Vročina nam zadnje julijske dni res ni prizanašala. Zbujali smo se z motnimi pogledi in lepljivimi telesi. Da bi se v soparnih nočeh kdo požgal, nam ni padlo na kraj pameti. Čeprav moram priznati, da je po mesecih suše ob pogledih na zagorela potetovirana ramena mišičnjakov muca pogosto hrepeneče zagrulila.

Vibracijske hlačke Pantyrebel

Hlačke Panty Rebel so izdelane iz prefinjenega in mehkega materiala, ki omogoča udoben občutek in se lepo prilega telesu. Perilo ima všit poseben žepek, v katerega diskretno vstaviš vibratorček.

Za 10% popust ob nakupu uporabite kodo brstenje10

 

Z Moiro sva pakirali nahrbtnike z vsemi nepogrešljivimi pripomočki, ki jih sodobna ženskica potrebuje na plaži: knjižico z erotičnimi zgodbami, dnevnik, iPod in telefonček, ki je neumorno fotografiral izklesana moška telesa, ki so tešili vrzel ob čikcanjih v samotnih večerih na m₂ velikem ljubljanskem balkonu. Snežnobela polt pod kopalkami je brez prehodov prehajala v bronasto morsko barvo. Z nasmeškom sem pomislila, kako so ti kontrasti vzburjali Jaka, bivšega žrebca, ki se je žal preselil v Stockholm in je za seboj pustil nepopravljivo praznino …

Seksi-bejbe-bikinke-velike-joske-19

Med pazljivim stopicanjem med množico zagorelih teles, ki so dišala po vseh možnih vonjih sončnih krem, sva se prebijali do kamnitega zidu. Tam sva razgrnili brisače in se slekli.
“Samo še tri dni smo tukaj,” sem s kancem otožnosti, ki je nakazoval, da sem si od dopusta nadejala malo več akcije, rekla Moiri.

“Malo se sprosti, pa bo. Obleci tangice, odpni modrček, jaz pa nama grem po pivo,” je smeje rekla. Gledala sem jo, kako je v belih tangicah in zgoraj brez odhitela v plažni bar. Polni joški so ji radostno poskakovali. Njeni blond dolgi lasje in zafrkljiv nasmešek so bili magnet, na katerega so se lepili fantje. Ampak ni dala pogosto, ko pa je, sem o tem izvedela prva. S kirurško natančnostjo je znala opisati orodja svojih porivačev in občutke ob penetraciji. Priznam, njene zgodbe so me vedno vzburjale. Ko sva prekinili klice, sem vedno imela premočene hlačke.

Seksi-bejbe-bikinke-velike-joske-15

Prinesla mi je steklenico temnega piva, s katere so polzele kapljice. Z občudovanjem me je pogledala. “Kaj ti je ženska, da si tako zategnjena? Za take joške bi marsikatera dala celo premoženje!” mi je rekla in me frcnila v desno joško. Nazdravili sva. Šele tedaj sva opazili, da naju z leve pogledujeta dva visoka blondinca, na srečo prijetne postave. Moira mi je podala svoja rezervna sončna očala in ukazala, naj se delam, kot da ju ne vidim. Sama je imela črna stekelca in skrivaj škilila proti njima. “Desni je moj,” si je rezervirala svojo žrtev.

velike-joske-tangice-na-plazi

“Ne vem, kako ga boš dobila,” sem se ji posmejala, saj sem razbrala, da govorita v nekem pojočem severnjaškem jeziku. Moira je pobrskala po svojem nahrbtniku in izvlekla sončno kremo. Čeprav je bila že vsa zagorela, je želela, da jo namažem. Podložila je noge pod ritko, z bokom se obrnila k Vikingoma in s kar se da velikim zanimanjem pogledovala v kamenčke pred sabo. “Pridi sem in se usedi nasproti,” je rekla. Takoj sem razumela njen namig – uprizoritev mazanja jošk. Najprej je Moira namazala moje bele, me skoraj naslonila na svoje, ko mi je mazala še hrbet in skorajda s prsti zlezla na ritnice, nato pa sem še jaz njene. Prvič sem se dotaknila ženske, kar pa je bila moja velika skrita želja. “Še vedno gledata,” mi je šepnila Moira. “Poljubi me!” je rekla.

vroci-tip-plaza-1

“A?” sem bila začudena.
“Zaliži me! Saj je štos! Ne mislim se valjati s tabo. Zmiži in misli na svojega Jaka!” je rekla. Še vedno sem jo božjastno gledala, zato me je prijela za čop in me sama zalizala. Moram priznati, da veliko bolje od vseh porivačev do sedaj. Pri tem me je začela božati po prsih, jaz pa njo za ritko. Morda bi se razvilo še kaj več, če ne bi neke histerične ženske začele kričati in se zgražati svojim možem. Ti so se delali, da se jim stvar gnusi, ampak saj vemo … Najina blondinca sta medtem izginila s svojih brisač. Pomislila sem, da sta morda skočila v morje ohladit svoji trdonji. Zapletli sva se v nek brezvezen pogovor in se trudili delati neumne obraze ob odhodih pobesnelih konzervativnih žensk. Za najina hrbta sta se nenadoma od nekod prikradli namišljeni žrtvi s štirimi pivi v rokah. Podala sta nama dve in sprva začela ogovorjati v svojem spevnem jeziku.

Očitno sta naju imela za svoji. Na srečo smo se lahko sporazumeli v angleščini in to na veliko začudenje brez običajnih vulgarnih pogovorov, kot sva jih bili vajeni že od treznih domačih ruralcev.
Meni je bilo nerodno biti razgaljena pred njima, kar je hitro opazila Moira in mi podala ohlapno belo majčko in nas spravila plavat. Olaf je bil navdušen nad mojim plavanjem, ki sem ga trenirala deset let, jaz pa nad njegovimi belimi dlačicami po prsih, ki so kar vabile, da se zakopljem vanje. Imel je lepe dolge močne roke, ki me vedno sesujejo. Ko smo se ohladili od začetne vročice, smo se odpravili iz vode. Olaf mi je prijazno podal roko, ko sem se lomila po ostrih kamenčkih. Opazila sem, da ga je zelo zanimala tudi moja vsebina bele majčke. Moira se je neumno hihitala svojemu Krisu. Povabila sta naju k sebi v apartma, kjer bi skupaj pripravili kosilo.

Moira in Kris sta odšla prva, meni pa je Olaf pomagal rešiti se hladnega oklepa z jošk. Med pogovorom o njegovi raziskovalni službi me je zagrabila omotica in prijela sem se njegovega boka. Objel me je in kljub vonju po morju je pridišal nek star vonj njegovega parfuma. Pograbil me je in me peljal po stranski potki mimo sprehajalne poti. Nekje v senci borovcev sva se ustavila. Nisem si mogla več pomagati, nekajmesečna pustinja me je uničila. Olaf me je začudeno pogledal in nekaj začel spraševati o lezbijkah. Nisem se pustila motiti. Kmalu se je tudi sam sprostil. Kurac v ustih mu je začel neusmiljeno nabrekati. Spet je začel nekaj jadikovati, ampak ga je ustavil moj jezik v ustih. Usedla sem se mu v razgreto naročje. Ko sem mu s poznavalsko vnemo nataknila kondom, si je vidno oddahnil in spet začel nekaj o lezbijkah. Porinila sem ga na hrbet in mu stisnila dlani. Kot bi bila ustvarjena eden za drugega! Pofukala sem ga kot žival.

Ko sem Moiri v apartmaju v slovenščini pripovedovala o tem, je bila jezna – onadva pa sta medtem pripravljala kosilo za vse. Fanta sta se na balkonu nečemu naenkrat začela glasno smejati.

Brstenje
Napisal Brstenje
Pišemo erotične zgodbe, žgečkljive stihe in vse, kar sodi zraven.