Bilo je na neki žurki. V druščini, ki se je že v jutranjih urah borila s spancem, je bila tudi Tina. Poznal sem jo že od prej, saj je bila hčerka mamine prijateljice. Včasih sem jo kot mulec moral paziti, ko se je igrala v peskovniku in mi prodajala potičke, medtem ko sta mami kofetkali. Na živce mi je šla. Potem se nisva velikokrat videla. Zdaj pa se je iz najstnice čez poletje lepo razvila v seksi mačko. Pognali so ji joški in vsakodnevno jutranje trimčkanje in razgibavanje v parku so pustili pečat na krasno zaobljeni ritkici. Zavedel sem, da sem spil preveč, saj nisem mogel več razbirati pomena njenih besed. Videl sem le bele zobe za vabljivimi ustnicami in kar predstavljal sem si, kako bi ji ga zarinil v usta, da bi jo utišal.

Vibracijske hlačke Pantyrebel

Hlačke Panty Rebel so izdelane iz prefinjenega in mehkega materiala, ki omogoča udoben občutek in se lepo prilega telesu. Perilo ima všit poseben žepek, v katerega diskretno vstaviš vibratorček.

Za 10% popust ob nakupu uporabite kodo brstenje10

 

gole-ženske-čipke-seks-14

»Pojdiva spat,« sem ji predlagal. Hotel sem jo spraviti na varno, da se je ne bi lotil kakšen moj pijani pervezni prijatelj. Strinjala se je in mi sledila v zgornje nadstropje vikendice, v sobo, ki sem jo pustil zaklenjeno. V temi sem potipal po tramu in našel ključ. »Rad spim sam, da mi ni treba poslušati smrčanja,« sem ji pojasnil.

»Saj ne smrčim,« se je posmejala. Posmejal sem se in ji pokazal na ločeno posteljo. Slekel sem kavbojke, ki so v Tinini prisotnosti postale pretesne in si segel za bokserice. Ko sem si sklekel še majico, sem se zleknil v posteljo in hotel zaspati. Tina se je premetavala in vzdihovala.

»A naj odprem okno? Vroče je,« sem predlagal. A odgovora nisem dočakal, saj se je gola ulegla zraven mene. Sam pri sebi sem se zgrozil: »Ta punčka s peskovnika?« A Tina se ni dala, usedla se mi je na boke in lasje so ji padli na moj obraz. Dlani mi je primaknila na polne, čvrste joške in ko mi je zarinila še jezik v usta, nisem našel nobenega argumenta proti. Z usti se je sprehodila nižje in me osvobodila. Kurac je takoj zaznal priložnost, v hipu je stal kot spomenik in izginil v njenih ustih. Potegnila mi ga je kot v pornu, ampak na žalost ne do konca. Slutil sem, da bi ji zalil cela usta. Poigral sem se s ščegetovčkom in še preden bi ji prvič prišlo, je vstala, šla do svoje postelje in mi prinesla kondom. Prižgal sem telefon, da bi si ga nataknil. Neuspešno.

gole-ženske-čipke-seks-9

»Stara moja, s kakšnimi si pa ti dol daješ? Jaz imam king size,« sem se posmejal, segel v škatlo pod posteljo in si nataknil svojega. »Saj boš nežen,« je skoraj zaprosila. Samoumevno sem prikimal in čez trenutek skoraj zavpil: »Kaaajjj? Ne me jebat, a si še devica?« Posmejala se je in me krcnila: »Ja, prvi boš.«

»Ne, ne! Ne! To ni dobra ideja!« sem rekel in pomislil na muke dveh, ki sem ju razdevičil. »Najprej si dobi nekoga z manjšim tičem, jaz te bom raztrgal. Poglej, kako si drobna, majhno pičkico imaš, jaz pa 22-ko. Ne morem, sori.« Snel sem kondom, ampak kurac je še vedno hotel svoje. Tina ga je izkoristila in se splazila pod jajca. Lizati je znala pa kraljevsko. V usta sem dobil prst, namočen v svojo božansko pičkico in joške. Ne vem, kdaj so ji zrasle, ampak tič se je med njimi počutil odlično in se trd kot kamen zarival v njena pohotna usta. Prasička pa me je spet opeharila končnega užitka. Podredila se mi je in se začela drsati po trdonji. Čutil sem njeno mehko kožo, mokre lase in v temi otipaval vse, kar se je dalo. Ne spomnim se, da bi bil kdaj bolj potreben. Zopet mi ga je vzela v usta. Verjetno je slišala hitrejše dihanje in se spet ustavila. Mislil sem, da bo eksplodiral.

Prvi sex

»Pizda!« sem zaklel, spet s telefonom posvetil v škatlo, poiskal neko svečo in klinčev kondom. »Opozoril sem te,« sem ji še rekel in si zakopal jezik v potrebno pičko. Tako mokre še nisem podiral. Počasi sem se s kurcem drgnil ob prasičko in ji drgnil ščegetavček. Telo ji je valovilo od ugodja. Začela se je grabiti za joške, kar me je dokončno razkurilo. Hitro sem si nataknil kondom in začel prodirati v najožjo pičkico ever. Mislil sem, da mi bo takoj prišlo, tako mi ga je stisnila. »Sanje,« sem pomislil. Tina je stokala, verjetno jo je peklo in bolelo, ko sem ji s konkretnim orodjem trgal zadnji dokaz deklištva.

Izguba nedolžnosti

Zacvilila je. Zdaj ni bilo več poti nazaj. Nekajkrat sem še nežno, počasi in čutno potegnil not in ven, potem pa sočutja ni bilo več dosti. Fukal sem kot za stavo, Tina je vzdihovala, stokala, me grabila in zasajala nohte v rit, dokler se nisem izmučen vdal in bogato napolnil kondom. Tina se je zvila k meni in čutil sem, kako ji pod omamnimi joški razbija srce. Zavil sem naju v odejo in se sprehajal po njenem mokrem mednožju, dokler nisem med pobožno željo, da bi jo pofukal še enkrat, zaspal.

VIR FOTOGRAFIJ: Tumblr

Brstenje
Napisal Brstenje
Pišemo erotične zgodbe, žgečkljive stihe in vse, kar sodi zraven.