliki-kurci-9

Prav dolgo ni zdržala. Obrnila se je proti steni in izbočila, obenem pa ukazala:” Zarij ga močno in do konca, hočem, da malo zaboli.” Kljub temu, da je bil vajen vseh vrst bejb, je tako divjo redko srečal. Ni se pustil prositi in že naslednjo sekundo je Suzana glasno zakričala v mešanici naslade, užitka in bolečine. Peter je sedaj nabijal do konca in na vso moč. Njegova velika jajca so divje udarjala v ščegetavček in že po slabe pol minute je bila Suzana pred prvim divjim vrhuncem.

nacho-vidal-madison-ivy-divji-sex-eroticni-film-7

Kljub temu, da je bil naš pogovor vse glasnejši in da smo praktično že vpile, kričanja od zgoraj nismo uspele preglasiti. Spraševala sem se, ali to kdo sliši tudi od zunaj in kaj si misli. “No, saj smo sami parčki, pač seksamo,” sem si mislila. Zgoraj je še vedno ropotalo in butalo, me pa smo se samo še nasmihale. Potem pa je nenadoma vse potihnilo in čez nekaj minut se nam je z blaženim nasmeškom na obrazu pri kofetkanju pridružila Suzana. Nenadoma smo vse hkrati pogledale Mojco. “Samo tebe še čakamo.” je rekla Alenka in vse smo prasnile v krohot, ko je Mojco oblila rdečica.

Prva dva dela zgodbe si lahko preberete na:

Vir fotografij: Pornhub.com

Brstenje
Napisal Brstenje
Pišemo erotične zgodbe, žgečkljive stihe in vse, kar sodi zraven.