Več let me je neka fantazija žrla in končno sem  zbral pogum (po nekaj kozarcih rujnega), da sem jo zaupal svoji ženi, s katero sva poročena že 18 let. Še sam ne vem, zakaj sem čakal tako dolgo, saj je v postelji rada podrejena in skoraj vedno stori vse, kar si zaželim.

Vibracijske hlačke Pantyrebel

Hlačke Panty Rebel so izdelane iz prefinjenega in mehkega materiala, ki omogoča udoben občutek in se lepo prilega telesu. Perilo ima všit poseben žepek, v katerega diskretno vstaviš vibratorček.

Za 10% popust ob nakupu uporabite kodo brstenje10

 

Analni seks, perverzno erotično perilo, fotografija, vse, kar vam pride na pamet. Imava veliko igračk, od lisic pa do vibratorjev in dildotov – večina njih je “zelo zdrave” velikosti. Ko kdaj domov prinesem novo igračo, niti trene več ne. Brez zadržkov in oklevanja stori, kar si zamislim. Toda ta fantazija je bila povsem druge narave in zato sem potreboval kar nekaj poguma, da sem jo obelodanil.

swing-zabava-se-lahko-zacne-2

Torej, imel sem neko fantazijo. Perverzno fantazijo. Premagala me je misel, da bi opazoval (in fotografiral) svojo ženo z velikim kurcem v njenih sexy ustih. Ni problema, kajne? Zagotovo bi se strinjala, pravite?

Ja, želel sem videti Zalo z velikim v ustih. Nisem želel, da bi mu ga pofafala. Želel sem samo, da bi ji ga dal v usta, jaz bi naredil par fotk in to je to.

Po drugi strani pa sem tudi kar precej ljubosumen. Nobenemu drugemu moškemu ne pustim niti blizu svoji ženi. Izgleda predobro, da bi. Sexy, petična bejba s kratkimi blond lasmi, angelskim obrazom in hipnotičnimi modrimi očmi. Visoka je manj kot 160 cm in tehta pod 50 kg. Joškice so majhne (kot si lahko predstavljate) in čvrste. Če bi nosila modrc, bi bil velikosti A. Ozek pas in majhna, napeta ritka. Je mala damica in izgleda naravnost čudovito. Imava tri otroke, ampak ne bi nikoli tega opazili po njeni postavi.

petična-blondinka-sexy-joške-2

Sedaj si lahko predstavljate, zakaj mi je bilo tako težko na plano spraviti svojo fantazijo. Ampak nekega večera sva se ga napila in besede so naenkrat začele kar vreti iz mene. Med pogovorom sem strmel predse, saj je nisem zmogel gledati v oči. Ko sem končno iz sebe spravil vse, kar sem mislil povedati, sem jo končno pogledal. Oblila jo je rdečica, oči pa je imela široko odprte. Utihnil sem in čakal, da spregovori.

“Torej, če prav razumem, želiš, da vzamem v usta kurca nekega drugega tipa?”

“Da,” sem odgovoril kar malo osramočeno.

“Si prepričan, da si tega želiš?”

“Bolj kot karkoli,” sem odgovoril. “Čisto bi me razvnelo. In ne predstavljam si nič bolj vročega kot to.”

“Ampak me boš še vedno ljubil, ko bo tega konec?” je dvomljivo vprašala.

“Še bolj kot zdaj, če je to sploh možno.”

“V redu.”

Tako mi je odleglo, da sem jo poseksal kar tam na kavču in od vsega razburjenja mi je prišlo čisto prehitro.

Po tem mukotrpnem priznanju sva se začela pogovarjati, kako bi to izvedla. Fotografije niso bile težava, saj sva imela že ničkoliko fotografij, tako njenih, kot tudi skupnih. Najtežje je bilo seveda izbrati zvezdnika te fotografske seanse.

“Verjetno bi blo najbolje, da dobiva nekoga, ki ga ne poznava,” sem predlagal, ker si nisem želel nerodnih srečanj enkrat v prihodnosti.

“To se mi zdi smiselno, ampak kako bova vedela, da ima tip velikega? Ne morem kar hoditi do naključnih neznancev in jih spraševati, če imajo velikega?” se je zasmejala.

Imela je prav. Za trenutek sem utihnil in razmišljal.

“Am, drugače poznam nekoga, ki ima zares velikega,” je naenkrat rekla in prekinila napeto tišino.

Skoraj bi se zadušil ob tej izjavi: “Kako za vraga pa ti poznaš nekoga, ki ima velikega???”

“Ah ne jezi se. Moja prijateljica Katarina se pogosto hvali, kako velikega ima njen mož. Prepričana sem, da bi bil za to.”

Katarino in Miha sva poznala že iz srednješolskih dni. No, to ni bilo točno to, kar sem imel v mislih. Ampak imela je prav. Neznanec nekako ne bi bil dobra opcija.

“Ja, mogoče pa bi šlo,” sem se tolažil.

“Super, ga bom jutri povabila na obisk,” se je Zala muzala in me opazovala.

Čutil sem, kako se mi viša pritisk v glavi. Nisem si predstavljal, da se bo to zgodilo tako hitro. Toda hitro sem se zbral, pokimal in se ji nasmehnil. To je to, bila sva dogovorjena.

Naslednji večer je prišel še prekmalu. Bil sem prestrašen. Seveda sem imel pomisleke. Toda glede na to, da mi je večji del dneva stal pokonci kot že dolgo ne, je bila odločitev očitno pravilna. Ni mi bilo jasno, kaj mu je rekla, da ga je prepričala, ampak na vratih se je pojavil s širokim nasmeškom. Jasno, dobro se je zavedal, da bodo čez nekaj minut Zaline čudovite ustnice  nežno objemale njegov velik kurac. Katarina je sicer super ženska in visoka 175 cm, ampak je obenem tudi kar obilna ženska in zagotovo tehta čez 90 kg. Je pravo nasprotje moje petične ženke.

Nasmešek na Mihovem obrazu ni izginil, ko sem ga napotil proti kavču, kjer je že sedela Zala v rdečem minikrilu in oprijeti beli majčki. Trdi nipelčki so se jasno videli skozi njo. Še enkrat razložim vsa pravila. Torej nobenega seksa, fafanja in dotikanja. Gre zgolj za fotografsko seanso. Mirno je prikimal.

Čutil sem, da mi je rdečica oblila obraz. Toda brez besed sem nastavil stojalo in fotoaparat. Prikimal sem Zali in seansa se je lahko začela. Miha se je brez besed začel slačiti. Najprej srajca, zatem pa je v enem potegu slekel hlače in boksarice. Oba z ženo sva obnemela.

Velik kurac za mojo ženo

Zala je rekla, da ima Miha velikega, ampak tega res nisva pričakovala. Njegov velik kurac je že v popolnoma spečem stanju meril skoraj 20 cm. Poleg tega pa je bil še zelo debel. Izgledal je res gigantsko.

Zalin utrip in dihanje se je znatno pohitrilo. Še enkrat me je pogledala in znova sem prikimal. S svojo majhno dlanjo je skušala objeti velikana (ni ji uspelo) in ga usmerila proti ustom.

Hitro sem začel fotografirati, ampak nekaj ni v redu.

“Miha, ali ga ne moreš spraviti pokonci?” sem z vprašanjem presenetil še samega sebe.

“Malo sem nervozen zaradi fotoaparata in običajno je lažje, če mi ženska pomaga,” hitro odgovori.

Zala me je znova pogledala z vprašujočimi očmi. Kljub temu, da sem bil proti temu, sem pokimal.

Moja žena fafa velikega kurca

In kar naenkrat je moja ljubeča, mala ženka mojstrsko fafala ogromnega kurca. V divjem ritmu je vzela v usta skoraj polovico velikana in ga takoj zatem potegnila ven. V nekaj sekundah je bil trd kot skala in resnično ogromen. Meriti je moral skoraj 25 cm. In ko je tako moja žena veselo fafala velikana, sem sam fotografiral hitro, kar se je le dalo.

Čutil sem, da še nekaj manjka in tako sem Zali rekel, naj sleče majčko. “Boljše fotke bodo,” sem rekel.

Hitro se je slekla in nadaljevala z delom na velikanu. Nadaljeval sem s fotkanjem in bil sem navdušen, saj so bile fotografije res veliko boljše, ko so bile vidne še njene čudovite joškice.

“Ok, mislim, da bo dovolj,” sem naenkrat rekel. Žena pa je kot, da me ni slišala, nadaljevala z vedno hitrejšim in strastnim fafanjem in drkanjem kurca. Uporabljala je obe roki, s katerima se je hitro pomikala gor in dol. Čutil sem, da je Miha blizu temu, da mu pride.

Velik kurac

“Zala, dovolj je. Mislim, da imam dovolj fotk,” sem se še enkrat ponovil.

Vendar pa je moja divja bejba kot v ekstazi nadaljevala. Izgledalo je kot, da niti ne sliši mojih besed. Miha jo je obenem začel nežno božati in masirati po joškah. “Ok, nočem tega,” sem si mislil.

Kljub temu sem se odločil, da ne bom več skušal ustaviti dogajanja. Čutil sem, da imam vedno bolj trdega ob gledanju tega čudovitega prizora. Tako sem nadaljeval s fotografiranjem. Že čez nekaj minut je začel Miha spuščati tiste zvoke. Prišlo mu je. Zali v usta! Očitno je bil faf res fantastičen, saj Zala ni bila zmožna vsega zadržati v ustih.

Ko je bil njegov kurac popolnoma izpraznjen, je vstala in odšla v kopalnico, da bi se očedila.

Miha (še vedno z enakim nasmeškom na obrazu) se je hitro oblekel in odšel, se mi vmes nerodno zahvalil in zavpil hvala še Zali, ki se še ni vrnila iz kopalnice.

Šel sem za njo in izgledala je povsem prestrašena.

“Tako mi je žal, ne vem, kaj mi je bilo. Si jezen name?”

Nisem odgovoril. Obrnil sem jo, ji slekel krilo in ga vrgel na tla. Potisnil sem jo rahlo navzdol in izvlekel svojega trdega kurca. Zapičil sem ga v njeno mokro muco in uspelo mi je zdržati cele tri potege, preden mi je sunkovito prišlo.

“Tole bom vzela kot, da nisi jezen name, prav?”

“Niti sanja se ti ne.”

Brstenje
Napisal Brstenje
Pišemo erotične zgodbe, žgečkljive stihe in vse, kar sodi zraven.