Cel večer je že deževalo in z ženo Zalo sva po večerji posedala sama doma in ravno sva izpraznila drugo steklenico vina. Oba sva bila že kar precej omotična, ko se nenadome obrne proti meni in reče: “Lahko si zelo srečen, da si z mano.” Malo presenečeno ji odvrnem:”Res, kako to?”

Vibracijske hlačke Pantyrebel

Hlačke Panty Rebel so izdelane iz prefinjenega in mehkega materiala, ki omogoča udoben občutek in se lepo prilega telesu. Perilo ima všit poseben žepek, v katerega diskretno vstaviš vibratorček.

Za 10% popust ob nakupu uporabite kodo brstenje10

 

Kar malo prevzetno mi odvrne: “Lahko bi imela kateregakoli tipa na tem svetu, ampak sem izbrala tebe. In bodiva poštena, noro dobro izgledam.”

Njena drznost me je spravila v smeh: “Hudo izgledaš in priznam, da sem zadel terno, kar se tega tiče. Ampak kateregakoli? Malo drzna izjava, se ti ne zdi? Stavim, da ne moreš imeti kogarkoli.”

Kar naenkrat je dobila tisti značilni uporniški izraz na obrazu in kar malo jezno je rekla: “Še enkrat reči, da ne morem. Greva stavit?”

Bil sem rahlo šokiran in potreboval sem nekaj trenutkov, da zberem misli, nato pa sem tudi sam precej samozavestno odgovoril, da ne more dobiti tipa, ki bi ga jaz izbral.

“Haha. Ti samo izberi enega tipa in pofukala ga bom, samo, da ti dokažem, da nimaš prav,” je porogljivo odvrnila.

“Dobro,” odgovorim, brez da bi razmišljal. “Naročil bom pico in bova videla, če lahko poseksaš dostavljalca.”

“Ok, samo da ne boš potem ljubosumen, ko ga bom jahala. Prosil si za to.” 😉

Malo lahkomiselno sem se tej izjavi samo posmejal in naročil pico. Samo, da bi ji dokazal, da nima prav. Ko je uvidela, da sem smrtno resen, je kot blisk skočila pokonci.

“Kam pa greš?”

“Dragi možek, delo imam. Za uspešen lov so dobre predpriprave ključne,” mi je odvrnila in odskakljala v spalnico.

Čez dobrih petnajst minut se je vrnila in oblečeno je imela precej manj kot prej. Zgoraj je nosila rahlo prozorno belo majčko, skozi katero so se videle njene temne bradavičke. Dolga je bila ravno dovolj, da je malo pokrila spodnje perilo – v tem primeru komaj vidne črne tangice.

Sexy ritka

“Uh, kaj pa počneš,” sem zmedeno vprašal.

Točno to, kar si mi rekel naj naredim. Zajahala bom dostavljalca pice.”

Bil sem ravno dovolj pijan, da nisem ugovarjal. Odločil sem se, da pustim, da izvede zapeljevanje, še vedno prepričan, da bo neuspešno. Nekaj minut kasneje je nekdo pozvonil pri vhodnih vratih. Čas je bil. Čas, da Zala pokaže svoje čare. Odskakljala je proti vratom, sam pa sem jo od zadaj opazoval. Prav je imela. Noro dobro izgleda, popolno telo in njena čvrsta, okrogla, mala ritka je bila res greha vredna. Sploh, ko se je med hojo tako lepo zibala levo in desno.

Sunkovito je odprla vrata in tam je stal postaven črn moški, v zgodnjih dvajsetih. Zala je kakšno desetletje starejša in počasi mi je postajalo jasno, da takšen mladenič nima kaj dosti možnosti, da bi se uprl pohotni, sexy milfi. Zunaj je še vedno močno deževalo in dostavljalec je bil dodobra premočen. Zala ga je takoj povabila naj vstopi in ko je hodila proti dnevni sobi sem lahko opazoval, kako je bil pogled dostavljalca nepremično uperjen v ženine tangice.

Mirno in lahkotno se je sprehodila do TV kabineta, kjer je naredila globok priklon proti spodnjemu predalu. Njena okrogla ritka se je prikazala v polnem sijaju. Fant niti malo ni skušal prikriti, da strmi v njeno rit. Mislim, da niti ni opazil, da sem tudi jaz v sobi. Zala se je zelo očitno in namenoma razkazovala in moral sem priznati, da je delovalo.

Nenadoma se je Zala sunkovito obrnila in za trenutek opazila njegovo buljenje v rit. Z nasmeškom na obrazu mu je rekla: “Oh, ubogi mladenič, saj si ves premočen. Ne moreš tak nazaj na mraz, se boš še prehladil.”

“Ne, saj je ok,” je komaj slišno zamomljal nazaj.

“Neumnost. Tvoja oblačila lahko dam v sušilec za 15 minut in bodo suhe in tople.”

Zdelo se mi je, da mu je ob tem še pomežiknila.

Stal je tam kot lipov bog, brez da bi karkoli odvrnil. Zala je tako mirno in brez besed začela odpenjati njegovo srajco. Ob njegovi mišičasti in izklesani postavi se je pohotno nasmehnila. Bila je nora na mišičaste tipe in iz tega razloga sem precej časa preživel v fitnesu.

Srajco je odvrgla kar na tla in sedaj še bolj drzno kot poprej posegla po zadrgi na hlačah. Malo se je začel upirati, ampak ga je hitro utišala in z angelskim pogledom dejala, da si ne bi odpustila, če bi se prehladil zaradi nje.

“Ni kaj, obvlada”, sem si moral priznati.

Obdarjen, mišičast tip

Zala je nadaljevala z odpenjanjem in ko je končala je hlače potegnila vse do tal. Ob tem se je seveda zopet globoko priklonila, da je dostavljalec dobil lep pogled na ritko še iz drugega zornega kota. “Ubogi” dostavljalec je sedaj stal sredi sobe samo v oprijetih belih boksaricah skozi katere se je očitno videl na pol otrdel kurac.

“Kar usedi se. Takoj bom nazaj.”

Sedeč na kavču je začel malo neroden pogovor z menoj: “Vaša žena je res prijazna ženska.”

Iz še vedno neznanega, malo izprijenega razloga mu odvrnem: “Ah, saj ni moja žena, sva samo cimra.”

Ob tem se mu je opazno razvedril pogled.

Zala se je kmalu vrnila, ampak tokrat brez majčke. Najin gost se je skoraj zadavil, ko je z odprtimi očmi buljil v čudovite joške moje žene.

“Nisem želela, da bi se počutil neudobno ob dejstvu, da bi bil edini brez oblačil. Saj ne zameriš, kajne,” ga je Zala vprašala z najbolj nedolžnim pogledom, kar sem jih kdaj videl.

Dostavljalec se je nasmehnil in Zali zagotovil, da ji prav nič ne zameri. Čudno, res. In pogled, na boksarice je pokazal, da ji resnično ne zameri. Ravno takrat je tudi Zala opazila polno erekcijo.

“Oh, pa ja niso tudi boksarice premočene? Bom še to dala v sušilec, prav? Vstani.”

S široko odprtimi usti je mladenič vstal, skoraj kot v počasnem posnetku. Zala je pokleknila in z obemi rokami zagrabila za boksarice. Gledala me je direktno v oči, ko je s hitrim gibom potegnila boksarice navzdol, do tal.

Velik črn kurac je kot vzmet skočil iz hlač in Zalo skorajda udaril v obraz. “Torej je res,” se je zahihitala.

“Kaj je res?, je vprašal razgaljeni mladenič.

“Da imajo črnci ogromne tiče,” odvrne Zala, medtem ko je z obema rokama že objemala neverjetno debelega in vsaj 20cm dolgega kurca. Še preden je lahko odgovoril, je lana z jezikom že obdelovala veliko batino. Izgledala je kar malo nerodno, saj je bil že kar prevelik za obdelavo. No, pa tudi izkušenj s takimi še ni imela.

Po nekaj minutah borbe z velikanom je vstala in se znebila tangic, gosta pa posedla na kavč in mu na široko razprla noge. Usedla se mu je v naročje, tako da je bil njegov kurac pred pičkico, s katero se je nežno drgnila ob batino.

Ob drgnjenju je rahlo predla in vidno uživala, ko jo je mladenič od zadaj grabil za joške.

“Imaš kondom?” mu je nežno zašepetala.

Malo ga je zagrabila panika, nato pa se je z vprašujočim pogledom obrnil k meni.

“Žal mi je, ampak tako velikih kondomov pa nimam,” sem se zasmejal.

Za trenutek je izgledal malo obupano, nato pa se je Zala z nasmeškom na obrazu dvignila in zagrabila velikana ter ga usmerila proti vroči pičkici.

Debela glava se je dotaknila ščegetavčka in ob tem je rahlo kriknila, celo telo pa se je ob očitni naelektrenosti malo streslo. Njegov kurac je bil res dolg, ampak še bolj kot dolžina je bila impresivna debelina. Bil je že kar absurdno debel, verjetno skoraj dvakrat debelejši od mojega.

Počasi, zelo počasi se je spuščala na velikana in pičkica se je počasi širila. Prišla je nekje do polovice, ko se je ponovno dvignila. In spustila, in dvignila. Z vsakim potegom je lahko vzela vase kakšen dodaten centimeter. In z vsakim centimetrom so postajali glasnejši tudi njeni vzdihi. Vse dokler ni zakričala ob močnem orgazmu, ki je pretresel celo telo. Niti se ni še umirila po prvem orgazmu, ko je bil že na poti drugi. Tik preden jo je spet streslo je divje zakričala:

“Jaaaaaa, fukaj me s svojo veliko črno batino. Toliko večji si od mojega moža. Noro je, fakkkkk!!!”

Jahanje velike batine

Tega ni bilo ravno prijetno slišati, kljub temu, da sem bil ob vsem tem kar krepko vzburjen. Moja žena fuka drugega tipa, tik ob meni in zraven kriči kako ji paše njegov velik kurac. In ja, njegov kurac je bil res velik, kaj velik, ogromen je bil.

Ravno sem skušal reči, da naj mu vsaj ne pride v pičkico, ko je Zala zavpila: “DA, naj ti pride v pičkico, pride naj ti globoko v pičkico!”

Ni mi bilo jasno od kje je prišlo to. Izgleda, da bo kar držalo, da ženske ob velikih, debelih kurcih izgubijo razsodnost.

Zala je še vedno divje jahala velikega kurca, ko sem videl kako je dostavljalec naenkrat začel močno grabiti ženo za joške, v naslednjem trenutku pa mu je divje prišlo. Zala je počakala, da se je do konca izpraznil, nato pa skočila iz naročja in dala velikemu kurcu še zadnji poljub.

Velik črn kurac za mojo ženo

Nato je odhitela v kopalnico in prinesla nazaj suha oblačila in mu plačala za dostavo (z mastno napitnino). Počakala je, da se je oblekel in ga pospremila ven. Dostavljalcu ni bilo nič jasno, iz sebe ni spravil niti besedice.

Takoj, ko je odšel se je obrnila proti meni: “Sem ti rekla, da lahko pofukam kogarkoli hočem. Srečo imaš, da želim samo tebe.”

Nisem vedel kaj naj odgovorim na to. Kako naj odgovorim na njene besede med sexom z … kako mu je že ime?

Pofukala je tipa in ga ni niti vprašala po imenu!?

 

Povzeto po: Literotica

Brstenje
Napisal Brstenje
Pišemo erotične zgodbe, žgečkljive stihe in vse, kar sodi zraven.