Zelo sem se že veselila Nikove tridesetletnice. Vedno je priredil dober žur, tokrat pa se je že nekaj dni prej šušljalo, da mu fantje pripravljajo neko presenečenje. Kaj naj bi to bilo, smo vsi zgolj ugibali, na misel mi je prišel striptiz. S Tadejem sva tisto soboto že zgodaj odpravila k njemu. Bila sva dobra prijatelja še iz srednje šole in ker se, odkar sem se preselila k Tadeju na drug konec Slovenije, že dolgo nisva videla, sem z njim želela spregovoriti nekaj besed na samem, še preden bi se napil. Že nekaj časa me je preganjalo, da mu moram nekaj povedati …

Vibracijske hlačke Pantyrebel

Hlačke Panty Rebel so izdelane iz prefinjenega in mehkega materiala, ki omogoča udoben občutek in se lepo prilega telesu. Perilo ima všit poseben žepek, v katerega diskretno vstaviš vibratorček.

Za 10% popust ob nakupu uporabite kodo brstenje10

 

Striptiz in velike joške

Ko sva prišla, sta se na vrtu okrog njega že pasli dve joškasti blondinki in zdelo se je, da mu ne zbujam nikakršne pozornosti. S Tadejem sva položila darilo na ogromno gasilsko mizo in med pitjem piva začela nek vsakdanji pogovor. Čeprav je Tadej nosil črna očala, sem opazila, kako z očmi požira privlačni prasički, kar pa je na mojo grozo počel tudi Nik. Stal je med obema in hahljal se je kot bebec, ko mu je ena polagala roko na svoja zagorela stegna. Nosila je črno čipkasto majčko brez modrčka in nič čudnega ni bilo, da sta oba fanta buljila njeno obdarjenost. Hotke so ji pokrivale pol nabildanih ritnic. Druga mu je nekaj prigovarjala in ga nekajkrat prijela za bicepse. Na srečo so moj skorajšnji izpad ljubosumnosti preprečili drugi gostje – bivši sošolci. Zapletli smo se v prijeten klepet in ko sem se zavedla, da sta tisti avši izginili iz zabave, mi je odleglo.

velike-joske-striptiz-2

Z Nikom sva se nekajkrat spogledala. Še po nekaj letih me je zaščemelo v hlačkah. Bil je že od nekdaj neustavljivo privlačen. Ko sem seksala s Tadejem, sem pogosto morala misliti na Nika, da mi je sploh prišlo. Kmalu se je zvečerilo, vsi smo že nekaj spili in prišel je čas za glavno presenečenje. Pričakovali smo, da bodo pripeljali torto velikanko ali pa da bo moral opravljati kakšne naloge, ki nas bodo spravljale v smeh. Zaslišala se je orientalska glasba in nas pustila v negotovosti. Čez čas smo se morali usesti – punce na svojo klop in fantje na svojo. Od daleč sem zagledala Nika v spremstvu dveh blondink. Bilo je kaj videti. Srednje veliki, čvrsti joški so jima med hojo nežno priskakovali.

Veliki joški poskakujejo

Vroči striptiz

Sprva sem mislila, da imata vsaj spodaj oblečene črne hlačke, imeli sta zgolj trakec, ki jima je prikrival venerin griček in del ritke. “Striptiz se obeta!” me je prešinilo. A najhuje je šele prihajalo. Fantje so jima naklonili bučen aplavz in odobravajoče komentarje. Tudi na Tadejevem obrazu je zasijal debilen nasmeh. Punce smo se morale usesti na klop, blondinki, Taja in Pia, pa sta si ena drugi joške namazali s sladkorno peno. Nato se je ena z enim stegnom usedla na mojo nogo, z drugo pa na sosedino in morali sva ji brez pomoči rok polizati sladkobo z jošk. Bilo mi je strahotno nerodno, a hkrati sem morda tudi zaradi Nikovega spodbujanja začutila, da imam mokre hlačke. S sosedo na klopi sva se posmejali in začeli lizati.

Vroči striptiz

Okoli bradavičk se je pena močno prijela in morala sem kar dobro krožiti z jezikom, da sem vso postrgala. Vidno zadovoljna se je Taja umaknila z najinih naročij in opazila sem njeno na gladko pobrito češpljo, ki se je kazala izza trakca. Otrdele bradavičke si je na novo namazala, tokrat sama, s peno in šla k naslednjim puncam. Fantom je steklo pivo in kar predstavljala sem si, kako se ne bi branili fuka kar tam, pred vsemi. Tale striptiz je zagotovo prehajal v nekaj več. Ko so se vse punce, nekatere, z mano vred, prvič soočile z ljubimkanjem ženskega telesa, so bili na vrsti fantje. Tedaj se je oglasil Nik: “Fantje, bodite nežni. V muce jima ne vtikajte ostrih predmetov.” Kar pobuljila sem. To je bilo torej presenečenje za nas, ne zanj! Taja in Pia sta na fantih imitirali sex v sedečem položaju in med opazovanjem, ki je v nas mejilo na ljubosumje, je prisedel Nik.
“Dobro ližeš, mačka!” me je pozdravil. “Kaj misliš, bosta tvojega meniha razgreli?” ni odnehal.

gole-ženske-čipke-seks-4

Najraje bi eksplodirala. Ravno sem opazovala Tadeja, ki se je sprva delal kot nezainteresiran, potem pa sem videla, kako je edini izmed vseh tipov, porinil eni prst v ritko in ji lizal joške. Najraje bi ga ubila. Čez nekaj trenutkov je že ležal v travi in ona se je pasla na njem. Bila sem jezna, vedela sem, da je preveč spil, a vseeno me je preganjala panika, da bi jo, če me ne bi bilo zraven, brez oklevanja podrl. Nik me je objel čez hrbet in mi na drugi strani privzdignil joško. “Ne sekiraj se, saj veš, da je že od nekdaj kreten,” mi je rekel. “Greva po martini,” je predlagal in me za roko odpeljal v hišo. Bila sem na meji, da se razjočem, a po drugi strani sem vedela, da ima Nik prav. To mi je rekel že, ko sem ga pustila zaradi Tadeja, vendar me je pustil pri miru. Jaz pa sem ga sanjala noč in dan.

Začelo se je filmsko. Že na hodniku mi je slekel majico in odpel modrc in se zaril v joške. Odnesel me je v sobo in zaklenil za seboj. Srce mi je začelo neusmiljeno biti, ko sva se že na meji grobosti zalizala. Odpel mi je hlače in raztrgal tangice. “Preskočila bova tvoj striptiz. Zdaj ti bom vrnil za vse,” je hudobno rekel. Iz nočne omarice je vzel lisice in me ležečo na trebuhu priklenil na letve svoje postelje. “Na široko razpri noge,” mi je ukazal. A svinja se ni takoj lotila dela. S prstnimi blazinicami me je rajcal po sramnih ustnicah in se le nekajkrat dotaknil ščegetavčka. “Si pa mokra prišla. A te nič ne obdela?” se je norčeval. Raje mu nisem povedala resnice. Še naprej me je mučil s to počasno tehniko in nič ni kazalo, da me bo že končno pofukal, dokler nisem začutila, kako mi je do konca zarinil prst v ritko. “Kaj stiskaš pičkico, hehe,” je rekel.

Veliki-kurci-2del-3

Zastokala sem. Prosila sem ga, naj me pofuka. Ni se pustil prositi. Osvobodil me je in me dvignil. Prijela sem ga okrog vratu in z neskončnim užitkom razprla muco za njegovo ogromno batino. nabijal me je nase kot nor. Nisem se mogla več kontrolirati in začela kričati, njemu ni bilo mar. “Naj se sliši,” se je posmejal in me še v hitrejšem ritmu nasajal, dokler me ni posadil na kolena in me pošprical po obrazu. Posmejal se je in me pogrickal po bradavičkah. Ko sva se ohladila, sva se z martinijem v rokah odpravila na vrt. Striptizeti sta se še vedno plazili po fantih in nihče sploh ni opazil najine odsotnosti. Vsekakor najboljši ženski striptiz, kar sem jih doživela hihi.

VIR FOTOGRAFIJ: Tumblr

Brstenje
Napisal Brstenje
Pišemo erotične zgodbe, žgečkljive stihe in vse, kar sodi zraven.