Bil je eden izmed tistih decembrskih dni, ko dihaš na škrge. V službi sem bila od jutra do večera in pred odhodom domov sem se odpravila še na pijačo v mesto. S prijateljem, ki ga nisem videla že nekaj mesecev. Kot vedno ga je bilo lepo videti. Trodnevna bradica in malo daljši lasje so ga naredili še bolj privlačnega.

Vibracijske hlačke Pantyrebel

Hlačke Panty Rebel so izdelane iz prefinjenega in mehkega materiala, ki omogoča udoben občutek in se lepo prilega telesu. Perilo ima všit poseben žepek, v katerega diskretno vstaviš vibratorček.

Za 10% popust ob nakupu uporabite kodo brstenje10

 

»Utrujena izgledaš,« mi je rekel. Potožila sem mu, da mi ne ostaja nič časa zase. Po treh popitih martinijih sem mu nehala utrujati s službenimi problemi in pustila tudi njemu do besede.
»Mislim, da bi morala priti k meni na masažo,« je povedal z zapeljivim nasmeškom. Mislila sem, da se šali, a mislil je zelo resno. Plačal je pri šanku in me vodil do svojega doma. Stanoval je v bližini in v spodnjem nadstopju si je uredil masažni salon.

»Kar sleci se,« je nežno rekel in se obrnil proti omari, polni brisačk in masažnih olj. Tedaj mi je postalo nerodno. Sramežljivo sem mu rekla: »Še nikoli nisem bila na masaži … Ne vem, kako izgleda. Sram me je.« Jan se je začudil in se obrnil k meni: »Ne kompliciraj. Sleci se, ulezi na masažno mizo, ostalo je moje delo. In ne skrbi, nisi prva, ki te bom videl nago. Samo zmasiral te bom.« Prižgal je nežno glasbo s šumi klokotanja vode.

brstenje-velik-kurac-masaža

Poškilila sem, če me slučajno gleda in se hitro znebila oblačilc. Ulegla sem se na trebuh in Jan se je že sklonil nadme in mi ritko pokril z mini brisačo. Na hrbtu sem začutila toplo dišeče olje in takoj zatem njegove voljne dlani. »Ne tako močno!« sem se posmejala. A ne za dolgo. Z rokami se je premaknil na notranjo stran stegen in mi jih v krožnih gibih dolgo masiral. Na srečo sem z glavo bolščala v mizo, kajti prepričana sem bila, da mi je videl naravnost v špranjo.

Z močno naoljenimi dlanmi mi je prodrl pod brisačko in gnetel ritko. Brisačka je padla na tla, a Jan je bil očitno tako zaverovan v delo, da tega ni opazil. »Noge daj malo bolj narazen,« mi je svetoval. Sprehajal se je po mečih in stegnih, krepko gnetel zadnjico in mi krožil okrog češplje. Prepričana sem bila, da mi bo prišlo.

brstenje-velik-kurac-masaža-3

»Ti ga pa že dolgo nisi fasala, a ne?« mi je rekel. »Tako mokre muce pa še nisem masiral.« Pritrdila sem in najraje bi zbežala. Ne vem, kaj mu je bilo, a Jan kar ni odnehal: »Obrni se na hrbet!« Ubogala sem ga in mu zazrla v nasmejane modre oči. »Omg, pričakoval sem, da imaš hudo postavo, ampak to, kar sem videl, je pa naravnost noro! Kakšni joški! In ti nimaš fanta! Zaslužiš si, da bi te nekdo podrl trikrat na dan!« mi je šepetal. »To imam najraje,« sem mu dahnila, ko mi je začel tresti polne joške. Z eno roko me je drgnil po trebuščku. Bila sem čisto mehka in med nogami se mi je pocedilo. Zopet mi jih je na široko razprl, a muce se ni dotaknil. »Prasec!« sem pomislila.

brstenje-velik-kurac-masaža-1

»Obrni se spet na hrbet in se pomakni proti koncu mize,« je rekel. Mislila sem, da je že končal z delom, zato sem obležala. Čutila sem, kako mi razbija srce. Jan mi je spet razmaknil noge in med njimi sem začutila ogromno batino, ki je začela prodirati vame. »Fakkkkk, kako velik kurac!« sem zakričala. Tedaj se je začelo zares. Čeprav sem bila vsa razmočena, sem čutila sladko bolečino, ko me je njegov velik kurac najprej počasi, potem pa vedno bolj sunkovito nasajal od zadaj. Nisem se mogla zadržati, da ne bi začela kričati.

Velik kurac nasaja muco od zadaj

Ves čas sem pogledovala nazaj, da bi videla, kakšna sreča se mi je nasmehnila. Dvignil me je z mize, kot kamen trd in zagotovo več kot 20-cm velik kurac se me je lotil še v stoje. Njegove močne roke so me nasajale na največji kurac, kar sem jih do sedaj videla v živo. Zdržal je pohvalno dolgo. Nato pa je iz predala vzel ogromen dildo in ga prilepil na tla.

»Zajahaj ga!« mi je ukazal. Počepnila sem in kar sam si je utrl pot v požrešno muco. Jan pa mi je zarinil vrh svojega ogromnega debelega kurca v usta in ga suval in suval, dokler ni glasno zaječal. Nisem se mogla odmakniti, toplo seme sem dobila v usta. Jan me je hvaležno pogledal in zatisnil ustnice. Med krčevitim utripanjem muce sem pogoltnila polna usta sperme. Bil je resnično nepozaben večer, z Janom pa sva se od takrat naprej srečavala bolj pogosto. Povedano drugače, vsakič, ko sem se želela nasaditi na velik kurac. 😉

Če imate rade erotične zgodbe, kjer nastopajo veliki kurci :), preberite tudi – Erotična zgodba: Vročica v savni

Brstenje
Napisal Brstenje
Pišemo erotične zgodbe, žgečkljive stihe in vse, kar sodi zraven.