Petra že dolgo ni več zadovoljna s posteljnimi predstavami svojega moža, zato skrivoma sanjari o divjem seksu s popolnim neznancem. Nekega večera na plesu v maskah spozna obdarjenega mladeniča, s katerim se v zakulisju zabava predata strastnemu seksu. Ob koncu si Petra mora priznati, da tako dobro še nikoli ni bila pofukana. Velika in debela batina je zapolnila tudi tiste kotičke, za katere niti vedela ni, da obstajajo. Tako popolno raztegnjena sedaj niti pomislila ni več, da bi še kdaj seksala s svojim možem. Zato pa toliko več sanjari o svojem skrivnostnem žrebcu in kljub temu da ne ve, kdo je in od kod prihaja, se odloči, da bo napisala ljubezensko pismo, kjer podrobno opiše vse podrobnosti o času, ki sta ga preživela skupaj. Močno hrepeni po tem, da bi ga zopet videla. Se bodo njene sanje uresničile?

Vibracijske hlačke Pantyrebel

Hlačke Panty Rebel so izdelane iz prefinjenega in mehkega materiala, ki omogoča udoben občutek in se lepo prilega telesu. Perilo ima všit poseben žepek, v katerega diskretno vstaviš vibratorček.

Za 10% popust ob nakupu uporabite kodo brstenje10

 

Galerija: Varanje na plesu v maskah z neznancem

Erotični film: Varanje na plesu v maskah z neznancem

Pismo mične gospodične

Dragi neznanec s plesa v maskah,

Morda se me boš spomnil po opisu: imam do ramen segajoče temne lase, sem vitke postave s tetovažo in velikimi lepimi joški.

Prišel si od zadaj … in me začel gnesti po joških, ujetih v živo zelen steznik. Bradavičke so mi takoj nabreknile in spodaj sem začutila mokroto in željo po še … Zaznal si jo in se s prsti nežno sprehajal po popolnoma premočenem in trzajočem mednožju. Z masko si me nekoliko nerodno poljubljal po vratu in mi končno strgal pretesen životec. Kmalu sem se znašla na zofi z resnično ogromnim orodjem v muci. Trzala sem ob vsakem vbodu. Malo mi je bilo nerodno zaradi vzdihljajev. Nato si me vzel še v stoje. Ne morem ti opisati, kako mi je všeč malo bolj grob sex. Trdni prijemi jošk, šeškanje zadnjice, nategovanje hlačk. Mislila sem, da se bom razpočila. Odlično ti gre tudi oralni sex. Ob hkratni penetraciji s prstom in lizanjem ščegetavčka sem pomislila, da te želim za večno obdržati v sebi. Navdušil si me z bogatim plačilom, ki si mi ga izbrizgal po obrazu.

Bolj kot vse si želim, da bi se ponovno srečala. Nepofukana muca te vdano čaka in upa, da me divje nasadiš. Od hrepenenja po tvojem velikem kurcu ponoči ne morem spati.

Tvoja Kraljična

 

OSTALI EROTIČNI FILMI

Brstenje
Napisal Brstenje
Pišemo erotične zgodbe, žgečkljive stihe in vse, kar sodi zraven.