Ne, v naslovu ne gre za napako. Ta revolucionarni vibrator poskrbi za zadovoljitev vseh. Tako žensk vseh tipov in velikosti, kot tudi moških. Impresivno, kajne? V zadnjem času opažam poseben trend, saj se vsak novi oglaševani produkt označuje za revolucionarnega. V tem primeru, Tantus svoj produkt prav nič skromno oglašuje s sloganom: “Rumble, več kot vibrator. Je revolucija.”

Vibracijske hlačke Pantyrebel

Hlačke Panty Rebel so izdelane iz prefinjenega in mehkega materiala, ki omogoča udoben občutek in se lepo prilega telesu. Perilo ima všit poseben žepek, v katerega diskretno vstaviš vibratorček.

Za 10% popust ob nakupu uporabite kodo brstenje10

 

tantus-ruble-to-please-every-body

Zanimalo me je kaj tako zelo posebnega lahko ponudi neka igrača iz podjetja, ki se s prodajo silikonskih igračk ukvarja že več kot 20 let?

Pa peljimo Rubmle vibrator na testno vožnjo!

Tantus je manjše podjetje, ki pa se z izdelavo spolnih pripomočkov ukvarja že več kot dvajset let. Znanja in izkušenj jim tako ne manjka. Želeli so izdelati vibrator naslednje generacije, prinesti neko popestritev, ki v poplavi podobnih igračk še kako manjka. Ker je v današnjem svetu uporaba tehnologije vse bolj pogosta, so se odločili, da jo bodo s pridom uporabili. Izhajali so iz pravila, da naj bo vibrator, tako kot vsi ostali tehnološki pripomočki, uporabni za oba spola. Pri podjetju Tantus pravijo: “Vibratorji naj bi bili varni in učinkoviti za vsakogar.” Na spodnji infografiki si lahko ogledate nekaj tehničnih podatkov o vibratorju.
Rumble vibrator je primerem za vsakogar

Verjetno kar drži, da ob omembi vibratorja, večina najprej pomisli na ženske (predvsem moški se verjetno začnejo muzati). Tantus vsem moškim, ki dvomijo v uporabo vibratorja odgovarjajo: “Rumble smo ustvarili z namenom, da bi spremenili dojemanje ljudi glede vibratorjev. Ustvarili smo vibrator, ki zadovolji potrebe tako moških, kot žensk. Ta dobrih 20cm dolga igrača, ki je po obliki malo podobna čarobni palčki ima silikonsko glavo, ki jo lahko odstranite. Oprijem je ergonomičen, vibrator pa je peresno lahek. Izbirate lahko kar med 14 različnimi hitrostmi in zagotovo boste našli primerno frekvenco zase.

Glavne lastnosti vibratorja

  • Rumble je higiensko neoporečen. Glavo lahko odstranite za varno čiščenje in je iz 100% visoko kvalitetnega silikona
  • Rumble je peresno lahek. Tehta samo 190 gramov.
  • Rumble je popolnoma ergonomičen in z njim lahko upravljate lažje kot s katerimkoli drugim vibratorjem.
  • Rumble je izjemno tih, ker menimo, da je zasebnost zelo pomembna.
  • Rumble je skrbno načrtovan. Gumbi za hitrost so ravno tam kjer počiva vaš  palec, gumbi za vklop/izklop pa so odmaknjeni, tako da sredi popolnega trenutka ne boste po nesreči vibratorja izklopili.
  • 14 različnih hitrosti
  • Je brezžičen in z baterijo za ponovno polnjenje tako, da ga lahko uporabljate kjerkoli.
  • Tri dodatne glave, ki jih lahko kadarkoli zamenjate vam omogočajo hitro prilagajanje vašim trenutnim potrebam. V prihodnosti načrtujejo izdelavo novih dodatkov za dodatne posteljne izzive.

pleasure-revolution-with-tantus-rumble-vibrator

Silikonsko glava se ne odstrani zgolj z namenom čiščenja. Omogoča vam, da vibrator prilagodite svojim potrebam. Glava je zamenljiva in jo lahko zamenjate s tremi pripomočki, imenovanimi: Convertible, Dorado Flicker in Spoon. Na spodnji sliki si lahko ogledate kako izgledajo. V prihodnosti načrtujejo izdelavo novih dodatkov, ki jih boste lahko dokupil in tako nadgradili svoj vibrator.

tantus-rumble-vibrator-nastavljive-glave

Da bi izvedeli vse kar želite o tem vibratorju, vam priporočam ogled prezentacijskega video posnetka, kjer vam bo ustanovitelj podjetja Tantus, Metis Black povedala več o vibratorju. Za vse nadaljne informacije si lahko ogledato njihovo spletno stran.

Rumble vibrator vsekakor prinese nekaj novega na področje spolnih pripomočkov, predvsem me je navdušila možnost menjave glave z različnimi pripomočki, kar poskrbi za nekaj dodatne zabave.

Brstenje
Napisal Brstenje
Pišemo erotične zgodbe, žgečkljive stihe in vse, kar sodi zraven.