Sandra prihaja iz majhne vasice na gorenjskem in že od nekdaj si je želela postati foto model. Tudi zato se v študentskih letih preseli v Ljubljano, saj upa, da bo tu lahko storila prvi korak na poti k uspešni karieri modela. Po nekaj mesecih spozna prijetnega fotografa Dejana in med njima takoj preskočije iskrice. Poleg dobrega seksa pa s tem uspešno napreduje tudi njena kariera.

Vibracijske hlačke Pantyrebel

Hlačke Panty Rebel so izdelane iz prefinjenega in mehkega materiala, ki omogoča udoben občutek in se lepo prilega telesu. Perilo ima všit poseben žepek, v katerega diskretno vstaviš vibratorček.

Za 10% popust ob nakupu uporabite kodo brstenje10

 

Nekega dne pa ji Dejan zaupa svojo skrito fantazijo. Najbolj ga vzburja misel, da bi zapeljala in poseksala drugega. Misel na to se ji je najprej zdela zelo nenavadna in bila je kar malo šokirana. V naslednjih dneh je o tem precej razmišljala in vsakič se je to končalo z divjim seksom z Dejanom. “No, mogoče pa ideja le ni tako slaba,” si je mislila. In ko nekega lepega dne pozira za naslovnico revije skupaj z zelo privlačnim tipčkom je čas, da se fantazija uresniči. 😉

Erotični film: Sandrine fantazije: 1. del

Ali bi si tudi vi ogledali kako vaša bejba obdeluje sexy korenjaka?

Poglej rezultate

Loading ... Loading ...

Sandrine Fantazije po epizodah

OSTALI EROTIČNI FILMI

Brstenje
Napisal Brstenje
Pišemo erotične zgodbe, žgečkljive stihe in vse, kar sodi zraven.