Veliki črni kurci za nenasitno rjavolasko, Adriano Chechik je sex zgodbica, ki se nanaša na trdo erotični film, ki ga ja posnel studio Blacked.com, ki hitro pridobiva na priljubljenosti, sploh med ženskim občinstvom. Verjetno tudi zato, ker dajejo velik poudarek tudi na atraktivnosti moških igralcev. Tokratna zgodba je opis dogajanja v filmu, tako da lahko kasneje preverite, če so bile vaše poredne misli podobne dogajanju v filmu :).

Vibracijske hlačke Pantyrebel

Hlačke Panty Rebel so izdelane iz prefinjenega in mehkega materiala, ki omogoča udoben občutek in se lepo prilega telesu. Perilo ima všit poseben žepek, v katerega diskretno vstaviš vibratorček.

Za 10% popust ob nakupu uporabite kodo brstenje10

 

Veliki črni kurci in kako so obdelali sexy Adriano Chechik

Pri Blacked.com so znani po tem, da v svoje porno filme dodajo vsaj nekaj malega zgodbe in jih tako naredijo kanček bolj zanimive.

Vsako ljubezensko razmerje se z leti ohladi in nič drugače ni bilo v poročenem življenju naše protagonistke Adriane. Z možem sta se sicer dobro razumela, ampak spolno življenje je z leti postalo monotono in Adriana se je vse bolj pogosto potešila kar sama, ob ogledu erotičnih filmov. Sčasoma je ugotovila, da jo najbolj privlači “interracial sex”, še posebej veliki črni kurci. Mogoče tudi zato, ker je bil to še vedno velik tabu v njenih domačih krajih. Vedno bolj pogosto je razmišljala, kako bi svoje življenje popestrila s črnim žrebcem.

Adriana uresniči svojo dobro skrito fantazijo v kateri jo dodobra obdelajo veliki črni kurci

Nekaj mesecev kasneje, Adriana spozna vročega temnopoltega producenta v bližnjem fitnes klubu. Kmalu si začneta skrivoma dopisovati in vsebina sporočil postaja vse bolj vroča. Zvečer, ko je mož zaspal, je pogosto masaturbirala na velikega kurca iz fitnes kluba (vsaj tako si ga je predstavljala).

Nekega dne, ko je imel mož zopet celodnevne službene obveznosti, se je Adriana ponovno dolgočasila na kavču. Končno se le odloči, da bo stvari vzela v svoje roke in se dogovori za vroč zmenek. Polna pričakovanj se odpravi do njegovega stanovanja. Vroča muca ji rahlo utripa, ko ji črni ljubimec odpre vrata.

Veliki črni kurci lepo pašejo v Adrianina vroča usta

Posede jo na kavč, kjer pa na njeno presenečenje že sedita dva njegova prijatelja. Najprej si misli, da sta zgolj na obisku in da bosta kmalu odšla. Toda kaj kmalu ji postane jasno, da temu ne bo tako in da se ji danes ponujajo kar trije veliki črni kurci. Za trenutek jo postane malo strah, dvom in negotovost pa kmalu izgineta ob misli na ekstazo, ki se ji obeta. Kdo ve, če se bo še kdaj ponudila priložnost, da obdela kar tri velike fante naenkrat.

En velik črn kurac za v muco, drugi za v usta

Pogled na tri velike črne tiče jo razvname tako, da povsem izgubi razsodnost. Izmenično z usti in rokami vneto obdeluje vse tri hkrati. Pomenljivi pogledi njenih ljubimcev dajo vedeti, da tako pohotne muce še niso srečali.

Gangbang se začenja

Adriana se kmalu ne more več zadrževati, prvemu ljubimcu ukaže, da hoče njegovega kurca vase, takoj, zdaj! Z nasmeškom na obrazu ji fantje en za drugim ustrežejo in napolnijo muco z velikimi črnimi batinami. Dva jo izmenično porivata od zadaj, med tem ko ona hitro in sunkovito z usti obdeluje tretjega. Ampak Adriana hoče še več. Rada bi dva kurca naenkrat, rada bi ga v ritki.

Dvojna penetracija

Dvojna penetracija z velikimi kurci

Niti v najbolj skrivnih fantazijah si ni predstavljala, da bo v svoje luknjice vzela kar tri velike črne kurce hkrati. Muca, ritka in vroča usta so bila vsa do konca zapolnjena in zadovoljno je predla v sladki bolečini.

Za trenutek se ji je zazdelo, da bo naslada trajala večno. Predramil jo je znani okus, ki je v krčih zapolnil njena usta.

Zadovoljstvo

Za konec pa si oglejte še erotični film o naši zgodbici.

VIR FOTOGRAFIJ IN FILMA: PornTube Blog

Brstenje
Napisal Brstenje
Pišemo erotične zgodbe, žgečkljive stihe in vse, kar sodi zraven.