Petra je že dolgo časa sovražila svojo službo. Bilo je dolgočasno in polno brezveznih pritiskov iz vseh strani. Nekega dne je opazila oglas za pridobitev certifikata v terapevtski masaži. In tako se je na hitro odločila, da bo pustila službo in s pridobljenim certifikatom odprla svoj masažni salon. Njenemu možu to sprva ni bilo povšeči, saj je v masažni salon preuredila kar njune kletne prostore. Od trenutka, ko se je odločila za novo kariero je sedaj minilo  že dobrih 5 let. V tem času je pridobila precej stalnih strank iz posel je lepo cvetel.

Vibracijske hlačke Pantyrebel

Hlačke Panty Rebel so izdelane iz prefinjenega in mehkega materiala, ki omogoča udoben občutek in se lepo prilega telesu. Perilo ima všit poseben žepek, v katerega diskretno vstaviš vibratorček.

Za 10% popust ob nakupu uporabite kodo brstenje10

 

Nekega dne pa je vso to rutino prekinil mlajši moški, ki jo je takoj očaral. Bil je nekoliko višji od nje, z močnimi, širokimi rameni in čvrstimi rokami. Bil je nekaj let mlajši od nje in že ob prvem pogledu nanj je začutila erotično napetost. Njegov čvrsti stisk rok pa ji je rahlo dvignil pritisk. Pospremila ga je v masažni salon in ob kozarcu soka ga je izprašala o morebitnih zdravstvenih težavah in kaj od masaže sploh pričakuje. Razložil ji je, da mu stres in sedeč položaj v službi povzročata precej bolečin v križu in splošno otrdelost mišic. Zaradi treniranja nogometa pa je imel poškodovano mečno mišico. Terapevtka h kateri je običajno hodil je bila na porodniški in mu je priporočila prav njo.

Kot pa bomo opazili iz spodnjega videa se je erotična masaža razvila v nekaj precej bolj strastnega in divjega.

Erotični film: Veliki joški zmasirajo velik penis

OSTALI EROTIČNI FILMI

Brstenje
Napisal Brstenje
Pišemo erotične zgodbe, žgečkljive stihe in vse, kar sodi zraven.